reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Anołki będzie wszystko dobrze ja też mam ciemny śluz i dzisiaj bede u lekarza na cytologii i mam jeszcze posiew z szyjki macicy także jeszcze zapytam co i jak z tym sluzem ale narazie się nie martw na zapas i odpoczywaj tak będzie dobrze dla ciebie i fasolki;D trzymam kciuki i witam w lutówkach;D

Motylku, Aniołki gratuluję! Dobrze pamiętam jakie to uczucie zobaczyć 2 kreski, szczególnie po dłuższych staraniach :) Witajcie wśród nas!!!

Witajcie:happy2::happy2::happy2:

Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie, żebym czasem mogła coś napisać od siebie, bo sama jestem Lutówką 2010 i mam sentyment do tego właśnie miesiąca:-D:-D:-D

Oczywiście chciałam wszystkim przyszłym mamom pogratulować fasolek i życzyć szczęśliwych miesięcy, aż do rozwiązania:tak::tak::tak: widzę tu parę dziewczyn ze Staraczek, na których ja też kiedyś byłam i czasem zaglądam:tak::tak::tak:

Powiem Wam, że wiem co to wymioty, nudności i takie tam, bo praktycznie całe poprzednie lato spędziłam w domu nad miską, ale nie żałuję, bo każdy dzień spędzony z Bartusiem mi to wynagradza:happy2::happy2::happy2: teraz jak tylko jest ciepło to śmigamy na dworek, żeby sobie odbić tamto lato:tak::tak::tak:

Buziaczki:-):-):-)

witajcie :-)
wpadlam na Luty 2011...pniewaz sama zalapie sie na sam poczatek(ptp 4.luty) widze ze GosiaLew juz tu jest ;-)
dzisiaj bylam powtorzyc bete bo od kilku dni mam plamienia(bylam u gina ale nic nie dal ze wzgledu na zdjecia rtg-a plamienia nie wie skad-moj dzidziol mial 5,4mm i w srodku ok),tzn pomaranczowo-brazowe-bezowy sluz-nie zawsze tylko na papierze przy zalatwianiu i tez nie za kazdym razem,ale wczoraj mialam tycia-jak lepek od szpilki-kropke czerwona
gdyby nie moje wczesniejsze straty dzieci to pewnie bym sie tak nie spinala....ale dodatkowo mialam robione 2 zdj rtg w szpitalu dwa dni przed terminem @ i nie mialam pojecia ze jestem w ciazy...zglaszalam ze moze byc taka ewentualnosc ale nikt nie bral tego "do siebie"....
wiec poprosze o &&& za duuuzy przyrost bety :blink:

Aniolki kiedyś czytałam, że przez pierwsze 2 tygodnie fasolka jest jakoś szczególnie chroniona i ani badania ani leki nie wyrządzają jej krzywdy. Jestem więc przekonana, że rtg nie wpłynęło negatywnie na rozwój dzieciątka.
Trzymam mocno kciuki za Ciebie i za Twoją fasolkę. Kiedy będziesz znała wyniki bety?

witam nowe mamusie i zycze sczescia i radosci.

aniolki nie martwcie sie. wiem ze nie da sie nie panikowac sama sie boje i caly czas z obawa patrze jak ide do kibelka na wkladke ale takei uplawy czy lekkie plamienia sa czasami normalne.

byle by ie bylo tego duzo i nie zywa krew w tym okresie dochodzi do podzialu u zarodka stad moze byc krew. z tym ze powinno to wygladac ja stara krew.

reklama
Do góry