reklama
angelka123
i tylko nadzieja......
Motylku gratuluje!!!
Aniolki trzymam kciuki Wszystko będzie dobrze!!!!!!!
Aniolki trzymam kciuki Wszystko będzie dobrze!!!!!!!
A
aniaprzemka
Gość
Motylku, Aniołki gratuluję! Dobrze pamiętam jakie to uczucie zobaczyć 2 kreski, szczególnie po dłuższych staraniach Witajcie wśród nas!!!
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Witajcie
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie, żebym czasem mogła coś napisać od siebie, bo sama jestem Lutówką 2010 i mam sentyment do tego właśnie miesiąca
Oczywiście chciałam wszystkim przyszłym mamom pogratulować fasolek i życzyć szczęśliwych miesięcy, aż do rozwiązania widzę tu parę dziewczyn ze Staraczek, na których ja też kiedyś byłam i czasem zaglądam
Powiem Wam, że wiem co to wymioty, nudności i takie tam, bo praktycznie całe poprzednie lato spędziłam w domu nad miską, ale nie żałuję, bo każdy dzień spędzony z Bartusiem mi to wynagradza teraz jak tylko jest ciepło to śmigamy na dworek, żeby sobie odbić tamto lato
Buziaczki:-):-):-)
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie, żebym czasem mogła coś napisać od siebie, bo sama jestem Lutówką 2010 i mam sentyment do tego właśnie miesiąca
Oczywiście chciałam wszystkim przyszłym mamom pogratulować fasolek i życzyć szczęśliwych miesięcy, aż do rozwiązania widzę tu parę dziewczyn ze Staraczek, na których ja też kiedyś byłam i czasem zaglądam
Powiem Wam, że wiem co to wymioty, nudności i takie tam, bo praktycznie całe poprzednie lato spędziłam w domu nad miską, ale nie żałuję, bo każdy dzień spędzony z Bartusiem mi to wynagradza teraz jak tylko jest ciepło to śmigamy na dworek, żeby sobie odbić tamto lato
Buziaczki:-):-):-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MOTYLKU gratuluje :-).
pani_cinkowa
Fanka BB :)
witajcie :-)
wpadlam na Luty 2011...pniewaz sama zalapie sie na sam poczatek(ptp 4.luty) widze ze GosiaLew juz tu jest ;-)
dzisiaj bylam powtorzyc bete bo od kilku dni mam plamienia(bylam u gina ale nic nie dal ze wzgledu na zdjecia rtg-a plamienia nie wie skad-moj dzidziol mial 5,4mm i w srodku ok),tzn pomaranczowo-brazowe-bezowy sluz-nie zawsze tylko na papierze przy zalatwianiu i tez nie za kazdym razem,ale wczoraj mialam tycia-jak lepek od szpilki-kropke czerwona
gdyby nie moje wczesniejsze straty dzieci to pewnie bym sie tak nie spinala....ale dodatkowo mialam robione 2 zdj rtg w szpitalu dwa dni przed terminem @ i nie mialam pojecia ze jestem w ciazy...zglaszalam ze moze byc taka ewentualnosc ale nikt nie bral tego "do siebie"....
wiec poprosze o &&& za duuuzy przyrost bety
Aniolki kiedyś czytałam, że przez pierwsze 2 tygodnie fasolka jest jakoś szczególnie chroniona i ani badania ani leki nie wyrządzają jej krzywdy. Jestem więc przekonana, że rtg nie wpłynęło negatywnie na rozwój dzieciątka.
Trzymam mocno kciuki za Ciebie i za Twoją fasolkę. Kiedy będziesz znała wyniki bety?
witam nowe mamusie i zycze sczescia i radosci.
aniolki nie martwcie sie. wiem ze nie da sie nie panikowac sama sie boje i caly czas z obawa patrze jak ide do kibelka na wkladke ale takei uplawy czy lekkie plamienia sa czasami normalne.
byle by ie bylo tego duzo i nie zywa krew w tym okresie dochodzi do podzialu u zarodka stad moze byc krew. z tym ze powinno to wygladac ja stara krew.
aniolki nie martwcie sie. wiem ze nie da sie nie panikowac sama sie boje i caly czas z obawa patrze jak ide do kibelka na wkladke ale takei uplawy czy lekkie plamienia sa czasami normalne.
byle by ie bylo tego duzo i nie zywa krew w tym okresie dochodzi do podzialu u zarodka stad moze byc krew. z tym ze powinno to wygladac ja stara krew.
vive
Fanka BB :)
Akunia ty jestes z kielc to super bo ja jestem spod kielc fajnie wiedzieć Do jakiego lekarza chodzisz bo ja do lepiarczyka;D
Ja mam rodziców w Kielcach i mieszkałam tam przez 18 lat:-) A do Lepiarczyka chodzi moja przyjaciółka, która za dwa tygodnie rodzi
reklama
Podziel się: