pani_cinkowa
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny za wsparcie. Strasznie się denerwuje.
i jak tam motylku?? już po teście? i??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki dziewczyny za wsparcie. Strasznie się denerwuje.
i jak tam motylku?? już po teście? i??
Motylku i jak tam teścik? My tu czekamy z niecierpliwością.Dziewczyny, jutro testuje. Może do was dołącze...:-)
Motylku i jak tam teścik? My tu czekamy z niecierpliwością.
Pewnie sobie pomyślicie co ta lutówa 2010 tu u nas chce. ale ja razem z wami przeżywam te dwie kreseczki, cieszę się waszym szczęściem i płacze razem z wami jak coś jest nie tak. Jestem ciekawa waszych wizyt i będę z niecierpliwością czekać na wasze powiększające się brzuszki, bicia serduszek, malutkie rączki i nóżki, kopniaczki, które pod koniec ciąży będą bolesne. To wszystko tak szybko zleci. Patrzcie jak szybko zmieniają się cyferki na waszych suwaczkach.
Dziewczyny czekam razem z wami na relacje z wizyt i mocno 3mam & za te, które po raz kolejny się bardzo starają. Jesteście dzielne i b. kochane.
hej dziewczynki nadrobic was to latwo nie jest ale sie rozpisalyscie.
Ja internetu w domku na razie nie mam tylko w pracy wiec od piatku u mnie cisza.
Rutkosia. Nie martw sie tmi plamieniami tak. ja mam takie uplawy od piatku tzn. pod wieczor sluz z taka 5 cm nitka ale nie zywy kolor krwi tylko taki brudny. w obote tak dwa razy na wkladce sluz zabarwiony i w niedziele dzis na razie nic.
ale jak we wczesniejszej ciazy i teraz lekarz pwoeidzial dochodzi do zagniezdzenia zarodka. i stad te plamienia. (niepokoic nalezy sie jak jest tego duzo lub sama krew a w szczegolnosci jak jest to zywa krew.
Ja powtorzylam w piatek badania z hcg wzrasta ksiazkowo. mam nadzieje ze nic nie bedzie. owszem sama tez sie denerwuje tymi uplawami ale wizyta za 10 dni co ma byc to bedzie. temp. podwyzszona nic mnie nie boli, objawy ciazy jak najbardziej. czyli wierze ze bedzie oki.
Na razie nie sa to plamienia tylko takie uplay zabarwione wiec nie panikuje chociaz gdyby nie sytuacja z dwiema wczeniejszymi ciazami (podobnie na poczatku mialam tylko mocne plamienia ) pewnie tez bym siala panike.
ja nie wiem czy mam prawo, ale co tam powiem, bo to radosna wiesc a Wy tu wyczekujecie rezultatu a ja znam bo napisała na staraczkach 2011 motylek ma dwie kreski gratuluje jej serdecznie