reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
i jak tam motylku?? już po teście? i??

MOTYLKU i jak testowanie??????? Dzien dobry.Ja rano mialam strazne mdlosci az se okno otworzylam i oddychalam :-).Narazie przeszlo ale od wczoraj co chwile i na chwile je mam.W nocy tez mnie mdlilo . Dzis pogoda barowa ale ja dzis taka wole .Posiedzimy w domku i odliczam godziny do gina jutro rano :-).

Dziewczyny, jutro testuje. Może do was dołącze...:-)
Motylku i jak tam teścik? My tu czekamy z niecierpliwością.

Pewnie sobie pomyślicie co ta lutówa 2010 tu u nas chce. ale ja razem z wami przeżywam te dwie kreseczki, cieszę się waszym szczęściem i płacze razem z wami jak coś jest nie tak. Jestem ciekawa waszych wizyt i będę z niecierpliwością czekać na wasze powiększające się brzuszki, bicia serduszek, malutkie rączki i nóżki, kopniaczki, które pod koniec ciąży będą bolesne. To wszystko tak szybko zleci. Patrzcie jak szybko zmieniają się cyferki na waszych suwaczkach.
Dziewczyny czekam razem z wami na relacje z wizyt i mocno 3mam & za te, które po raz kolejny się bardzo starają. Jesteście dzielne i b. kochane.

Motylku i jak tam teścik? My tu czekamy z niecierpliwością.

Pewnie sobie pomyślicie co ta lutówa 2010 tu u nas chce. ale ja razem z wami przeżywam te dwie kreseczki, cieszę się waszym szczęściem i płacze razem z wami jak coś jest nie tak. Jestem ciekawa waszych wizyt i będę z niecierpliwością czekać na wasze powiększające się brzuszki, bicia serduszek, malutkie rączki i nóżki, kopniaczki, które pod koniec ciąży będą bolesne. To wszystko tak szybko zleci. Patrzcie jak szybko zmieniają się cyferki na waszych suwaczkach.
Dziewczyny czekam razem z wami na relacje z wizyt i mocno 3mam & za te, które po raz kolejny się bardzo starają. Jesteście dzielne i b. kochane.

agapa bardzo się cieszę, że jesteś wśród nas. wsparcie młodych mam, ich porady, dobre słowo, kiedy coś nie gra, albo mamy jakieś wątpliwości jest dla noszących fasolki pod sercem bardzo ważne. Ja np. jestem w ciąży po raz pierwszy, i mimo tego, że jestem przeszczęsliwa to trochę się boję jak wszystko się ułoży i bardzo potrzebuję poczytać jakie są doświadczenia dziewczyn posiadających już dzieciaczki:tak:

ja nie wiem czy mam prawo, ale co tam powiem, bo to radosna wiesc a Wy tu wyczekujecie rezultatu a ja znam bo napisała na staraczkach 2011 motylek ma dwie kreski gratuluje jej serdecznie

hej dziewczynki nadrobic was to latwo nie jest ale sie rozpisalyscie.
Ja internetu w domku na razie nie mam tylko w pracy wiec od piatku u mnie cisza.

Rutkosia. Nie martw sie tmi plamieniami tak. ja mam takie uplawy od piatku tzn. pod wieczor sluz z taka 5 cm nitka ale nie zywy kolor krwi tylko taki brudny. w obote tak dwa razy na wkladce sluz zabarwiony i w niedziele dzis na razie nic.
ale jak we wczesniejszej ciazy i teraz lekarz pwoeidzial dochodzi do zagniezdzenia zarodka. i stad te plamienia. (niepokoic nalezy sie jak jest tego duzo lub sama krew a w szczegolnosci jak jest to zywa krew.

Ja powtorzylam w piatek badania z hcg wzrasta ksiazkowo. mam nadzieje ze nic nie bedzie. owszem sama tez sie denerwuje tymi uplawami ale wizyta za 10 dni co ma byc to bedzie. temp. podwyzszona nic mnie nie boli, objawy ciazy jak najbardziej. czyli wierze ze bedzie oki.

Na razie nie sa to plamienia tylko takie uplay zabarwione wiec nie panikuje chociaz gdyby nie sytuacja z dwiema wczeniejszymi ciazami (podobnie na poczatku mialam tylko mocne plamienia ) pewnie tez bym siala panike.

Cześć dziewczynki ja dopiero wstałam ale tak chce mi się spać że szok do tego jeszcze taka brzydka pogoda że z łóżka się nie chce wstać:( dzisiaj na 15 szykuję się do gina i troszkę się denerwuje ale mam nadzieje że wszystko jest dobrze... Jak przyjade to dam znać co tam u mej fasolki słychać;)
motylku daj znać jak tam teścik wyszedł i życzę II kresek;)

hej dziewczynki nadrobic was to latwo nie jest ale sie rozpisalyscie.
Ja internetu w domku na razie nie mam tylko w pracy wiec od piatku u mnie cisza.

Rutkosia. Nie martw sie tmi plamieniami tak. ja mam takie uplawy od piatku tzn. pod wieczor sluz z taka 5 cm nitka ale nie zywy kolor krwi tylko taki brudny. w obote tak dwa razy na wkladce sluz zabarwiony i w niedziele dzis na razie nic.
ale jak we wczesniejszej ciazy i teraz lekarz pwoeidzial dochodzi do zagniezdzenia zarodka. i stad te plamienia. (niepokoic nalezy sie jak jest tego duzo lub sama krew a w szczegolnosci jak jest to zywa krew.

Ja powtorzylam w piatek badania z hcg wzrasta ksiazkowo. mam nadzieje ze nic nie bedzie. owszem sama tez sie denerwuje tymi uplawami ale wizyta za 10 dni co ma byc to bedzie. temp. podwyzszona nic mnie nie boli, objawy ciazy jak najbardziej. czyli wierze ze bedzie oki.

Na razie nie sa to plamienia tylko takie uplay zabarwione wiec nie panikuje chociaz gdyby nie sytuacja z dwiema wczeniejszymi ciazami (podobnie na poczatku mialam tylko mocne plamienia ) pewnie tez bym siala panike.

Akunia ty jestes z kielc to super bo ja jestem spod kielc fajnie wiedzieć ;) Do jakiego lekarza chodzisz bo ja do lepiarczyka;D

ja nie wiem czy mam prawo, ale co tam powiem, bo to radosna wiesc a Wy tu wyczekujecie rezultatu a ja znam bo napisała na staraczkach 2011 motylek ma dwie kreski gratuluje jej serdecznie

maran bardzo dobrze, że napisałaś o tych 2 kreskach, bo nie mogłam się pracą zająć, gdyż co chwilę wchodziłam na bb, aby sprawdzić czy motylek już obwieściła wynik.

Zatem serdecznie gratulują motylkowi:tak: Oficjalnie witam w gronie lutówek:-)

reklama
witajcie :-)
wpadlam na Luty 2011...pniewaz sama zalapie sie na sam poczatek(ptp 4.luty) widze ze GosiaLew juz tu jest ;-)
dzisiaj bylam powtorzyc bete bo od kilku dni mam plamienia(bylam u gina ale nic nie dal ze wzgledu na zdjecia rtg-a plamienia nie wie skad-moj dzidziol mial 5,4mm i w srodku ok),tzn pomaranczowo-brazowe-bezowy sluz-nie zawsze tylko na papierze przy zalatwianiu i tez nie za kazdym razem,ale wczoraj mialam tycia-jak lepek od szpilki-kropke czerwona
gdyby nie moje wczesniejsze straty dzieci to pewnie bym sie tak nie spinala....ale dodatkowo mialam robione 2 zdj rtg w szpitalu dwa dni przed terminem @ i nie mialam pojecia ze jestem w ciazy...zglaszalam ze moze byc taka ewentualnosc ale nikt nie bral tego "do siebie"....
wiec poprosze o &&& za duuuzy przyrost bety :blink:

Do góry