reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

ale tu dziś cicho... u mnie leje wiec zaglądam na forum co jakiś czas, ale widzę, że weekendowa cisza zapanowała... :)
odpoczywajcie póki możecie ile sie da :)

reklama
chwilkę mnie tu nie było a wy tyle naskrobałyście.
Nie martwćie cię na zapas, poczekajcie do wizyt, wszystko będzie dobrze. Ta zła passa kiedyś musi się skończyć. A teraz was troszkę poczytam bo trochę tego naprodukowałyście:-D

Pani Cinkowa jestem przekonana, ze we wtorek bedzie wszystko dobrze i zobacze swoją sliczną kruszynke :)

Vive gratuluje i witamy "na lutówkach" :)

Dorotko wspolczuje mdlosci ale w tajemnicy Ci powiem, że na nie z niecierpliwością czekam :) Dziwna jestem hi hi

AniaPrzemka
ja tlumacze sobie, ze kazda ciaza jest inna. To ze wtedy bylo tak nie znaczy ze teraz bedzie tak samo :)

Nasia wszystkiego najlepszego!!!! I trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte :)
Co do witamin to ja biore FEMINATAL METAFOLIN 800 i dwa razy dziennie kwas foliowy - zalecenie gina. Zreszta kwa juz biore od czasów tamtej ciazy...

Rutkosia wiem, że bardzo sie denerwujesz, ale spokojnie. Krew nie musi oznaczać nic ostatecznego. Może to kwestia hormonów. Koniecznie idz jutro do gina!

A my wlasnie wrocilismy z dzialeczki :) Padnieta jestem... Moj Dawid oglada Kubicę, a ja czekam na final Tanca ;)
Nooo jeszcze jutro a we wtorek juz ide zobaczyc mojego Fasolinka :)

Dzięki dziewczynki za pocieszenie na szczęście jutro ide do ginekologa na cytologię i posiew z szyjki także powiem mu co mnie nurtuje a co do lekarza naprawde solidny i dobry koleżanka była bezpłodna zaczeła się u niego leczyć i ma śliczną zdrową roczną córeczkę także lekarz super jakby ktoś był z okolic kielc to mogę dać namiar na lekarza:D Jeszcze raz śliczne dzięki za waszą pomoc jestescie wspaniałe;*

a co do bolących piersi w nocy mnie strasznie rwą i już sie tak powiekszyły że wyłażą ze stanika:( (tylko mój mąż jest z tego zadowolony) i zamówiłam sobie wczoraj super staniczki na intymnej.pl pół usztywniane i dopiero wczoraj dowiedziałam się jaki mam rzeczywisty rozmiar biustu!!!! (miałam miseczke B a teraz 75 E!!!) gdzie stanik równo dolega nie odstaje i nie uciska. naprawde polecam moja siostra tam zamawiała w czasie ciąży i po porodzie i jest zadowolona;)

ja chyba poczekam z wszelkimi zakupami do 8 tc tzn do pierwszego usg... chyba jednak bałabym się że zapeszę. Ale przyznam, że juz oglądałam ciążowe ciuszki i niektóre wpadły mi w oko:tak: znalazłam sporo fajnych sklepów internetowych, ale muszą jeszcze poczekać trzy tygoeni na moje zamówienie;-)

witam wieczorem :)
piszecie o zakupach hmm mi akurat zostaly ubrania z poprzedniej ciazy, a chcialam je juz wydać, ja kupywalam dla siebie spodnie w h&m ale tylko spodnie chodz tam sa dosc drogie to fajne fasony, a bluzki to akurat jest taki sklepik w budynku moich tesciow z ubraniami ciazowymi.Tylko ze wczesniej to mialam brzuszek w okresie letnim, no ale ogolnie swetry jesli bede miala tak maly brzuch jak ostatnio to moge nosic takie w ktorych chodzę na ogól, i jesli bede kupywac to nie tylko z mysla o ciazy, tylko zeby tez na potem bylo. No ale biustonosze t musze sobie kupic bo mi piersi znowu rosną tak jak w pierwszej ciazy urosly o 2 rozmiary i takie zostaly tak teraz znowu rosną ale nie bolą.
Tak samo bede miala z ubrankami dla dziecka czesc juz wydalam ale jeszcze baaaaaaaaaaardzo duzo mi zostalo, bo moi tesciowie mają szał zakupowy i non stop malemu cos kupuja.

ja chyba poczekam z wszelkimi zakupami do 8 tc tzn do pierwszego usg... chyba jednak bałabym się że zapeszę. Ale przyznam, że juz oglądałam ciążowe ciuszki i niektóre wpadły mi w oko:tak: znalazłam sporo fajnych sklepów internetowych, ale muszą jeszcze poczekać trzy tygoeni na moje zamówienie;-)
a jakie strony znalazłas? Mi się najbardziej podobają ciuszki ze strony happy mum. Obstawiam też allegro

reklama
Do góry