reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

agunia31 kurcze masz się z tymi skurczami i jeszcze ta ręka, normalnie my to luksus mamy w porównaniu do Twojej ciąży.

angelka123 czekamy na wieści z usg, co mierzyli i jak ogólnie było

barbara36 odważna jesteś bez śniadania z domu nie wychodzę, w ciąży to druga rzecz jaką robię po wstaniu z łóżka, 1-wc, bo inaczej mdłości na maksa

Przyszły mi ubrania i w dresach właśnie sobie siedzę i są super wygodne i faktycznie dopiero w nich widać krągłości brzuszka, jeansy jeszcze w pasie troszkę luźne ale z paskiem jest ok i pas fajnie się trzyma, a do tego malinowa fajna bluza dresowa ale super wygląda.

DRESOWE SPODNIE CIĄŻOWE Z PANELEM - ROZMIAR 'S' (1220861458) - Aukcje internetowe Allegro
kupiłam te oliwkowe

FANTAZYJNA I NIESAMOWICIE PIEKNA BLUZA CIAZOWA M (1217510625) - Aukcje internetowe Allegro

HIT SEZONU SPODNIE CIAZOWE DENIM JEANS roz M (1209699671) - Aukcje internetowe Allegro

spodnie muszę poobcinać i podłożyć ale nie ma z tym problemu mam maszynę więc jutro się za to wezmę

Dziewczyny mam pytanie zupełnie z innej beczki, zastanawiam się nad wyborem prysznica do nowego domu i sytuacja jest taka, że będę miała dwie łazienki, w jednej prysznic w drugiej wanna i tu mam dylemat czy wybrać prysznic z głębokim brodzikiem czy z płytkim (taki mi się bardziej podoba). Jak macie w domach i co wam lepiej służy i jest przydatne.

Fajne ciuszki!

Ja tez wlasnie odkopalam swoje ciazowe, bratowa mi przywiozla dwie ogormne torby ciazowych ciuszkow, dzisaj robie ogromne pranie i trzeba bedzie pomalutku pogodzic sie z ciazowymi ciuszkami. Chodz bluzeczki dobre to spodnie juz cisna mnie strasznie.

Jesli chodzi o lazienke to temat na czasie dla mnie, wlasnie skonczylismy remont. My robilismy z plytek kamieniowych.
Tak wyglada

Załączniki

• Oli 2010 1268.jpg
    Oli 2010 1268.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 44
  • Oli 2010 1273.jpg
    Oli 2010 1273.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 41
  • Oli 2010 1270.jpg
    Oli 2010 1270.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 41
  • Oli 2010 1272.jpg
    Oli 2010 1272.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 48
  • Oli 2010 1274.jpg
    Oli 2010 1274.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 44
  • Oli 2010 1275.jpg
    Oli 2010 1275.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 39
  • Oli 2010 1271.jpg
    Oli 2010 1271.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 42
  • Oli 2010 1269.jpg
    Oli 2010 1269.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anja piękna łazienka, bardzo mi się podoba, wszystko fajnie rozwiazane, sama mam podobnie zrobiony prysznic, jedynie to lustra w ozdobnych ramach mi się bardziej podobaja w łazience :zawstydzona/y:;-) zazdroszczę Ci dwóch umywalek :tak:

dzięki wszytkim za ponowne miłe powitanie:))
Ania łazienka pierwsza lasa, nic tylko pozazdrościć:)
My niesetety nie mamy jeszcze swojego lokum, tylko tułamy się po wynajmowanych. Cóż... może w przyszłym roku uda się coś w tej materii zmienić. Zresztą jak sobie pomyślę o moich rodzicach, którzy pierwszy rok po urodzeniu mojej siory wynajmowali suterenę bez dostepu do bieżącej wody, to stwierdzam że ja chyba nie mam najgorszych warunków:D

ciekawe ile z tych małych łobuziaków w lutym okaże się dziewuszkami :-p

zapewne paru z tych chłopców może zaskoczyć swoich rodziców:)

a propos moja siostra opowiadała mi zabawną historię z życia wziętą.. jej koleżanka spodziewała się bliźniąt, a skoro jej ojciec jest wziętym ginekologiem to usg wykonywała właśnie u niego. Na usg połówkowym połówkowym ojciec stwierdził, że córka spodziewa się dwóch synów, co potwierdził również na kolejnym badaniu. Jakież było zdziwienie wszystkich kiedy na świat przyszły dwie dziewczynki:)) Teraz wszyscy się śmieją z biednego dziadka, że widział to co chciał zobaczyć:))

Anja śliczna łazienka :))
witam ponownie panią_cinkową :))heheh takie historie z płciami się zdarzają :))
Dziewczyny widze, że niektóre idziecie pełną parą z tymi zakupami dla dzieciaczków. Aż mnie samą to mobilizuje i nakręca żeby już zacząć coś kupować. Muszę jakiś dzień wyciągnąć męża chociaż pooglądać na razie wóziki itd.
Ja zaczynam szukać jakiś kołysanek dal dzidzi, heheheh, musze się zacząć uczyć no i już śpiewać dzidziusiowi, może jakoś to zniesie, co prawda mamuśka wokalistką żadną nie jest ale co tam :)) NIe wiem czy już mnie słyszy ale jeśli nie teraz to chyba już lada tydzień będzie :))

Witam wieczorowo

Moniabir
rozmawialam dzisiaj z ginką na temat tego łozyska. Powiedziala ze ono emigruje wraz ze wzrostem macicy i poki co moze byc gdzie chce. Wiec mysle, że nie ma sie co martwic :) ufam jej, gdyby bylo cos nie tak pewnie by tak lekko do tego nie podeszla.

Agunia31
swietne łozeczko, tez sie nad nim zastanawialam, ale chyba ostatecznie zwyciezy RADEK VII :)

Anja26
łazienka niesamowita :) Bardzo mi sie podoba. Zazdroszcze, że macie tam tak duzo miejsca :)

A ja dzis bez sil :( mialam sprzatac a praktycznie nie ruszylam sie z łozka... :(

Pani cinkowa witaj ponownie-jak dobrze, że u Was wszystko ok:-) martwiłyśmy się
Tab zazdroszczę Ci grzybobrania - sama chętnie pojechałabym do lasu ale ciężko już u mnie ze schylaniem:baffled: grzybki same musiałyby mi wskakiwać do koszyczka:-pAle mogę przyjechać i pomóc Ci w obieraniu pod warunkiem, że troszkę bedę mogła ich skubnąć:-p
Anja pomysł na łazienkę bardzo funkcjonalny i oczywiście rewelacyjnie wygląda :happy2:

Anja śliczna łazienka :))
witam ponownie panią_cinkową :))heheh takie historie z płciami się zdarzają :))
Dziewczyny widze, że niektóre idziecie pełną parą z tymi zakupami dla dzieciaczków. Aż mnie samą to mobilizuje i nakręca żeby już zacząć coś kupować. Muszę jakiś dzień wyciągnąć męża chociaż pooglądać na razie wóziki itd.
Ja zaczynam szukać jakiś kołysanek dal dzidzi, heheheh, musze się zacząć uczyć no i już śpiewać dzidziusiowi, może jakoś to zniesie, co prawda mamuśka wokalistką żadną nie jest ale co tam :)) NIe wiem czy już mnie słyszy ale jeśli nie teraz to chyba już lada tydzień będzie :))

może się przydać, gdyby nie chciało Ci się śpiewać ;) ♥Raymond Lap - Muzyka Bobasa♪ - mollysia - Chomikuj.pl

reklama
Anja super łazienka, fajnie, że masz sporo miejsca, bo i wiana i prysznic, ale sporo musiał kosztować i sporo pracy, bo samo ułożenie kafli na podłodze różnej wielkości to już wyzwanie i czas. Naprawdę super, zazdroszczę pozytywnie oczywiście :-)

Ja dziś byłam na zakupach, ale dla dziecka nic nie kupowałam tylko ewentualnie się rozglądałam. U mnie jeszcze troche minie zanim zacznę kupować, ciuszki mam część po siostrze więc poczekam na usg i określenie płci. Jedyne co widziałam fajne to stelaż do wanienki, ale ten był do małej wanienki a ja chyba kupię większą.

Do góry