reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

agunia31 kurcze masz się z tymi skurczami i jeszcze ta ręka, normalnie my to luksus mamy w porównaniu do Twojej ciąży.

angelka123 czekamy na wieści z usg, co mierzyli i jak ogólnie było

barbara36 odważna jesteś bez śniadania z domu nie wychodzę, w ciąży to druga rzecz jaką robię po wstaniu z łóżka, 1-wc, bo inaczej mdłości na maksa

Przyszły mi ubrania i w dresach właśnie sobie siedzę i są super wygodne i faktycznie dopiero w nich widać krągłości brzuszka, jeansy jeszcze w pasie troszkę luźne ale z paskiem jest ok i pas fajnie się trzyma, a do tego malinowa fajna bluza dresowa ale super wygląda.

DRESOWE SPODNIE CIĄŻOWE Z PANELEM - ROZMIAR 'S' (1220861458) - Aukcje internetowe Allegro
kupiłam te oliwkowe

FANTAZYJNA I NIESAMOWICIE PIEKNA BLUZA CIAZOWA M (1217510625) - Aukcje internetowe Allegro

HIT SEZONU SPODNIE CIAZOWE DENIM JEANS roz M (1209699671) - Aukcje internetowe Allegro

spodnie muszę poobcinać i podłożyć ale nie ma z tym problemu mam maszynę więc jutro się za to wezmę

Dziewczyny mam pytanie zupełnie z innej beczki, zastanawiam się nad wyborem prysznica do nowego domu i sytuacja jest taka, że będę miała dwie łazienki, w jednej prysznic w drugiej wanna i tu mam dylemat czy wybrać prysznic z głębokim brodzikiem czy z płytkim (taki mi się bardziej podoba). Jak macie w domach i co wam lepiej służy i jest przydatne.

Fajne ciuszki!

Ja tez wlasnie odkopalam swoje ciazowe, bratowa mi przywiozla dwie ogormne torby ciazowych ciuszkow, dzisaj robie ogromne pranie i trzeba bedzie pomalutku pogodzic sie z ciazowymi ciuszkami. Chodz bluzeczki dobre to spodnie juz cisna mnie strasznie.

Jesli chodzi o lazienke to temat na czasie dla mnie, wlasnie skonczylismy remont. My robilismy z plytek kamieniowych.
Tak wyglada

Załączniki

• Oli 2010 1268.jpg
    Oli 2010 1268.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 49
  • Oli 2010 1273.jpg
    Oli 2010 1273.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 44
  • Oli 2010 1270.jpg
    Oli 2010 1270.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 43
  • Oli 2010 1272.jpg
    Oli 2010 1272.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 51
  • Oli 2010 1274.jpg
    Oli 2010 1274.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 46
  • Oli 2010 1275.jpg
    Oli 2010 1275.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 44
  • Oli 2010 1271.jpg
    Oli 2010 1271.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 45
  • Oli 2010 1269.jpg
    Oli 2010 1269.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anja piękna łazienka, bardzo mi się podoba, wszystko fajnie rozwiazane, sama mam podobnie zrobiony prysznic, jedynie to lustra w ozdobnych ramach mi się bardziej podobaja w łazience :zawstydzona/y:;-) zazdroszczę Ci dwóch umywalek :tak:

dzięki wszytkim za ponowne miłe powitanie:))
Ania łazienka pierwsza lasa, nic tylko pozazdrościć:)
My niesetety nie mamy jeszcze swojego lokum, tylko tułamy się po wynajmowanych. Cóż... może w przyszłym roku uda się coś w tej materii zmienić. Zresztą jak sobie pomyślę o moich rodzicach, którzy pierwszy rok po urodzeniu mojej siory wynajmowali suterenę bez dostepu do bieżącej wody, to stwierdzam że ja chyba nie mam najgorszych warunków:D

ciekawe ile z tych małych łobuziaków w lutym okaże się dziewuszkami :-p

zapewne paru z tych chłopców może zaskoczyć swoich rodziców:)

a propos moja siostra opowiadała mi zabawną historię z życia wziętą.. jej koleżanka spodziewała się bliźniąt, a skoro jej ojciec jest wziętym ginekologiem to usg wykonywała właśnie u niego. Na usg połówkowym połówkowym ojciec stwierdził, że córka spodziewa się dwóch synów, co potwierdził również na kolejnym badaniu. Jakież było zdziwienie wszystkich kiedy na świat przyszły dwie dziewczynki:)) Teraz wszyscy się śmieją z biednego dziadka, że widział to co chciał zobaczyć:))

Anja śliczna łazienka :))
witam ponownie panią_cinkową :))heheh takie historie z płciami się zdarzają :))
Dziewczyny widze, że niektóre idziecie pełną parą z tymi zakupami dla dzieciaczków. Aż mnie samą to mobilizuje i nakręca żeby już zacząć coś kupować. Muszę jakiś dzień wyciągnąć męża chociaż pooglądać na razie wóziki itd.
Ja zaczynam szukać jakiś kołysanek dal dzidzi, heheheh, musze się zacząć uczyć no i już śpiewać dzidziusiowi, może jakoś to zniesie, co prawda mamuśka wokalistką żadną nie jest ale co tam :)) NIe wiem czy już mnie słyszy ale jeśli nie teraz to chyba już lada tydzień będzie :))

Witam wieczorowo

Moniabir
rozmawialam dzisiaj z ginką na temat tego łozyska. Powiedziala ze ono emigruje wraz ze wzrostem macicy i poki co moze byc gdzie chce. Wiec mysle, że nie ma sie co martwic :) ufam jej, gdyby bylo cos nie tak pewnie by tak lekko do tego nie podeszla.

Agunia31
swietne łozeczko, tez sie nad nim zastanawialam, ale chyba ostatecznie zwyciezy RADEK VII :)

Anja26
łazienka niesamowita :) Bardzo mi sie podoba. Zazdroszcze, że macie tam tak duzo miejsca :)

A ja dzis bez sil :( mialam sprzatac a praktycznie nie ruszylam sie z łozka... :(

Pani cinkowa witaj ponownie-jak dobrze, że u Was wszystko ok:-) martwiłyśmy się
Tab zazdroszczę Ci grzybobrania - sama chętnie pojechałabym do lasu ale ciężko już u mnie ze schylaniem:baffled: grzybki same musiałyby mi wskakiwać do koszyczka:-pAle mogę przyjechać i pomóc Ci w obieraniu pod warunkiem, że troszkę bedę mogła ich skubnąć:-p
Anja pomysł na łazienkę bardzo funkcjonalny i oczywiście rewelacyjnie wygląda :happy2:

Anja śliczna łazienka :))
witam ponownie panią_cinkową :))heheh takie historie z płciami się zdarzają :))
Dziewczyny widze, że niektóre idziecie pełną parą z tymi zakupami dla dzieciaczków. Aż mnie samą to mobilizuje i nakręca żeby już zacząć coś kupować. Muszę jakiś dzień wyciągnąć męża chociaż pooglądać na razie wóziki itd.
Ja zaczynam szukać jakiś kołysanek dal dzidzi, heheheh, musze się zacząć uczyć no i już śpiewać dzidziusiowi, może jakoś to zniesie, co prawda mamuśka wokalistką żadną nie jest ale co tam :)) NIe wiem czy już mnie słyszy ale jeśli nie teraz to chyba już lada tydzień będzie :))

może się przydać, gdyby nie chciało Ci się śpiewać ;) ♥Raymond Lap - Muzyka Bobasa♪ - mollysia - Chomikuj.pl

reklama
Anja super łazienka, fajnie, że masz sporo miejsca, bo i wiana i prysznic, ale sporo musiał kosztować i sporo pracy, bo samo ułożenie kafli na podłodze różnej wielkości to już wyzwanie i czas. Naprawdę super, zazdroszczę pozytywnie oczywiście :-)

Ja dziś byłam na zakupach, ale dla dziecka nic nie kupowałam tylko ewentualnie się rozglądałam. U mnie jeszcze troche minie zanim zacznę kupować, ciuszki mam część po siostrze więc poczekam na usg i określenie płci. Jedyne co widziałam fajne to stelaż do wanienki, ale ten był do małej wanienki a ja chyba kupię większą.

Do góry