reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Pani fajnie ze sie odezwalas, nie martw sie lutowki sa wyrozumiale,nie bedziemy sie boczyc :-)
Rutkosia pochwal sie co nakupowalas w tej hurtowni.

Angelka
gratuluje syneczka, cos czuje ze ta dziewczynka na mnie czeka

Ja wczoraj pojechala do Ikei po lozko a wrocilam z dwoma storczykami w doniczce i foremka do lodu;-)Lozka sie skonczyly i jak moja mama przyjedzie to bedziemy z J. spac na materacu na podlodze:tak:

Aha w ogole to ja mam dzis ostatni dzien w pracy i 4 tygodnie wakacji , jupiiiiiiiiii!!!!

Jutro lece do Polski i zabieram mame do nas na wyspy na kilka dni a potem juz wszyscy razem do Polski na 3 tygodnie. Postaram sie byc na bierzaco z lutowkami bo czlowiek jakos tak sie przyzwyczaja i juz ciezko bez naszej gadaniny :-)

reklama
Witam sobotnio :)

Pani_cinkowa
świetnie, że wszystko w porzadku u Ciebie :) I pojawiaj sie czesciej ;)

Dziewczynki doczytalam na opisie usg ze lokalizacja łozyska: tylna ściana nisko i troche sie tym zmartwilam. Ginka nie powiedziala ani slowa na ten temat :(

Pani_cinkowa fajnie, że jesteś i wszystko w najlepszym porządku u Ciebie

angelka123 ja mam dokładnie tak samo z łożyskiem i mój lekarz od razu na usg o tym powiedział ale powiedział też że jeszcze ma czas aby się przesunąć do góry. Dzewczyny pisały o pytałam, że często takjest a po tem wszystko wraca do normy, także ja czekam na kolejne usg i mam nadzieję, że już się trochę przesunie

Jestem i ja :)
Wszystko w porządeczku!!!!! Jestem przeszczęśliwa!!! :) Wszystkie pomiary prawidlowo!!! Zgadzaja sie dokladnie z terminem OM :) Dzidzius okazał sie chlopczykiem, wiec bedziemy mieć Stasia :)
Poki co Stas siedzi sobie na pupie, wiec jest ulozony posladkowo, ale to mam nadzieje, że do porodu sie zmieni :)

Gratuluję synusia :)

pani_cinkowa- witamy ponownie :)

Witam Paniącinkową:)
byłam w hurtowni akpol i łóżeczko okazało się droższe niż na allegro,także już zamówiłam i będę czekać.Kupiłam smoczki uspokajające i butelke,no i pieluszki tetrowe z nadrukiem:)
To łóżeczkohttp://allegro.pl/drewex-lozeczko-maly-mis-szuflada-materac-i1208319208.html
i juz z materacem.Będzie mi do mebli pasować,bo mam ciemne w pokoju.

witajcie
ale natrzaskałyście od wczoraj i tyle się działo :)
mamy kolejnego chłopczyka :)) gratulacje :)) jakis miesiac był sprzyjający poczęciom chłopców czy co??:)))
bobomama, mnie nachodzi na ogórkową tak z częstotliwością 2 razy w tygodniu hehehe, na zmianę z rosołem :))
a dzisiaj syn zażyczył sobie barszczu czerwonego z ziemniakami i tak się najadłam że chyba zaraz pęknę
co do łóżeczek to ja będę takie większe zakupy robić pod koniec roku, na razie skupiam się bardziej na odzieży i drobnych akcesoriach

Cześć dziewczyny :)
Ja dziś od rana biegałam po lesie w poszukiwaniu grzybów i teraz wielka miska czeka na obieranie, a taaaak mi się nie chce. Co do jedzenia to dziś napadła mnie ochota na naleśniki ze szpinakiem i fetą i koniecznie musiałam je zrobić. No i właśnie sobie jem :)
Miłego dnia życzę :)

reklama
Witam dziewczyny ;)

gratuluje kolejnego chlopca, ja mowilam ze prawdopodobnie bedzie u mnie chlopiec ale zaczekam do mojego usg 7 pazdziernika :-) zeby potwierdzic. Potem bede kupowala ubranka i zaczniemy myslec o pokoiku. Do tej pory kupilam tylko jedna pare spodni dla siebie ktore bede nosila za jakis miesiac bo sa sztruksowe i troche za cieplo w nich. Kolejne zakupy dla mnie w przyszlym tygodniu w londynie choc jeszcze nie potrzebuje ciazowych ciuszko.Teraz sobie odpoczywam w naszym domku w okolicy nottingham....teraz wole countryside niz ogromny londyn :-D nie spodziewalam sie tego bo uwielbiam duze miasta ...ale tu jest tak cicho i cudownie. W sam raz na wychowanie dziecka.

Do góry