reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Pani fajnie ze sie odezwalas, nie martw sie lutowki sa wyrozumiale,nie bedziemy sie boczyc :-)
Rutkosia pochwal sie co nakupowalas w tej hurtowni.

Angelka
gratuluje syneczka, cos czuje ze ta dziewczynka na mnie czeka

Ja wczoraj pojechala do Ikei po lozko a wrocilam z dwoma storczykami w doniczce i foremka do lodu;-)Lozka sie skonczyly i jak moja mama przyjedzie to bedziemy z J. spac na materacu na podlodze:tak:

Aha w ogole to ja mam dzis ostatni dzien w pracy i 4 tygodnie wakacji , jupiiiiiiiiii!!!!

Jutro lece do Polski i zabieram mame do nas na wyspy na kilka dni a potem juz wszyscy razem do Polski na 3 tygodnie. Postaram sie byc na bierzaco z lutowkami bo czlowiek jakos tak sie przyzwyczaja i juz ciezko bez naszej gadaniny :-)

reklama
Witam sobotnio :)

Pani_cinkowa
świetnie, że wszystko w porzadku u Ciebie :) I pojawiaj sie czesciej ;)

Dziewczynki doczytalam na opisie usg ze lokalizacja łozyska: tylna ściana nisko i troche sie tym zmartwilam. Ginka nie powiedziala ani slowa na ten temat :(

Pani_cinkowa fajnie, że jesteś i wszystko w najlepszym porządku u Ciebie

angelka123 ja mam dokładnie tak samo z łożyskiem i mój lekarz od razu na usg o tym powiedział ale powiedział też że jeszcze ma czas aby się przesunąć do góry. Dzewczyny pisały o pytałam, że często takjest a po tem wszystko wraca do normy, także ja czekam na kolejne usg i mam nadzieję, że już się trochę przesunie

Jestem i ja :)
Wszystko w porządeczku!!!!! Jestem przeszczęśliwa!!! :) Wszystkie pomiary prawidlowo!!! Zgadzaja sie dokladnie z terminem OM :) Dzidzius okazał sie chlopczykiem, wiec bedziemy mieć Stasia :)
Poki co Stas siedzi sobie na pupie, wiec jest ulozony posladkowo, ale to mam nadzieje, że do porodu sie zmieni :)

Gratuluję synusia :)

pani_cinkowa- witamy ponownie :)

Witam Paniącinkową:)
byłam w hurtowni akpol i łóżeczko okazało się droższe niż na allegro,także już zamówiłam i będę czekać.Kupiłam smoczki uspokajające i butelke,no i pieluszki tetrowe z nadrukiem:)
To łóżeczkohttp://allegro.pl/drewex-lozeczko-maly-mis-szuflada-materac-i1208319208.html
i juz z materacem.Będzie mi do mebli pasować,bo mam ciemne w pokoju.

witajcie
ale natrzaskałyście od wczoraj i tyle się działo :)
mamy kolejnego chłopczyka :)) gratulacje :)) jakis miesiac był sprzyjający poczęciom chłopców czy co??:)))
bobomama, mnie nachodzi na ogórkową tak z częstotliwością 2 razy w tygodniu hehehe, na zmianę z rosołem :))
a dzisiaj syn zażyczył sobie barszczu czerwonego z ziemniakami i tak się najadłam że chyba zaraz pęknę
co do łóżeczek to ja będę takie większe zakupy robić pod koniec roku, na razie skupiam się bardziej na odzieży i drobnych akcesoriach

Cześć dziewczyny :)
Ja dziś od rana biegałam po lesie w poszukiwaniu grzybów i teraz wielka miska czeka na obieranie, a taaaak mi się nie chce. Co do jedzenia to dziś napadła mnie ochota na naleśniki ze szpinakiem i fetą i koniecznie musiałam je zrobić. No i właśnie sobie jem :)
Miłego dnia życzę :)

reklama
Witam dziewczyny ;)

gratuluje kolejnego chlopca, ja mowilam ze prawdopodobnie bedzie u mnie chlopiec ale zaczekam do mojego usg 7 pazdziernika :-) zeby potwierdzic. Potem bede kupowala ubranka i zaczniemy myslec o pokoiku. Do tej pory kupilam tylko jedna pare spodni dla siebie ktore bede nosila za jakis miesiac bo sa sztruksowe i troche za cieplo w nich. Kolejne zakupy dla mnie w przyszlym tygodniu w londynie choc jeszcze nie potrzebuje ciazowych ciuszko.Teraz sobie odpoczywam w naszym domku w okolicy nottingham....teraz wole countryside niz ogromny londyn :-D nie spodziewalam sie tego bo uwielbiam duze miasta ...ale tu jest tak cicho i cudownie. W sam raz na wychowanie dziecka.

Do góry