reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Hejka dziewczynki ale zimno brrrr a najgorsze jest to że nie mam kurtki jesiennej troszkę sweterków ale to i tak za mało także zakupy mega potrzebne mi są;/ Spodnie ciążowe kupiłam sobie miesiąc temu na allegro za 57 zł z pasem ciążowym i są naprawdę super. Planuję kupić w tym miesiącu też łóżeczko dla Maleństwa i jakieś ciuszki;D

reklama
Cześć dziewczynki,
leje od wczoraj, głowa mi rozsadza i kiepskie samopoczucie.
Leżę w łóżku z zerową ochotą an cokolwiek. Jakoś tak ze mnie życie zeszło :/

rano musiałam wyjść z psem, ubieram się jak mis polarny, buty, szalik czapka kurtka ... i nagle zonk, bo kurtka się nie dopina ....szlaggg trzeba ruszyć dupsko na zakupy.
Kurcze jak jest taka pogoda to też Wam się nic nie chce czy tylko ja stara taka zgryźliwa jestem?

Hej dziewczyny.
Ja mam w Gdańsku słoneczną pogodę:)
Wczoraj poszłam synowi szkołę załatwić i go nie przyjeli.Myślałam,że mnie szlag trafi.
Kolega mu załatwił inna,tyle tylko,że bedzie musiał dojeżdżać do niej i tym samym ja muszę z nim jechać,bo on nawet nie wie gdzie.Mówię wam masakra.Dziś byłam tam rozmawiać z dyrektorem,fajny facet:)Jutro cała moja czwórka do szkoły rusza i to każdy na inna godzinę ma rozpoczęcie,chyba się rozerwę.
Z tych wszystkich nerwów,to miałam dziś skurcze przez 2 godziny,co 5 minut.Wzięłam 2 no-spy forte,relanium i zasnęłam.Teraz juz tylko brzuch jest jak kamień,ale nie ma
skurczy.W piątek do lekarza idę,mam nadzieję że już nic się nie bedzie działo.

Oj widze ze deszczyk tez mamusiaom nie sluzy-znam to u mnie od dwoch dni nie pada a i tak padnieta chodze
a deszczyk w Polsce tez mi szyki psuje bo robotnicy mieli dzisiaj kopac pod rury do mojego nowego domku i wszystko stoi przez deszczyk wlasnie. Mam nadzieje ze za 2 tygodnie sie wypada bo ruszamy z fundamentami.

O bolach glowy to mi nawet szkoda pisac bo mnie nie odstepuja. Bylam dzis u poloznej i sie poskarzylam ze sie kiepsko czuje, bole glowy i blada jestem ale wyniki mam dobre wiec to nie anemia. Poprostu spada mi cisnienie i musze sie ratowac kawka z rana.Poza tym chyba to przesilenie pogodowe zadnej mamci nie sluzy.

czesc dziewczynki

wpadłam sie zameldowac ze jestem, tylko poki co czasu brak , zaczynamy remont, wszystko naraz normalnie tu graty tu urzędy przedszkole, szkoła, masakra jakas, pogoda średnia ale...w d... to mam, szczesliwa jestem i już :-)

buziaczki dla was i malenstw :-)

poziomkowa podziel się trochę optymizmem dzisiaj bo mnie jakiś dół dopadł i pogoda do d... pada cały czas, tylko wleźć pod kocyk i przespać ten dzień

Etienne ja mam tyle na głowie ostatanio ze nie mam po prostu czasu na myślenie :-) swoją drogą dziewczyny jak macie czas polecam książki do czytania, ja ostatanio znowu przerabiałam "silikon" gretkowskiej, nawet sie chłop wciagnął mój, padaliśmy ze śmiechu :laugh2:

reklama
Witam dziewczyny :-)
Właśnie wróciłam z wizyty u lekarza i wszystko jest ok. Maleństwo ma już 9 cm, ale chyba też przez tę pogodę nawet dzidziuś spokojny i bez ochoty na wygłupy.

ja polecam książki emily giffin (np. "coś pożyczonego" albo "coś niebieskiego"). Jutro wymieniam się ze znajomą, która również jest w ciąży i ma mi dać jakieś super książki. Dam znać co to będzie.
Trzymajcie się wszystkie cieplutko ;-)

Do góry