reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Clauditka to gratuluję synka

Poziomkowa - ja kupować będę dopiero we wrześniu, bo teraz to kasy u mnie chwilowo brak na takie rzeczy

reklama
Witam:-) Ja dziś miałam w szpitalu wizytę i posiedziałam 2 godziny by przez 5 minut dowiedzieć się, że póki co jest ok:rofl2: Usg miałam, ale takie 1-minutowe i doktor powiedziała mi, że mają dużo ciężarnych i nie mają dla nich wystarczająco czasu, więc mam sobie chodzić co 5 tygodni do lekarza ogólnego:-p
Polis, jak pisały dziewczyny krwawienie dziąseł w ciąży często się zdarza. Mi też krwawią mimo, że używam pastę do wrażliwych dziąseł/zębów i ultra miękką szczoteczkę. Ponoć pomaga oprócz witaminy C, pasta do zębów Meridol. Mam zamiar ją kupić jak będę w Pl. Co do swędzącego brzuszka to radzę nałożyć więcej kremu, bo to skóra się rozciąga. Ja póki co używam bio-oil i chyba już przy nim zostanę, bo jest (tak mi się wydaje) rzeczywiście dobry;-)
Rutkosia, trzymam kciuki za wizytę;-)
GosiaLew, sweterki ładne, zwłaszcza te 2
HIT JESIEŃ/ZIMA 2010!!! SEXY DEKOLT (1196509852) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ESTYL_SELIN_NAJPIEKNIEJSZY SWETEREK CIĄZOWY_MAMO (1188783608) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Hej dziewczynki ja już po wizycie Roszek cudny jest już taki duży i waży już 150 gram groził już mamusi paluszkiem;D Wszystko w porządeczku zdrowy i mam już nie brać duphastonu bo ciąża zdrowa i silna hihi;D
Ale mi się japa cieszy;D

Rutkosia super, że wyniki dobre i maluszek już nie taki mały

Jeżynka to Ci współczuję, nastawiona byłaś na co innego pewnie

clauditkano i kolejny zdrowy chłopczyk, Gratuluję

A te ubrania fajne nawet, ja też będę musiała zrobić jakieś zakupy, a szczególnie coś ze spodni, bo w najluźniejszych moich jakoś tak nie wygodnie

Rutkosia, cieszę się, że wszystko dobrze:-)
Moniabir, ja nie lubię długich wizyt, ale te są naprawdę expressówki:-p Na szczęście chodzę na wizyty prywatne dodatkowo i z ginekolog jestem zadowolona:-)

Poziomkowa znieczulenia w ciąży nie można dostać chyba. Ja muszę zacząć chodzić do dentysty, chociaż panicznie się boję, ale bardziej się boję straty zębów.

u nas odradzaja i tylko w przypadkach ze nie ma innego wyjscia. Dentysci odradzaja leczenia w czasie ciazy chyba ze jest tak zle ze nie mozna czekac.

Witam:-) Ja dziś miałam w szpitalu wizytę i posiedziałam 2 godziny by przez 5 minut dowiedzieć się, że póki co jest ok:rofl2: Usg miałam, ale takie 1-minutowe i doktor powiedziała mi, że mają dużo ciężarnych i nie mają dla nich wystarczająco czasu, więc mam sobie chodzić co 5 tygodni do lekarza ogólnego:-p

wow to faktycznie ciekawa wizyta! i to jeszcze do ogolnego kazal chodzi, w ktorym kraju mieszkasz?
Najwazniejsze ze wszystko dobrze

Rutkosia super ze wszystko dobrze!

dziewczyny dziś czasu brak wiec tylko troszke poczytuje, ale nie bardzo jestem w temacie na bierząco...
ciesze sie, że po wizytach wszystko dobrze :)

reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry