reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Hejoo;)

Jednak nie pojechałam, bo zepsuł sie nam samochód. Artek coś tam ma naprawiać i jutro jedziemy.
Idę Was poczytać.

reklama
No ja juz wróciłam od rodziców i tyle co sie nachodziłam przez 5 dni,to chyba przez miesiac w Gdańsku nie zrobiłam.Od rana leżałam plackiem i już wczoraj mnie brzuch bolał,ale dziś to masakra jakaś.Nawet no-spa mi nie pomogła:( Mój lekarz mówił,że jak bedzie bardzo bolał,to na zastrzyk przyjechać.Brzuch to od wczoraj mam wielki jak w 6 miesiącu,tak mój misio się napiął:)Mam nadzieję,że jednak przestanie boleć,nic nie robię tylko sobie leżę.

Taka moja uroda,że brzuch to mi zawsze jak kamień w ciąży się robi.Tak sobie myślę,że pewnie jeszcze trochę i sie skurcze zaczna i fenoterol będę łykać.W ostatnich 2 ciążach w 19 tyg miałam skurcze co 3 minuty i teraz będzie podobnie:( Wczoraj tak sobie z mamą rozmawiałam,że ja to nigdy nie miałam takich skurczów do porodu jak w książkach piszą,od razu co 2 minuty i koniec:)

Hej dziewczyny!
Witam po dłuższej nieobecności. Byłam z rodzinką w Karpaczu. Trochę sie nachodziłam. Śnieżkę też zaliczyłam. Było super! Teraz dwa dni odpoczynku i do pracy.
Jutro mam wizytę u lekarza. mam nadzieje że dzidzi górskie wędrówki nie zaszkodziły.
Chciałam was nadrobić. Ale chyba mnóstwo tego czytania, chyba mi dnia nie wystarczy.
Pozdrawiam serdecznie!!

Śniezka piekna prawda? Codziennie widzę ją z okna :)

a ja znowu nie nadążam za wami.
Co do imienia Marta to mi sie podoba. Ale mam przyjaciolke Marte i ma z leksza egocentryczny charakter, mimo ze to moja przyjaciółka to wiecznie sie spóźnia , potrafi przez tydzien nie odpowiedzieć na smsa ..jeszcze nigdy jej sie nie zdarzyło żeby odpisała
w ciągu kilku godzin..zazwyczaj czekam dzien lub kilka.
Kiedys rzeczywiście była ciapkowata ..(az dziwne ze Marty dzielą podobne losy )
ale wzięła sie za siebie i niezła laska sie z niej zrobiła.
Ale ogólnie to jest dobrym człowiekiem i mimo tych kilku wad to moja najlepsza przyjaciółka :D

Kurcze znowu burza..muszę wyłączać, pa

Witam wszystkich po tygodniu nieobecnośći :)
Byliśmy nad jeziorem w Boszkowie i bardzo fajnie spędziliśmy ten wypad. Było mnóstwo śmiechu, leżakowania ( oczywiście pod parasolem ), trochę pływania w super czystym jeziorku, ale za to mało spania. Po powrocie na weekend mieliśmy gości - oj dali mi do wiwatu. Tak mi wczoraj spuchły stopy, że masakra. Pierwszy raz w życiu tak mam-stópki mam jak FIONA hehe i nie pomogło ani trzymanie w górze, ani moczenie w zimnej wodzie - chyba muszę po prostu odpocząć w pozycji innej niż stojącej.
Dzisiaj wyprałam 5 pralek a w międzyczasie musiałam was nadrobić-ponad 20stron na jednym wątku-MASAKRA. Chyba wszystkie wzięły sobie do serca nasze wcześniejsze stwierdzenia, że mało piszemy ;p. ZAraz zmykam na inne tematy :)
Jeszcze raz witam wszystkie nowe mamusie, te troszkę "starsze" ;p. Cieszę się, że Wasze badania wychodzą dobrze, że wypoczywacie na wakacjach i że jesteśmy w nie ubywającym składzie :)

A ja pozdrawiam ze Stegny. Na razie pogoda piękna, bardzo gorąco, choć wszyscy w kraju narzekaja na nawałnice, więc pewnie u nas się też zepsuje. Ale odpoczywamy sobie super.

reklama
No widzę Polis, że uczymy się wspólnie hehe mnie już został w sumie sam egz praktyczny, ale że miałam małą przerwę to muszę dokupić pare godzin i mam nadz że bedzie po sprawie :)

Do góry