reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Ja jestem żywym przykładem,że za 4 razem jest dziewczynka:)Także aliena nic się nie martw,jeszcze masz szanse:)
Co do imion,to ja nie mam pomysłu jeszcze,mam już Łukasza,Marcina,Jakuba i Olę.Jeszcze trochę czasu jest,to na pewno się wymyśli.

reklama
witam wszystkie z samego rana :)

sonia ja widziałam coś takiego na allegro z tego co pamiętam to pisało właśnie że się ćwiczy bioderka ale obciąża kręgosłup więc za długo dziecko nie może w tym siedzieć

maran jak za piątym razem to może coś z tego będzie bo mój M. ma dwóch synów z poprzedniego małżeństwa więc tak na dobrą sprawę to "nasze" piąte dziecko

agunia moja ciocia ma też 4 córkę i też powiedziała że będzie miała tyle dzieci aż będzie dziewczynka teraz Kamila jest takim oczkiem w głowie w sumie całej rodziny bo każdy wie jaka była wyczekiwana ale...
Moja cioteczna babcia czyli siostra mojej babci miała 9 syna autentycznie chociaz to byl taki czas że jak było tyle dzieci to aż tak nikogo to nie dziwiło nie wiem czy mieli tyle dzieci by mieć syna nigdy nie zapytałam

My teoretycznie płci jeszcze nie znamy poznamy ją 24 sierpnia tak nam obiecał lekarz ale ja czuję po kościach że to chłopak chociaż w sumie zrobiliśmy wszystko by była dziewczynka ale następnego razu już nie będzie bo nie wyrobię

Dzień Dobry Kochane.
Ale naprodukowałyście przez ten weekend. Chyba już większość wróciła z wakacji i zaczyna szaleć. Ja jestem jeszcze przed wyjazdem. Cieszę się że u was wszystko ok.:-D
Teraz to już wyglądacie płci. A zresztą już coraz szybciej będą wam mijały teraz tygodnie. Dla mnie najgorszy był I trymestr.

Witam się porannie:happy:

Wpadłam zobaczyć co u was słychać i za godzinkę spadam do szpitala do mamy.

Lece juz, paapa.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aliena dzięki wielkie, super ten tygrysek hihi :-D dodałam do obserwowanych,
Alienka masz wizytę 24 sierpnia? Bo ja tez :-D i chyba tez poznam płeć! yeepiee :rofl2::rofl2:

aha a teraz tak na powazne mam mały problem...
od wczorajszego wieczora do teraz co jakiś czas kłuje mnie z prawej strony tak przy samej tej wystajacej kości miednicy :baffled: ból mocny, raz dłuzszy raz krótrzy, wiecie moze co to :confused2:?
w internecie przeczytałam opinie jakiegoś lekarza, który mówi, ze to normalne, bo macica robi się coraz większa i rozpycha się przesuwajac nasze narzady wewnętrzne :szok::sorry:
ale sama nie wiem co mi się tam przesuwa :eek:

reklama
dobrze, dzięki alexiaa ale, ze tak na maksa z boku mnie boli? bo to nie sa jajniki czy coś, tylko bardziej na boczku tam gdzie chyba nic nie ma :-) dziwne

Do góry