reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Zapomnialam dopisac o brzuszkach. Mi sie wydawalo ze brzuszki sa szybciej widoczne u szczuplych osob, nawet czytalam o tym wiele razy. Ja jestem szczupla, 0 tluszczu na brzuchu i taka kuleczke mi widac...malutka , tylko ja ja widze z chrisem bo tak to raczej nikt by nie powiedzial ze jestem w ciazy. Choc przyznam ze wieczorami mam wiekszy, ale to chyba dlatego ze jem sliwki, netarynki, brzoskwinki i kalafior :szok: w ciagu dnia i czasem doloze winogrona :-) . Rano jak sie budze to brzuszek znow maly :)

Widzę, że też Kubuś Ci się podoba, my z M jeszcze kiedyś dawno rozmawialiśmy o imionach i dla chłopca właśnie Kubuś, a dla dziewczynki ja choruję na Julkę.
.

My też dla chłopca mamy imię Kubuś wybrane już dawno a dla dziewczynki jeszcze się zastanawiamy, mi się podoba np. Martynka.

A brzuszek wieczorami też mam większy, rano mniejszy, ale jest już widoczny. To zależy od kobiety, każda ma inaczej, niektórzy dostają brzucha szybko i potem nie rośnie a czasem jest tak, że brzuch rośnie mocno w ostatnich miesiącach ciąży. Jak zrobię zdjęcie to Wam wkleję.
A propos brzuszka to ja przed ciąża trochę przytyłam i miałam fałdki a teraz to się ten tłuszczyk napiął i pewnie dlatego bardziej też widać.

GosiaLew ja mam tak samo. Przed ciążą nie miałam płaskiego brzucha ale taką trochę oponkę. Miesiac przez zajsciem zaczęłam robić brzuszki no i jak tylko się dowiedziałam o ciąży to był koniec z cwiczeniem. Teraz brzuszek moim zdaniem jest widoczny, inni tez go juz dostrzegają, a najwiekszy jest wiadomo jak sie najem i własnie jak piszecie wieczorem. O odchudzaniu obecnie nie ma mowy ale co tam, przeciez to urok ciązy....... stawac sie coraz wieksza :)) Kazda dziewczyna ma inna budowe i nie ma sie co porównywac, modelkami to my w ciazy nie będziemy :))

witam niedzielnie
no z brzuchami to róznie bywa :) ja w pierwsze jciązy nie miałam brzucha w ogóle widocznego az do 6 miesiąca ciązy i babki w pracy mnie pytał czy ja oby na pewno jestem w ciązy a później jak wyskoczyl to był tak wielki, że problem był z kurtką na zimę bo nie mogłam sie a żadnej dopiąć i wreszcie kupiłam XXL która była u mnie do kolan bo ja mała babka jestem 158cm no i wyglądałam smiesznie jak taka kulaaaa... wiec brzuch to sprawa dośc indywidualna u szczupłych babek i z wąskimi biodrami wyskakuje szybciej u grubszych i z szerszymi później :) u mnie jeszcze ciążowego nie widać, mam tylko zapasy z poprzedniej ciązy i okresu karmienie piersią dlatego póki co nie wklejam brzucha bo nie ma sie czym chwalić hehehe... :)

Heja:happy:

Ja właśnie się wyspaam, obejrzałam stare fotki ze ślubu i mi się na wspomnienia zebrało.:rofl2:
Upał wciąż widze daje o sobie znać. Jak żyjecie? U mnie non stop wiatrak chodzi i tak to niewiele daje.

reklama
Do góry