reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Witam Was :-)
Widze ze w koncu sie rozpisalyscie :-) Jakie macie plany na dzisiaj?? Ja mam smaka na Grilla :p i chyba namowie meza zebysmy wieczorem sobie zrobili...
Wszystkim mamusia po badaniach gratuluje dobrych wynikow...:-)

reklama
dziewczyny co polecacie w Polsce na kilkudniowy wypoczynek?jeziorka?góry morze?tak do 500 km odemnie to mam tylko Gdansk i okolice,Kzimierz w drógą stronę, blizej Bialoweże,Augustów,mazury.Może jakeś sprawdzone miejsca na Mazurach?
witam się porannie.
Smaka mam na kukurydzę kolbę:)naszczęście mam w lodówce.

Witajcie dziewczyny: Ewuśka 29 ja proponuje morze najleprze co może być.Byłam we Władosławowie super bylo polecam.Jak się czujecie w ten upał.Ja nie wychodze z domu pozdrawiam i życze miłego dnia

Witam

Ja akurat sobie odpuściłam cykl w którym zaszłam. Po kilku miesiącach starań i zwracania uwagę na owu (mnie zawsze jajnik kuł) i całego tego stresu z zajściem, że nawet nie zauważyłam czy miałam owulację czy nie, po prostu kochaliśmy się kiedy mieliśmy ochotę i jakoś nam tak szczęśliwie zaskoczyło. Ja mam zawsze cykle 31dniowe i u mnie owy jest tak 16 i 17 dnia cyklu, ale nawet nie wiem jaki to był dzień w maju.
U mnie szczęśliwą metodą na zajście okazało się odpuszczenie sobie. :-) Chociaż w poprzedniej ciąży zaszłam od razu, to potem już nie było tak łatwo - tylko wtedy to człowiek jeszcze tak o tym nie myślał.

Ewuśka no z morzem naszym polskim to taka loteria z pogodą, zależy kiedy chcesz jechać. Chociaż w Gdańsku teraz jest jeszcze Jarmark do 22 ierpnia

Cześć dziewczynki,

powiedzcie mi, jak to jest z użytkowaniem laptopa w ciąży? Mój mąż się drze, że za duże promieniowanie przyjmuje i na nic moje tłumaczenia, ze to to samo co np telewizor on dalej ględzi swoje :/

Wtrącę się może. Pytałam się lekarzy i zgodnie stwierdzili, że laptop może być byle nie leżał na kolanach. A co do pracy przy nim to lekarka powiedziała, że chodzi tu raczej o to, ze siedzi się przez dłuższy czas w jednej pozycji. NIe wiem czy pomogłam?

Witam:-) Ja właśnie jem 2 śniadanie, czyli kanapki z twarogiem przyrządzonym po swojemu i pomidorki. Twaróg wchodzi mi ostatnio bardzo dobrze. Mam natomiast problem z obiadem, nie wiem co tu zjeść:sorry: Skończyła się u mnie zajawka na ziemniaki, teraz na pomidorówkę, więc szukam nowych smaków:-p
Ewuśka, ja bym pojechała nad morze, bo uwielbiam, bądź Mazury bo nigdy jeszcze nie byłam. Ja będę w Pl we wrześniu, to wybieramy się do Łeby, niezależnie od pogody.;-)
Kaasiutka, tak jak dziewczyny pisały, byleś nie trzymała laptopa na kolanach. Najlepiej na stole lub biurku.
Dziewczyny ja powoli zapominam co to upały... u mnie za oknem szaro, chyba już jesień się zaczyna:sorry:

jezynka u mnie dzisiaj słonecznie i tak akurat więc sobie czyszczę domek :-)
ja dzisiaj na obiad mam rosół i na szybko robię małe kawałki piersi kurczaka z makaronem kokardki do tego dwie / trzy łyzki pesto bazyliowego, pokrojone suszone pomidory i parmezan no i rózne przyprawy oczywiście do smaku, polecam szybkie, smaczne i zawsze wychodzi

Cześć dziewczynki,

powiedzcie mi, jak to jest z użytkowaniem laptopa w ciąży? Mój mąż się drze, że za duże promieniowanie przyjmuje i na nic moje tłumaczenia, ze to to samo co np telewizor on dalej ględzi swoje :/

ja pracuje na laptopie praktycznie od zawsze pracowalam w poprzedniej ciąży i teraz kwin ma racje można pracować ale nie powinien leżeć na brzuchu

KOSZMARNIE SPUCHŁY MI NOGI W SUMIE NADAL JESTEM W PRACY TAK BARDZO MI SPUCHŁY ŻE NIE MOGLAM ICH WYJĄĆ Z BUTOW ZARAZ M. MI KLAPKI PRZYWIEZIE I CHCĘ SZYBCIEJ SKŃCZYĆ ALE POWIEDZCIE CO MOGĘ Z TYM ZROBIĆ ?
ZIMNA WODA NIE POMOGŁA Z TYM ŻE NIE MIAŁAM W CZYM MOCZYĆ RACZEJ JE TYLKO OPŁUKAŁAM
CO TO MOŻE BYĆ???

reklama
Do góry