reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Kurcze, wróciłam z wypadu do rodzinki na wieś i stanełam na wagę ... masakra :/ :szok::szok:
Z załamki idę spać, bo to trzeba tylko przespać :crazy::crazy:
Jedzonko swojskie jest przepyszne, ale co tu dużo mówić nie jest zazwyczaj lekkostrawne :)
Raz na jakiś czas można pozwolić sobie na takie szaleństwo hehe
Ja także zmykam już śpiuniać - tak więc dobrej nocki wszystkim życzę i do jutra moje lutóweczki :*

reklama
Uffffffffff sen zabiera kilogramki i to sikanie non stop - to też potem waga leci. Jedzonko wiejskie przepyszne, cieplusie jagodzianki, mleczko baaaaaaaaaardzo tłuściutkie masz rację figusia :) Ale małe modły w w-c i już tylko pół kg do przodu, to nie jest źle :)

Kurde pada, pada, pada, u Was tak samo?

cześć dziewczyny:) kiedyś się do Was przyłączyłam ale wogóle nie pisałam bo okropnie się czułam i byłam w szpitalu...ale teraz chciałam się przypomnieć:) lepiej się czuję i mam siłę na pisanie:)a do tej pory Was tylko czytałam:) mam termin porodu na 2 lutego;)ale na ostatnim USG w szpitalu lekarz mi powiedział, że chyba się pomyliłam z terminem OM bo mój dzidziuś miał 2 tygodnie temu 7.63 cm:)ciekawe ile urósł do dzisiaj??a wizytę u lekarza mam w piątek to zobaczymy:) pozdrawiam Was gorąco:)

Witam:-) Ja jem właśnie drugie śniadanko, rogaliki z nutellą;-) Byłam już w kościele i na spacerze, więc teraz będę odpoczywać w domku, mój K. niestety pracuje;-)

Dzień dobry wszystkim, u nas na szczęście już nie pada i nawet wyjrzało słoneczko. Jak na prawdziwą niedzielę przystało pospałam do 11 :) Kończę właśnie obiad i zaraz wybieramy się na spacer. Później skoczę do teściowej, pokręcę się po domu, oglądnę jakiś dobry film, ze 6 razy przekąszę coś po drodze, 15 razy odwiedzę WC i dzień zaliczony :D
Mam do Was prośbę: za tydzień mamy gości na weekend a nie mam pomysłu czym ich ugościć. Pomóżcie figusi. Czekam na pomysły i przepisy w odpowiednim wątku :) Będę wdzięczna za każdą pomoc.

Zegnam sie z wami grupe prywatna przekazalam. nie bede sie rozpisywac bo nie mam sily. u mnie na usg wyszly nieprawidlowosci w budowie plodu, jestem po wizycie w lodzi wiec juz sprawa pewna ciaza do usuniecia na jutro wizyta u lekarza zegnam.

O mój Boże Akunia to straszne co Cię spotyka, nie mogę uwierzyć i zrozumieć dlaczego, trzymaj się dzielnie i nie poddawaj nigdy!

reklama
Do góry