OlgaRaq fajnie że się odezwałaś, mogłabyś do nas częściej wpadać a nie tak tylko z doskoku a nie tylko sierpniówkami się zajmować
. Tęsnię za zdjeciami twojej pociechy, więc może skusisz się wstawić je tutaj albo na zamkniętym.
Ja udzielam sie w miarę aktywnie na trzech forach i daje radę, zwłaszcza, że tutaj ruch ostatnio mały, bo lutówki gdzieś pouciekały, więc dasz rade do nas czasem zagladnąć. A jak się czujesz? Koniecznie pochwal sie, jak już będziesz znała płeć!
Kaasiulka ciebie też dawno chyba nie było, a co do dzidzi to spoko do 40-ki mozesz się bezpiecznie starać, a przecież jeszcze ci trochę brakuje ;-) Więc do dzieła ;-)
Kaasiulka, majuska moja też taka cycata i bezsmoczkowa, ale do spania woli swojego kciuka. dla mnie to wygodniej, ale dla niej niekoniecznie, kurcze nie wiem jak ja od tego odzwyczaić, chciałam jej dawać smoczka, niestety nie chce, do zabawy owszem popyka sobie i pogryzie, ale do spania nigdy w zyciu.
Tab widzę, że wywolalismy cię do tablicy :-) Fajnie, że Krzyś coraz bardziej komunikatywny się robi, bo to bardzo cieszy, a chodzi już samodzielnie?
U nas też fajne zachowania się trafiają, dzisiaj no znalazła chusteczkę, którą wcześniej wycierałam jej buzię, wytarła sobie swoją i zaczęła moją
Jak ja niosę do spania i mówię, że Agi idzie aaa, to ta powtarza po mnie aaa, ale nie zawsze, tylko wtedy, kiedy rzeczywiście chce iść spać :-) bo po polozeniu do łózka nie protestuje, tylko przewraca się na boczek, kciuk do buzi i po chwili śpi.
A dzisiaj jak siedziała na przewijaku zaczęła mnie ciągnąć za dekold i wołać daj. No to musialam dać cyca. Jak któreś z nas wchodzi z jedzeniem, to zachowuje się jak mała Rumunka wyciąga ręce i woła daj
Fajnie, jak się zaczynają pojawiać takie świadome słowa, a dzieci robia się coraz bardziej komunikatywne.
Edit. Co do kaszek Nestle, moja mała zjada, bo kupiłam hurtowe ilości jak były w super promocji w Tesco. Kiedyś ich nie lubiłam, wolałam Bobovitę, bo Nestle po jakimś czasie jak poleżały to się robiły płynne, albo coś poprawili w recepturze, albo moje dzieci zaczęły szybciej je jeść
Ogólnie nie mam zastrzeżeń.
A powiedz mi odnośnie Streetcomu ty wysyłałaś im pocztą swoje dane, masz pełną aktywacje konta?