reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

dziewczyny u mnie ostatnie dwa dni to jakis koszmar.
Wczoraj od rana Lenka strasznie brzydko kaszlala i wyladowalysmy na pogotowiu bo tylko tam przyjmowal lekarz wiec pol dnia mialam z glowy a dzis przez cala noc wymiotowala i miala biegunke wiec od rana znowu telefony i lekarze.
Przez caly dzien jadla tylko kleik ryzowy na wodzie i marchewke i pila roztwor elektrolitow i glukozy. Strasznie sie balam zeby sie nie odwodnila. Na szczescie teraz juz sie uspokoilo i mam nadzieje ze ta nocka bedzie juz w porzadku. Ja po tym wszystkim jestem wykonczona przede wszystkim psychicznie bo strasznie sie balam ze sie skonczy kroplowka w szpitalu.

reklama
Ojej, co za wirusy panują?! Współczuję takich przeżyć i zdrówka, zdrówka dla wszystkich!! Ja niestety z córką przeżyłam rotawirusa i niestety wylądowaliśmy w szpitalu (miała wtedy 6m). Nie polecam:-(

A Igor ma od piątku drugiego zęba!!!

I muszę powiedzieć, choć pewnie przechwalę ale mam od 3 dni lepsze nocki. Butla 2 razy!!! I nie wiem dlaczego, może zęby, choć nie za bardzo mi to pasuje.

A, no i mój synuś kończy dziś 8 miesięcy!!!!!

Ale malenstwa sie rozchorowaly -zycze jak najszybszego powrotu do zdrowka

Do nauki chodzenia jakis czas temu kupilam malej takie skarpetki-buciki
(w calym domu mamy panele a dzieki takiej podeszwie mala nie powina sie slizgac, maja bardzo elastyczna podeszwe, tak ze stopa pracuje w naturalny sposob )

ALLOVER HEARTS PURPLE XY4424

widzialam je rowniez na allegro

dz za odp w temacie buciów- sama juz nie wiem...z guciów zrezgnowałam - za duże :) zastanawiałam sie nad tymi paputkami -ale znalazłam kilka sprzecznych opinii w necie, wiec juz sama nie wiem, rozejrze sie za tymi skarpetkobutkami ...i przypomniało mi sie ze mój kuba miał skórzane buciki slamander - byly rewelacjne- moze ktos kojarzy czy i gdzie mozna kupić w pl?? - takie buciki ze znaczkiem salamandry...

Ostatnia edycja:
dz za odp w temacie buciów- sama juz nie wiem...z guciów zrezgnowałam - za duże :) zastanawiałam sie nad tymi paputkami -ale znalazłam kilka sprzecznych opinii w necie, wiec juz sama nie wiem, rozejrze sie za tymi skarpetkobutkami ...i przypomniało mi sie ze mój kuba miał skórzane buciki slamander - byly rewelacjne- moze ktos kojarzy czy i gdzie mozna kupić w pl?? - takie buciki ze znaczkiem salamandry...

Tak z ciekawości, gdzie znalazłaś złe opinie o paputkach? Bo ja tylko z dobrymi się spotykałam.
Znalazłam jeszcze stronę paputków (nie z allegro)
http://www.paputki.com.pl/

PS. Nie reklamuję paputków, my ich jeszcze nie mamy. W domu młody pomyka boso, a na dworze na razie i tak nie będzie chodził. Buciki kupiłam tylko na zimne dni do wózka.

fajne- zmykam hajku;-) - jutro pierwszy dzień bez pomocy - jak ja dam radę wszykowac siebie i małą do żłobka samiusieńka ....a pewno w nocy czekaja mnie z dwie pobudki...ojojoj...ciekawe ile jescze tak dam radę ;-)

reklama
Do góry