Maja ma stópke 11cm. Ale mam takie adidaski dla dzieci z Pepco w rozm 19 i sa moze pol cm za dlugie ale za chwilke beda na styk. Zreszta ona nie chodzi ) Wiec luzik mały moze byc. Dałam za nie jakies 18zł. Sa na rzepy i tez szeroko sie otwieraja mozna łatwo wsunąć dziecku na stópke.
Zdrówka zycze maluchom i mamom tez ) U nas odpukac jeszcze katarku nigdy nie bylo i jeszcze od urodzenia ani razu nie byla chora, oby tak zostalo. Gdybym jednak zauwazyla katar teraz od razu bym zwalila na zeby. Poza tym pogoda jest nieźle pokrecona. W czwartek 13 stopni a dzisiaj 29 :/ Zwariowac mozna.
Brawa dla Lenki!!!! Kolejny etap za wami
Ja dzisiaj zauwazylam, że Maja jak lezy na brzuszku, podnosi sie na rekach i tak mocno sie odgina na jedna strone do tylu. Czyzby to byl poczatek prób do siadania?
Miłej niedzieli. My za godzine idziemy na imieniny do mojego taty
Zdrówka zycze maluchom i mamom tez ) U nas odpukac jeszcze katarku nigdy nie bylo i jeszcze od urodzenia ani razu nie byla chora, oby tak zostalo. Gdybym jednak zauwazyla katar teraz od razu bym zwalila na zeby. Poza tym pogoda jest nieźle pokrecona. W czwartek 13 stopni a dzisiaj 29 :/ Zwariowac mozna.
Brawa dla Lenki!!!! Kolejny etap za wami
Ja dzisiaj zauwazylam, że Maja jak lezy na brzuszku, podnosi sie na rekach i tak mocno sie odgina na jedna strone do tylu. Czyzby to byl poczatek prób do siadania?
Miłej niedzieli. My za godzine idziemy na imieniny do mojego taty