reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

witam się
polis rozumiem że się martwisz wszystkim, najgorsze te przeprowadzki, nowe meble itd. skądś to znam, pewnie za miesiac lub dwa nas tez czeka przeprowadzka, a z małym dzieckiem to zadanie utrudnione, ale jak człowiek juz usiądzie w fotelu to odsapnie.

pisałam wam że nas oszukali z tym mieszkaniem, teraz znowu ktos chciał się włamac na nasze konto holenderskie, na szczęście szybko zareagowałam i zablokowałam przelewy, bo pewnie byłoby po oszczędnościach, no mówie wam sam pech nas prześladuje od początku roku, tylko Szymus zdrowy i to mnie jedynie cieszy, a reszta to o d.. rozbić..a szkoda gadać.

alexia
witaj, dobrze że z synkiem juz wszystko ok!
neta powodzenia dzisiaj w pracy!
czarna moje teściowa wczoraj mnie też pytała czy dodawałam soli albo cukru do zupki, którą małemu ugotowałam, bo przecież M jak był mały to pluł zupkami,więc trzeba doprawić żeby dziecku smakowało:/hihi widzę że można by osobny temat załozyć na temat teściowych hihi

miłego dnia kobietki

reklama
Witam się deszczowo, u nas pogoda jak w październiku a nie sierpniu...
mała źle dzisiaj spała, 3 razy się budziła a o 3 to musiałam ją godzinkę nosić...teraz sobie dosypia. Nie pochwaliłam się Wam jeszcze jakie to moje dziecko zrobiło się ruchliwe, nie poleży już nawet minuty w spokoju, zaraz się turla albo ciągnie do siadania. I stópki swoje odkryła, bawi się nimi, wkłada do buzi. Aż miło popatrzeć.

Właśnie się obudziła, spała całe 30 minut...

witamy sie i my.......u nas dzis s l o n c e juz prawie zapomnialam co to lato,a tu wstajemy rankiem i widze za oknem jasnosc:-) i ani jedenj chmurki.......sierpien ma byc upalny))))oby,no i nie martwcie sie bo skoro u mnie pogoda to do pl dojdzie gora do tygodnia,zawsze tak jest)))
co do powrotow do pracy to ja wam nie zazdroszcze.ni jestem psychicznie gotowa by zostawic malego....wiem wiem wy tez ale takie zycie,jak sie ciesze ze mam ta mozliwosc bycia z nim,treszat ja nie ma powrotu do pracy bo jakao tako nigdy nie pracowalam u kogos mialam swoj interes ktory niestety zamklam jadac tu do niemiec(((nie bylo sensu go trzymac bo nie da sie tak upilnowac na odleglosc......wiec ja oficjalnie bezrobotna.

Witam sie! Ja wrocilam z jednej rozmowy, nie jestem jednak z siebie zadowolona :/ zobaczymy dalej, na 13 mam kolejna, teraz siedze z tesciowa...
czarna moja tez jeczy ze mam dodawac przyprawy bo jak to tak bez soli....
Poza tym jak wrocilam to zastalam widok przebierania malej - patrze a tesciowa proboje zalozyc malej na body ktore miala w nocy nowe body ktore przygotowalam zeby ja przebrac, pytam sie jej czemu zaklada body na body a ona, ze przeciez nie bedzie tak na golasa latac... brak slow...
Pogoda jeszcze paskudniejsza :(
Moja tez dzis o 2 wstala... zjadla i zasnela

hej kobietki ,ja odkręcam się po powrocie z PL .Lenka też . bardzo marudna jest . W PL jej babcia nie odklejała się od niej na chwilkę i teraz mam ;-)Jesli chodzi o pogode to mi się wydaje że w PL jest cieplej :-p

nic mi się nie chce dzisiaj ,leniucha mam max :-p

Dziekuje dzieczyny za powitanie.Alanek jest na bebiku.Lubi zupki jarzynowe,serki bakusie,jabłuszka i brzoskwinki.Ma duży apetyt fajnie mi przesypia od 20 do 7 rano.W dzień 3 razy drzemki czasem bywa marudny przez ząbki na dole mu się dwa pojawiły ale jeszcze się nie przebiły.Ehh kiedy ta pogoda będzie dojrze 2 miesiące lata to jeszcze miesiąc pada.

reklama
Bobomama co ty taka nerwowa?;)

neta mam nadzieje, że pierwszy dzień w pracy minął spokojnie :) Ja wracam 5 września, a wiem że szykują się duże zmiany... będę współpracować z inną osobą, na trochę innym stanowisku i to dodatkowo potęguje moje obawy co do powrotu ;P

ligotka czasami wydaje nam się, że poszło fatalnie a ktoś inny zupełnie inaczej to odbiera więc może nie wszystko stracone. A jak Ci poszła druga rozmowa?

alexiaa śliczny synek. Najważniejsze, że teraz już wszystko dobrze, apetycik dopisuje więc chłopak widać zdrowy :)

Dzisiaj byłam pierwszy raz na spacerku nowym wózkiem. Co za ulga! Ala wszystko obserwowała, nie przeszkadzała jej pozycja leżąca, ważne, że wózek nie jest tak zabudowany i że wszystko widziała. Normalnie to był jeden wielki ryk i stękanie. Ale nie chwalę się, bo może to tylko jednorazowe zauroczenie, a niedługo się jej znudzi :p

Do góry