reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

miałam dziś bezsenną nockę - nie śpię od 1:30:szok:

na szczęście to nie wina Viki :tak:- bo ona śpi jak ...suseł:-)

a z racji tej bezsenności poklikałam sobie tu i tam...i baaaardzo proszę Was o głos - marzy nam się profesjonalna sesja :)

Zdjęcia od fanów SpotStudio.pl | Facebook

bo czyż tej osóbki można nie lubić
;-)

aaa- żeby zagłosować w konkursie trzeba najpierw polubić profil SpotStudio.pl | Facebook

z góry wielkie dzięki a w podzięce jeszcze większe buziale:-)

Zagłosowane :-D Cudna Niunia :-) A jakie masz fajne nazwisko ;-)

benfica-gratulacje dla szwagierki :-)

reklama
:-)witajcie.problem spacerowki zostal rozwiazany co bardzo mnie cieszy)))pojechalismy z mezem do Babybelmanna i wybralismy fajna parasolke ktora spelnia wszystkie moje oczekiwania)))lekka,podnurzek rozklada sie wiec jest przedluzeniem siedziska, dobrze sie sklada zajmujac malo miejsca w aucie nawet z przodu mozna ja dac i rozklada sie na plasko(zostaje minimalny kat,mniejszy jak w foteliku samochodowym)i nie byla droga do 50e kosztowala.jestem mega zadowolona i junior tez choc jest troche w szoku ze nie widzi mamy)))))))))))))kupilismy rowniez nosidelko ergonomiczne manduca troszke kosztowalo bo 80e ale zalezalo mi by bylo ergonomiczne i bezpieczne dla kregoslupa Igorka i by nam posluzylo troche wiec jest do 20kg)))nawet tatus bedzie nosil bo juz przymiezal i obu panom sie podobalo)))zaraz je wyprobowalm na zakupy w aldiku i nim doszalm do kasy to juniorek juz spal)))))))))))

o takie w kolorze piaskowym,, http://allegro.pl/manduca-nosidlo-ergonomiczne-rozne-kolory-i1648321723.html

a taki wozek tylko w tonacji turkusowo brazowe-sliczny)) http://allegro.pl/kees-wozek-spacer-buggy-light-6-8-kg-wagi-folia-i1642082549.html

Ostatnia edycja:
Ale cisza. Ale jak zwykle w weekend :-)
Vikiigus głosowałam ale z konta męża, bo sama nie mam.
Madziadk nosidło super!! Ciekawa jestem czy gorąco jest w takim nosidle bo z chusty teraz nie da się korzystać.
Mój odstawił mega ryk przed zaśnięciem w łóżeczku, nie mogłam go uspokoić. Pierwszy raz takie coś choć ostatnio strajkuje coś w łóżeczku. I w ogóle marzę żeby przespał choć jedną nockę z np jedną pobudką albo dwoma chociaż.
Pozdrawiam wieczornie i idę oglądać Opole

Ostatnia edycja:
:-)nasiu jest bardzo przewiewne nie musze chyba pisac ze z naturalnych materialow bawelnianych,dzis bylo jakies 24stopnie i bylo super,przy upalach 30sto stopniowych zobaczymy)))najbardziej mnie cieszy ze moj kregoslup zostal odciazony bo juz troche sie skarzylam na bole((((junior wczoraj mnal szczepienie i wazenie.........69cm i 7150gr)))fajne to synka mam blisko siebie a raczki wolne az nie wiedzialam co z nimi zrobic hahaha

nasia współczuje migreny bo ja sie dzisiaj obudziłam z takim mega bołem głowy, że do południa była pół przytomna. Teraz juz troche lepiej sie czuje. Ale chyba wyjscie na spacer z Mają dopiero mi pomogło.
Dzisiaj bylismy u tesciowej na obiedzie i jutro tez jedziemy, a co tam jak zaprasza, a ja sie rozleniwiłam i mi sie juz wcale gotowac nie chce.

moja strajkuje w wózku, tak się denerwuje że cała czerwona ze złości jest, wygina się w mostek przy tym albo głowa do góry, normalnie spacery to męczarnia ostatnio

reklama
Witam w tą ponura deszczową niedziele:wściekła/y: My również jestesmy skazani dzisiaj na siedzenie w domu bo pada od rana i nie chce przestac!!!ehhhh ta pogoda irlandzka kiedys mnie dobije:wściekła/y:

Do góry