reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Gosiu-spełnienia marzeń :-)

Co do wózków to ja bardzo polecam Maclareny. Rodzice kupili mi taki wózeczek NOWY WÓZEK PARASOLKA ABC DESIGN AMIGO (1653828920) - Aukcje internetowe Allegro i w sumie był fajny-zwłaszcza ta przedłużana budka :-) Po kilku miesiącach sprzedałam go i kupiłam Maclarena Quest WÓZEK SPACEROWY QUEST MACLAREN SPACERÓWKA W-wa 24h (1645880667) - Aukcje internetowe Allegro i Maclarena Volo (ale ten się nie rozkłada, wiec jest dla straszaków, za to jest zabójczo lekki :-D) Parasolka MACLAREN VOLO - ultra lekka (1654902543) - Aukcje internetowe Allegro
Ogólnie mogę polecić Maclareny, bo są lekkie i lekko się je prowadzi. Naprawdę czułam różnicę między nimi a ABC Design. I z doświadczenia mogę napisać, że żadna spacerówka-parasolka nie poradzi sobie super na śniegu. Dlatego ja zimą mam zamiar jeździć moją Emmaljungą :-D

juz ja obkukalam)))))wszystko to samo tylko bez znaczka firmowego...lustruje all strona po stronie..........i jestem coraz bardziej zalamana..........albo cena kosmos a to ma byc wozek na wypady do sklepu na wczasy bo sacerowke super mamy tylko zgrata..........i chcialam wydac tak do 500 zl........i tylko te smarty skladaja sie tak zgrabnie ze pod siedzenie wchodza

miałam dziś bezsenną nockę - nie śpię od 1:30:szok:

na szczęście to nie wina Viki :tak:- bo ona śpi jak ...suseł:-)

a z racji tej bezsenności poklikałam sobie tu i tam...i baaaardzo proszę Was o głos - marzy nam się profesjonalna sesja :)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=173504899377444&set=o.103275223085612&type=1&theater

bo czyż tej osóbki można nie lubić
;-)

aaa- żeby zagłosować w konkursie trzeba najpierw polubić profil SpotStudio.pl | Facebook

z góry wielkie dzięki a w podzięce jeszcze większe buziale:-)

Ostatnia edycja:
miałam dziś bezsenną nockę - nie śpię od 1:30:szok:

na szczęście to nie wina Viki :tak:- bo ona śpi jak ...suseł:-)

a z racji tej bezsenności poklikałam sobie tu i tam...i baaaardzo proszę Was o głos - marzy nam się profesjonalna sesja :)

Zdjęcia od fanów SpotStudio.pl | Facebook

bo czyż tej osóbki można nie lubić
;-)

aaa- żeby zagłosować w konkursie trzeba najpierw polubić profil SpotStudio.pl | Facebook

z góry wielkie dzięki a w podzięce jeszcze większe buziale:-)

Nie mam konta na facebooku, więc nie pomogę.
Ale tak z innej beczki:
tu można dostać darmową pieczątkę z facebookowym 'Lubię to!' i używać jej w realu ;)

facebooky.pl/?ref=25380

Gosiu wszystkiego co najlepsze :)

jesli chodzi i spacerówke to ja mam własnie maclarena dokładnie taką Maclaren Techno XLR - Coffee / Pink i jeździmy nim odkad Maja skończyła 6 tyg bo oparcie rozkłada sie na plasko. Jest leciutki i łatwo sie składa, daje rade jedną reką ;) ten sam wówzek miałam przy Ali i naprawde bardzo sie sprawdził, zwłaszcza jak przyszło mi samej lecieć z półroczną Alą i sama musiałam odebrać bagaż itp. a na lotnisku wózek trzeba było składać i rozkładac kilka razy na tych wszystkich odprawach a półrocznego dziecka na podłodze przeciez nie położe wiec dawałam rade jedną ręką składać i rozkładać wózek... teraz z Mają też duzo jeździmy samochodem wiec wózek łatwy w skladaniu i rozkaladaniu a przez to, że oparcie sie rozklada sie na płasko można wozic naet Małe dziecko :)

reklama
Dzień dobry wszystkim,

Ja też po średnio sennej nocy :) i też nie przez Gabrysia :), ale:
1. dziś pierwszą noc Gabryś spał w swoim pokoju :-) a ja leżałam i nasłuchiwałam, czy się obudził - no i obudził się dopiero o 5 :-)
2. o 24:15 moja szwagierka urodziła synka, 5 dni po terminie, indukcja porodu, ale było nieźle, miała znieczulenie. I szwagier zadzwonił około 1:30 i już totalnie mnie wybił se snu :-) i tak sobie leżałam i wspominałam, jak to moje Szczęście się urodziło :-) aż dostałam czkawkę i męczyła mnie ze 30min :-)

Miłego dzionka

Do góry