reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

i my sie witamy troszke pozno:) dzisiaj caly dzien padalo i do tego zimno bylo ;/;/ wiec nici ze spacerku ale za to do kolezanki z mala wyskoczylam :-)
Dzisiaj ogolnie Nadusia jak nakrecona:szok: normalnie caly dzien piszczala i jeszcze sie cieszyla przy tym :-) . Mala od tygodnia zasypia mi o 21 wiec chyba juz ma stala pore oczywiscie nie zapeszam :-) kiedy to nawet o 23 szla spac :-)
Spokojnej nocki .!

P.S nasia 100 lat :-)

reklama
nasia, wszystkiego najlepszego :)
moja dzisiaj jak nigdy wstała po piątej no i oczywiscie standardowo nie chce rano jeść, raptem 50 ml zjadła... z bólem...nie wiem co ona tak strajkuje z tym rannym jedzeniem
zapowiada sie fajna pogoda więc życzę udanych spacerów :)

Witam się i ja:-)
Kacper jest strasznym śpiochem,od miesiąca to śpi od 20 do 9 rano zawsze(ale on od urodzenia przesypiał do 4-5rano):tak: No i w dzień też śpi dużo:-D Mam nadzieję,że taki grzeczny zostanie,a nie że mu się zmieni,no oczywiście spać będzie coraz mniej;-)
Od czwartku ćwiczymy,bo była u nas pani rehabilitantka,pokazała ćwiczenia i teraz działamy.Powiedziała,że ma lekką asymetrię ciała,ale nie jest najgorzej i damy radę.Już głowę wysoko trzyma,a ćwiczy od 4 dni. No ale jak patrzę na te wszystkie wasze pociech,które już się kulają,to troszkę mi żal,że Kacper tak nie umie:-( No ale jakby nie było,to taki klocek się urodził,no i poród też za fajny nie był i to niby od tego tak jest:tak: Także czekam spokojnie na jego postępy,a Wam dziewczyny gratuluję wygimnastykowanych maluszków:-)
p.s.
Pozwolę sobie tu wstawić zdjęcie mojego Klocuszka,bo taka dumna jestem SA400395.jpgSA400396.jpg:tak:

Nasia, najlepszego!

Weekend zalatany i zapracowany. Na odpoczynek muszę poczekać aż wrócę do pracy ;-)
Poza tym Mała wczoraj po raz pierwszy długo śmiała się na głos. Wcześniej tylko tak przez chwilę, a wczoraj aż się trzęsła z tego śmiania. Całowałam ją w policzek na dole i chyba to ją gilgotało.
Aha, nie mam co ubrać na chrzciny, tzn. ze względu na biust wszystkie bluzki, które nie są takie t-shirtowe śmiesznie odstają. A w sukienkach nie idzie normalnie oddychać. Cudnie :/

My też już po weekendzie:)

sobota niestety nieudana, mąż miał problemy żołądkowe i caly dzień siedzieliśmy w domu (a mieliśmy jechać na dziełkę do szwagierki)...Wczoraj za to bylismy u teściów na obiadku a potem na spacerku. Wczoraj dałam Ninie po raz pierwszy mleko modyfikowane, wypiła niechętnie 40 ml. Ale dzisiaj już było lepiej, wypiła 70 ml i dopchała mlekiem z piersi. Chcę wprowadzić na razie jedno karmienie mm, myślę że będzie to karmienie tak o 8-9 rano po tym jak się już ostatecznie obudzi. Za jakiś czas zacznę zastępować kolejne karmienia piersią by zostało tylko poranne i wieczorne. Daję jej też jabłuszko, chyba smakuje bardziej od marchewki.

Idę dzisiaj na sptokanie z szefową w sprawie powrotu do pracy, trzymajcie kciuki...

Nasia, najlepszego!

Weekend zalatany i zapracowany. Na odpoczynek muszę poczekać aż wrócę do pracy ;-)
Poza tym Mała wczoraj po raz pierwszy długo śmiała się na głos. Wcześniej tylko tak przez chwilę, a wczoraj aż się trzęsła z tego śmiania. Całowałam ją w policzek na dole i chyba to ją gilgotało.
Aha, nie mam co ubrać na chrzciny, tzn. ze względu na biust wszystkie bluzki, które nie są takie t-shirtowe śmiesznie odstają. A w sukienkach nie idzie normalnie oddychać. Cudnie :/

Na szczupłej figurze z dużym biustem ładnie leżą sukienki i bluzki BiuBiu, bo mają nie tylko normalne rozmiary, ale jeszcze z podziałem na wielkość biustu. Tu jest sklep internetowy: BiuBiu.pl
A tu można je kupić w Toruniu: Bra Boutique - sklep z bielizną Toruń. Brafitting.

reklama
Dzień dobry Mamusie :-)
Nam weekend minął na zabawie:-)
W sobotę byliśmy na pikniku u Jasia w przedszkolu , było super :-)a w niedzielę urządziliśmy sobie plac zabaw u siebie na ogrodzie :-)

Do góry