reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

sunshine bylam w kornwalii dwa lata temu-piekne widoki. A ze dzieci nie moga byc w hotelu to conajmniej dziwne. Wlosy tez mi leca okropnie a zaczelo sie po farbowaniu. Wczesniej byl spokoj. A hotel piekny choc wystroj troche nie w moim stylu.Najwazniejsze ze odpoczniecie. My tez nad czyms myslimy na przyszly rok ale u nas to pewnie jak zawsze zdecydujemy sie z dnia na dzien

reklama
witam was,potrzebuje waszej poocy.....swego czasu ktoras z was wkleila taka ankiete a propos wozkow spacerowych,ktory najlepszy.Nie moge tego znalezc a jestem na etapie kupna ,za tydzien jedziemy nad morze do pl i pomyslalam ze przyda nam sie mniejsza spacerowka niz ta ktora mamy bo zajmuje prawie caly bagaznik!

Tab, viki u mnie sie mowi ze dziecko gaworzy:-)
u nas też dzieci gaworzą - ale gaworzenie jest wtedy jak dziecko mówi świadomie sylabami - a moja Viki - jak pewnie i inne dzieciaczki lutowe - jest na etapie głużenia , czy tez jak napisałam gurzenia- czyli wydaje mnóstwo dźwięków jak "agu, gə, , gli, kli, tli, ebw, bwe" - Viki mówi jeszcze la, nie , din, aaa, eee, ej, eja (heja hihihi) i inne tam i czasem jej cos w stylu ma wychodzi- no raz było juz mama - ale z racji,że raz to myslę ,że to jeszce nie jest etap gaworzenia:) - ale widze , że ktos już tu objasnił :)))

Ostatnia edycja:
podpinam sie pod temat :-)

Do Polski jedziemy w sierpniu, ale mysle ze juz pora porozgladac sie za czyms mniejszym gdyz obecny wozek nam tez wypelnia caly bagaznik-a gdzie jeszcze bagaz dla czterech osob-w tym trzech kobiet

Ale sie wykład o gaworzeniu zrobił;-)

Justyna mam nadzieje ze Antosiowi smakowalo. Ja tylko czekam az minie magiczne 4 miesiace i tez bedziemy kosztowac ale zaczniemy chyba od marcheweczki przez kilka dni a pozniej dopiero jabłuszko.

witam was,potrzebuje waszej poocy.....swego czasu ktoras z was wkleila taka ankiete a propos wozkow spacerowych,ktory najlepszy.Nie moge tego znalezc a jestem na etapie kupna ,za tydzien jedziemy nad morze do pl i pomyslalam ze przyda nam sie mniejsza spacerowka niz ta ktora mamy bo zajmuje prawie caly bagaznik!
to ja wklejalam ale to bylo czasowe i zostalo usuniete ale w tej ankiecie byly wozki
capri
yetti
civic
neo
smart

reklama
Ale sie wykład o gaworzeniu zrobił;-)

Justyna mam nadzieje ze Antosiowi smakowalo. Ja tylko czekam az minie magiczne 4 miesiace i tez bedziemy kosztowac ale zaczniemy chyba od marcheweczki przez kilka dni a pozniej dopiero jabłuszko.

Smakowało i to bardzo , zjadł 5 łyżeczek :-)
Ja właśnie zaczęłam od marchewki potem będzie jabłuszko :-)
A na "mowę" Antosia mówię "guganie":-)

Do góry