reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

WITAM DZIEWCZYNKI
niestety nie mam dobrych wieści,po kolejnej nocy z bolem i plamieniami poszłam na usg.Lekarz skierował mnie do szpitala ,na skierowaniu napisane"poronienie zagrażające":((((((((((((((((((((((((((((((((((((((.....................
także proszę trzymajcie kciuki za moją fasolkę.

reklama
Nie zazdroszcze dziewczyny.Strata aniołka to wielka tragedia a ja najchętniej w tej ciąży bym nic nie jadła i nie piła jakoś nie mam na nic smaku.
Ten nasz luty to jakiś feralny

Ewuśka trzymam kciuki za fasolkę bardzo mocno&&&&&&&&&&&&&&&

Ja też! Brakuje mi ciuchów. Już nie to, ze fajnych, to też, niestety, bo kasy brak... Ale że w ogóle. Nie lubię w byle czym chodzić, a często muszę, bo zaciskamy pasa. Ale może na Allegro coś by faktycznie było. Może jak coś fajnego znajdziesz, to podaj linka, dobrze? Będę wdzięczna. A sama chyba zacznę się rozglądać za czymś. Mam jedną fajną ciążową sukienkę. Ale jedna na lato to mało jednak...

Za dużo też nie chcę kupować, bo lato krótkie, no ale w czymś chodzić trzeba. W sklepach z modą ciążową to ceny są straszne, koleżanka kupiła sobie fajne letnie spodnie ciążowe, ale wydała na nie 140 zł!!!:szok:
Ja mam teraz trochę wydatków, jeszcze mam chrzciny w rodzinie, urodziny chrześnicy i ślub koleżanki.
Na razie znalazłam takie ciuchy, co mi się pobadają.

-70%ŚLICZNE SUKIENKI DLApięknejMAMY* NOWOŚĆ!! (1099913377) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ŚLICZNE SUKIENKI CIĄŻOWE **** NOWOSC **** (1108234377) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
WIOSENNE SUKIENKI CIĄŻOWE *M L XL XL *__tu M/L (1108234954) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
LETNIA SPÓDNICA CIĄŻOWA BIODRÓWKA lato M 38 (1126971622) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
WIOSNA LATO SPODNICA CIAZOWA ciaza roz(36-44)roz40 (1100283294) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

A bluzki to rzeczywiście nie muszą być ciążowe, sama sobie ostatnio taką kupiłam luźniejszą a w cale nie ciążowa.

Ostatnia edycja:
GosiaLew, ciuszki naprawdę ładne i cena bardzo przystępna:-)
Ewcia, trzymam mocno kciuki za fasolkę, musi być dobrze!

GosiaLew te biale spódniczki z kwiatkami sa fajowe-bardzo dziewczece

GosiaLew, ciuszki naprawdę ładne i cena bardzo przystępna

Ja się lubię tak latem ubierać, lekko i dziewczęco, zawsze dodają uroku, a poza tym te upały jakoś trzeba je znieść.
A ceny naprawdę przystępne, szczególnie jak sobie porównam z cenami z h&m.

Kamcia jest mi niezmiernie przykro, ale wierzę, że niedługo dołączysz

Emma75, Ewusia29 trzymam bardzo mocno kciuki i wierzę, że fasolkom nic nie będzie

Dopóki nie zapisałam się na to forum nie zdawałam sobie sprawy ile kobiet traci swoje fasolki....to niewyobrażalnie przygnębiające...i myślę że luty nie jest jakiś pechowy
Dlatego wszystkie mamusie muszą koniecznie dbać o siebie, gdyż przekłada się to na zdolność i prawidłowość rozwoju naszych dzieciąteczek - nie bez przypadku mówią, że pierwszy i trzeci trymestr jest najbardziej niebezpieczny.
Któraś mamuśka napisała tutaj jedną wspaniałą i piękną rzecz, że aniołek nie odszedł ale zmienił datę swojego przyjścia na świat ( mam nadzieję że bardzo nie przekręciłam-chodziło mi o sens ).
Uważam że powinnyśmy się teraz podwójnie wspierać i starać znajdować w sobie siłę do nie zamartwiania się i znajdowania sobie czynności dzięki którym troszeczkę się oderwiemy od smutnych myśli.
DOBRZE ŻE MAMY SIEBIE

reklama
Jejku dziewczyny macie juz brzuszki??
Zazdroszcze wam moj pojawił sie widocznie dop w październiku.
Jak we wrzesniu brałam slub to prawie nic nie było widac tylko biust miałam 3 rozmiary większy, a przed ciążą juz miałam D ;/

Z tym przesunięciem daty to prawda. Miałam byś lutówka 2009 i miała byc Michalinka, ale urodziła sie 20 lutego 2010.

Do góry