polis1010
Leniuszkowa mama
Ja wczoraj przyszlam z pracy i prosto nura do lozka-obudzilam sie 4 godziny pozniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie trzeba przepraszaćAnulka, przepraszam i już poprawiłam post;-) Czasem ciąża mi na głowę rzuca i jakąś gafę palnę U mnie senność też okropna i zauważyłam, że apetyt coraz lepszy... ale tylko na wybrane produkty/ zachcianki. Jak nie zjem czegoś co 2-3 godziny to mnie strasznie ssie, a nawet boli w żołądku
Polis mam podobnie, jak w domu jestem to ok. Ale jak wyjdę na miasto czy do pracy to zdarza mi się i w drodze powrotnej zasnąć. Wczoraj wyszłam na zakupy na 2-3 godzinki i jak wróciłam to już było po mnie, od razu zasnęłam Nigdy wcześniej tak nie miałam.
Ja dość podobnie, a to inaczej niż poprzednio... Bo mam zachcianki, a jak czegoś nie ma, a jestem głodna, to nie chce mi się jeść, ale ssie w żołądku, mdli i się zmuszam. Albo robię to co chce, ale rzadko mi się chce gotować. Ostatnio tak pomidorówka za mną chodziła, aż zrobiłam. Ale od tamtej pory cisza. Raz kwaśne i tyle. W poprzedniej to ani razu...jezynka ja mam to samo ssie mnie okropnie a najgorsze jest to ze glodna jestem a na mysl o jedzeniu jeszcze mi gorzej. Jedzenie w ogole przestalo mi smakowac. Nie ma nawet jednej rzeczy na ktora mam ostatnio ochote i juz nawet gotowac mi sie nie chce bo i tak mi nie smakuje:-(
Ja też! Brakuje mi ciuchów. Już nie to, ze fajnych, to też, niestety, bo kasy brak... Ale że w ogóle. Nie lubię w byle czym chodzić, a często muszę, bo zaciskamy pasa. Ale może na Allegro coś by faktycznie było. Może jak coś fajnego znajdziesz, to podaj linka, dobrze? Będę wdzięczna. A sama chyba zacznę się rozglądać za czymś. Mam jedną fajną ciążową sukienkę. Ale jedna na lato to mało jednak...Mi to rano jeść się nie chce, ale głodna jestem i się zmuszam, zaczynam od mandarynki, żeby zapełnić żołądek i nie było mdłości a potem bułka z serem i pomidorem, w ogóle to nie chce mi się jeść, wybredna jestem ale jak w żołądku zassie to katastrofa. I w ogóle nie mam ochoty na słodkie, odrzuca mnie, jedynie lody czasem i piję tylko wodę. Dziś to musiałam sobie zrobić herbatę z cukrem, bo chyba z mało cukru miałam i aż słabo mi było.
A tak w ogóle to właśnie przejrzałam na allegro sukienki ciążowe na lato, bo tu upały idą a ja nie mam w czym chodzić, z dwie sobie muszę kupić. Dziś już nie mogę dopiąć swoich spodni krótkich, które są dość rozciągliwe ale jakoś cisną.
Uwielbiam toffifeeJa to ze słodyczy to w sumie jem tylko toffifee. Mam słabość straszną do nich i tego orzeszka w środku Dziewczyny fajny teledysk zobaczyłam przed chwilą na innym wątku, może już widziałyście, mi się bardzo spodobał więc się dzielę [video=youtube;SOv5gwk1u4U]http://www.youtube.com/watch?v=SOv5gwk1u4U[/video]