reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Anulka, przepraszam i już poprawiłam post;-) Czasem ciąża mi na głowę rzuca i jakąś gafę palnę:-p U mnie senność też okropna i zauważyłam, że apetyt coraz lepszy... ale tylko na wybrane produkty/ zachcianki:-p. Jak nie zjem czegoś co 2-3 godziny to mnie strasznie ssie, a nawet boli w żołądku:tak:
Polis mam podobnie, jak w domu jestem to ok. Ale jak wyjdę na miasto czy do pracy to zdarza mi się i w drodze powrotnej zasnąć. Wczoraj wyszłam na zakupy na 2-3 godzinki i jak wróciłam to już było po mnie, od razu zasnęłam:-p Nigdy wcześniej tak nie miałam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jezynka ja mam to samo ssie mnie okropnie a najgorsze jest to ze glodna jestem a na mysl o jedzeniu jeszcze mi gorzej. Jedzenie w ogole przestalo mi smakowac. Nie ma nawet jednej rzeczy na ktora mam ostatnio ochote i juz nawet gotowac mi sie nie chce bo i tak mi nie smakuje:-(

Anulka, przepraszam i już poprawiłam post;-) Czasem ciąża mi na głowę rzuca i jakąś gafę palnę:-p U mnie senność też okropna i zauważyłam, że apetyt coraz lepszy... ale tylko na wybrane produkty/ zachcianki:-p. Jak nie zjem czegoś co 2-3 godziny to mnie strasznie ssie, a nawet boli w żołądku:tak:
Polis mam podobnie, jak w domu jestem to ok. Ale jak wyjdę na miasto czy do pracy to zdarza mi się i w drodze powrotnej zasnąć. Wczoraj wyszłam na zakupy na 2-3 godzinki i jak wróciłam to już było po mnie, od razu zasnęłam:-p Nigdy wcześniej tak nie miałam.
Nie trzeba przepraszać :)
Ja mam dokładnie tak samo - i z jedzeniem i spaniem...
Inne zachcianki nie w poprzedniej, zresztą więcej też, ale ciągle coś :)

jezynka ja mam to samo ssie mnie okropnie a najgorsze jest to ze glodna jestem a na mysl o jedzeniu jeszcze mi gorzej. Jedzenie w ogole przestalo mi smakowac. Nie ma nawet jednej rzeczy na ktora mam ostatnio ochote i juz nawet gotowac mi sie nie chce bo i tak mi nie smakuje:-(
Ja dość podobnie, a to inaczej niż poprzednio... Bo mam zachcianki, a jak czegoś nie ma, a jestem głodna, to nie chce mi się jeść, ale ssie w żołądku, mdli i się zmuszam. Albo robię to co chce, ale rzadko mi się chce gotować. Ostatnio tak pomidorówka za mną chodziła, aż zrobiłam. Ale od tamtej pory cisza. Raz kwaśne i tyle. W poprzedniej to ani razu...

Mi to rano jeść się nie chce, ale głodna jestem i się zmuszam, zaczynam od mandarynki, żeby zapełnić żołądek i nie było mdłości a potem bułka z serem i pomidorem, w ogóle to nie chce mi się jeść, wybredna jestem ale jak w żołądku zassie to katastrofa. I w ogóle nie mam ochoty na słodkie, odrzuca mnie, jedynie lody czasem i piję tylko wodę. Dziś to musiałam sobie zrobić herbatę z cukrem, bo chyba z mało cukru miałam i aż słabo mi było.
A tak w ogóle to właśnie przejrzałam na allegro sukienki ciążowe na lato, bo tu upały idą a ja nie mam w czym chodzić, z dwie sobie muszę kupić. Dziś już nie mogę dopiąć swoich spodni krótkich, które są dość rozciągliwe ale jakoś cisną.

Ja to ze słodyczy to w sumie jem tylko toffifee. Mam słabość straszną do nich i tego orzeszka w środku:-p Dziewczyny fajny teledysk zobaczyłam przed chwilą na innym wątku, może już widziałyście, mi się bardzo spodobał więc się dzielę [video=youtube;SOv5gwk1u4U]http://www.youtube.com/watch?v=SOv5gwk1u4U[/video]

Mi to rano jeść się nie chce, ale głodna jestem i się zmuszam, zaczynam od mandarynki, żeby zapełnić żołądek i nie było mdłości a potem bułka z serem i pomidorem, w ogóle to nie chce mi się jeść, wybredna jestem ale jak w żołądku zassie to katastrofa. I w ogóle nie mam ochoty na słodkie, odrzuca mnie, jedynie lody czasem i piję tylko wodę. Dziś to musiałam sobie zrobić herbatę z cukrem, bo chyba z mało cukru miałam i aż słabo mi było.
A tak w ogóle to właśnie przejrzałam na allegro sukienki ciążowe na lato, bo tu upały idą a ja nie mam w czym chodzić, z dwie sobie muszę kupić. Dziś już nie mogę dopiąć swoich spodni krótkich, które są dość rozciągliwe ale jakoś cisną.
Ja też! Brakuje mi ciuchów. Już nie to, ze fajnych, to też, niestety, bo kasy brak... Ale że w ogóle. Nie lubię w byle czym chodzić, a często muszę, bo zaciskamy pasa. Ale może na Allegro coś by faktycznie było. Może jak coś fajnego znajdziesz, to podaj linka, dobrze? Będę wdzięczna. A sama chyba zacznę się rozglądać za czymś. Mam jedną fajną ciążową sukienkę. Ale jedna na lato to mało jednak...

Ja to ze słodyczy to w sumie jem tylko toffifee. Mam słabość straszną do nich i tego orzeszka w środku:-p Dziewczyny fajny teledysk zobaczyłam przed chwilą na innym wątku, może już widziałyście, mi się bardzo spodobał więc się dzielę [video=youtube;SOv5gwk1u4U]http://www.youtube.com/watch?v=SOv5gwk1u4U[/video]
Uwielbiam toffifee :D
Ale choć generalnie do słodyczy mnie ciągnie, to ostatnio nie mogę za dużo na raz bo mnie zaraz mdli.

reklama
Anulka, są fajne rzeczy na allegro, bo sprawdzałam. Często za 200zl możesz kupić 2-3 pary spodni plus kilka bluzek do tego. Ja wszystko kupuję na wyprzedażach, bo mi to wychodzi taniej niż np allegro i przesyłka. Zresztą póki co, warto kupić sobie spodnie, spódnicę dla ciężarnych , a bluzki kupić w większych rozmiarach w normalnych sklepach. Teraz zresztą jest taka moda, na bluzki a la ciążówki:-)

Do góry