reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Doriss ja w poprzednim mieszkaniu mialam widok na stadion slaski :) z 16 pietra bylo widac scene, a jak gralo U2 to wszystko mozna bylo zobaczyc i posluchac ;))) Ech teraz juz nie mam takich widokow...

reklama
Nasia dzięki za informację, ale to nie ja pytałam ;)

Filipek nakarmiony, leży w łóżeczku, zasysa smoka i mam nadzieję, że sam spokojnie uśnie. A ja piję gorącą czekoladkę, która już w sumie ostygła i czekam na R jak z pracy wróci..
jej, jak tak czytam was - 12 lat, 16 lat p;o ślubie.. kupa czasu.. ja dopiero 8 miesięcy :)

Clauditka w którym kosciele chrzcisz maluszka ???

Doriss dobry i widok z okna. Ja na tym zadupiu u tesciowej to tylko w telewizor moge popatrzec.

Lenka spi a ja juz wyprasowalam jej ciuszki i moja sukienke na jutrzejsze wesele. Z jednej strony ciesze sie ze idziemy a z drugiej bede strasznie tesknic z moim Leniuszkiem i pewnie caly czas bede o niej myslec. Najlepsze jest to ze jak moja siostra mi mowila ze tak miala to sie z niej smialam.

Dobrej nocy dziewczyny

Ligotka - ludzie płacą kupę kasy za koncert U2 a Ty sobie patrzyłaś z okienka - super :) a koncertu Perfectu też bym posłuchała, chociaż by przez okno :)

a tak po za tym to Filipowi zrobiło się odparzenie od smoczka na buźce :( smaruję sudocremem ale du*a i nie schodzi :(

nie tyle widok ile podsluch. Mieszkam w pietrowym domu wiec nic nie widze, zasłaniają mi drzewa i jednostka wojskowa :)
polis ja szlam na komunie i mialam stresa, że zostawiam Maje. Ale po wszystkim czulam se troche rozluźniona. Po tych 3 miesiacach spokojnie moge powiedziec, że chce troche luzu dla siebie.
A jak powiedzialam męzowi, że jutro chce jechac sama na zakupy to powiedzial, że pojedziemy w 3 bo co to za roznica. No dla mnie jest bo jadac sama nie musze rozdwajac swojej uwagi na warzywka i Majunie, a z dzieckiem no wiadomo kto sie bedzie zajmował :))

Doriss ja dzis mialam to samo, chcialam jechac bez malej i szczerze mowiac nie martwilam sie tak bardzo jak myslalam ze bede... troche tez cieszylam sie ze maz ma okazje spedzic z nia troche czasu

witam się z rana, u nas dzisiaj deszcz :(
mała jeszcze śpi, od ósmej wieczorem, zasysa tylko od czasu do czasu palucha, znowu próbowałam jej smoczka dać zamiast tego palca, ale zdecydowanym ruchem wytraca albo językiem wypycha
imprezowiczkom życzę udanych imprez :))) a reszcie pogody za oknem lepszej niż u nas żeby można było pospacerować :))

reklama
U nas swieci słońce ale szału temperaturowego nie ma. Jakies 19 stopni.

Majunia od 6.30 sie kreciła w łozeczku wiec myslałam, że juz pora wstawania. Kreciła sie do 7, ja sie juz wybudziłam aona smacznie zasnęła.

Miłego weekendu

Polis wybaw sie na tym weselu troche za mnie też, bo mam taką ochotę odreagować w taki wlasnie sposób a nie ma okazji.

Do góry