reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

2 spacery zaliczone, całą drogę mała zaczepiała, śmiała się i gadała :))) a jak dochodziłyśmy do domu, to w kimonko hehehe

mnie też włosy wyłażą, i chyba je zetnę na krótko, bo strasznie mi się wysuszyły...grzebienia w nie wsadzić nie mogę ://

reklama
ligotko mam taki raid do kontaktu Raid - elektrofumigator owadobójczy - opinie o Raid - elektrofumigator owadobójczy

jak Zuzia śpi w ogródku to moskitiera na wózku zawsze bo już ją raz skutecznie dziabnął jakiś owad aż krzyknęła.

Dziś spała 3 godziny ale w domu,na spacer nie chciała,pewnie po wczorajszym ma dość wędrówek:)Szczepionki wykupiłam i już w przychodni w lodówce,zdziercy od razu ceny popodnosili,wrrr.
idziemy do wanny:)

witam się
u nas nadal gorąco, mogło by się zrobić ciut chłodniej bo takie upały to męczące strasznie.

miałam się Was pytać - czy używacie klimatyzacji w aucie jak przewozicie dzieciaczki?

my tak ale klima ustawiona na 22 stopnie wiec jak sie zrobi za goraco chwilowe schlodzenie ale nie za bardzo i dalej 22 stopnie

my tak ale klima ustawiona na 22 stopnie wiec jak sie zrobi za goraco chwilowe schlodzenie ale nie za bardzo i dalej 22 stopnie

22 stopnie ?? - ja bym tak nie dała rady i Viki chyba tez ;) - ja zanim wchodze do auta schładzam je i zazwyczaj jak jezdze po miescie to i tak ustawiam na low- wiadomo - krotkie trasy i i tak nie schłodzi odrazu do tych 17 - a jak juz czuje ze jest chlodniej to tak na 19-20 ustawiamy - zreszta my nigdy nie mamy wiecej niz 20- lepiej przykryc Viki kocykiem niz ryzykować, że wysoka temperatura padnie na mózg kierowcy:)))

ps. noramlnie czuję sie jak w ciąży - właśnie zjadłam czekoladę którą zapiłam rosołkiem heheh , a przedtem wciągnęłam miseczkę makaronu z truskawkami z cukrem...gdyby nie ten niedawny okres to chyba poleciałabym po test ciążowy:)))

kupiłam tez kojec-łózeczko- cena taka se, ale zależalo mi na czasie ...mam nadzieje ze bede zadowolona - i Viki też;)

witam się wieczornie :)
Wojtek ma jelitówkę, tak powiedziała Pani doktor w sobote byliśmy w szpitalu :((
od tej krwi w kupce się zaczeło, dostaje nifuroksazyd i diclofor (czy jakos tak). narazie tej krwi już nie widać ale nóżki podkurcza więc brzuszek dalej boli :((

reklama
my też używamy,nie wsiadam też do gorącego auta,zawsze albo wietrzę(jak jest czas)albo odpalam i dopiero się pakuję i jedziemy już schłodzonym.

Do góry