reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Witam się z rana:-) Ja jakoś w niezbyt humorze dziś jestem. Może mi zaraz przejdzie.
czarnula83 miłego wypoczynku:-)

reklama
jezynka, ja to samo, jakaś drazliwa jestem, trochę się zdziwiłam i zmartwiłam, bo wkurzały mnie biegajace, krzyczace dzieci :p

Dziewuszki kochane przegladałam poprzednie posty i piszecie o duzych brzuszkach kurczę, u mnie nic nie widać, a jestem szczupła, więc nic się nie ukrywa.
Z drugiej strony dziecko ma dopiero 2 cm, macica jest tez niewielkich rozmiarów.
Myślę, ze ja ogólnie nie będę miała wielkiego brzucha :tak: Oby ;-):zawstydzona/y::baffled::-):-):-p
Co do farbowania, ja wlosy farbowalam 2 tyg temu - rozjasnialam, bo mam jasny blond i nie zamierzam tego zaprzestawac nie chce przeciez wygaladac jak jakas zajechana kobieta w ciazy :p :p ;-);-);-) zreszta patrzę po modelkach, aktorkach w ciazy, które tez farbuja, np moja ulubienica Claudia Schiffer (pięęękna mama) moja fryzjerka ma juz te farby L'oreal najnowszej generacji z b. mała ilościa chemikaliów, więc jestem spokojna.

Paznokcie tez maluję :-):-p

Cześć wszystkim.A ja dzisiaj jak zwykle szczęśliwa.Rano sprzątanie potem kupiłam żelazko deske do prasowania i przez pół dnia prasowałam...szczerze mówiąc żeby ktoś z tydzień temu mi powiedział ze bede stała przy desce do pasowania z uśmiechem na twarzy wyśmiałabym go..a tu niespodzianka.nie wiem co jest ale ogólnie ten czas jest jakoś za bardzo super..nie żebym narzekała...))Jedyny minus tego dnia to ból w plecach....Elżbietaka witam Cie na forum..:-) pozdrawiam WAS serdecznie

Monika150583 podziwiam Cie;D Ja sie do wszystkiego zabieram tak slamazarnie ze szkoda slow... Żeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce... Wrecz odrzuca mnie od prac domowych;D

Kurcze jutro mam wizyte u gin i po tej historii Wisienki strasznie sie boje :-( Wisienka trzymaj sie cieplutko ;*

hahahahah nadejdą jeszcze lepsze dni..)) powodzenia w jutrzejszej wizycie -trzymam kciuki..bedzie wszystko good !!!!! ja ma pierwsze usg dopiero pod koniec lipca-nie mogę sie doczekać;-)

Dziendobry

U nas powrot do rzeczywistosci, koniec wolnego i powrot do pracy. Weekend byl super chodz upalny, ten upal calkowicie wyssal energie zemnie. Wczoraj poszlam spac o 20 :szok:

Elzbietka witam!

Czarnula milego pobytu w PL

Monika prasowanie, nie znosze. Robie wszystko by nie prasowac, a co juz musi byc prasowane to idzie do prali chemicznej. Tak szczerze to ja zadnych obowiazkoe domowych nie znosze ;-) Dlatego juz sie nie moge doczekac kiedy wkoncu bede miala sprzataczke.

Sonia ja tez mam nadzieje ze nie bede miala za duzego brzucha i za duzo nie przytyje ale znajac moj organizm to pewno bede maly slonik. :-(

reklama
Hej dziewczyny.
Wróciłam dziś od lekarza.
Dzidzia się rozwija, ma 14 mm i widziałam serduszko bijące. Duphaston mam brać do 15 tc i jestem na zwolnieniu. Troszkę wypocznę, bo praca i do tego upały mnie wymęczają.
Dostałam też cały wykaz badań do zrobienia. Następna wizyta 6 sierpnia 13.08 badanie na przezierność karkową.

Sonia a mi się wydąje, że ja będę duża, bo jestem wąska w biodrach. Więc brzuch wyjdzie mi i tak do przodu. A najbardziej boję się, że będę taka spuchnięta, po prostu trzeba będzie uważać aby się nie obżerać.

Elżbietka witaj.

Do góry