bobomama24
Mama Izy i Martynki
moja jak na razie zasypia bez problemu kolo 20 iwstaje na mleko o 20
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
anusiak17 dobrze kojarzysz, po pierwszym udanym spacerze mojej mamy doszło do mnie,że potrzebuje tych paru godzin dla siebie, wtedy inaczej funkcjonuję więc bez obaw oddaje małego na spacery, ale jak wraca to nie mogę się na niego napatrzeć i całuję co chwilkę, bo tak tęsknięwidzę Becioo ze juz bez stresu oddajesz Karolka mamie na spacerki, bo chyba na początku się stresowałaś z tego co kojarzę z wcześniejszych postów![]()
GosiaLew, no to bardzo Ci współczuję,że musisz sama być cały dzień, na pewno jest Ci ciężko. Odkąd poczułam co to znaczy pomoc mamy przy małym to nie potrafię się bez tego obejść...ale pewnie jakbym nie miała innej możliwości to dalej bym jakoś funkcjonowała, lecz dobrze jest mieć kogoś do pomocy.Becioo to zazdroszczę mamy i że możesz w dzień się wyspać/odespać. Ja jestem sama w domu od 7 rano do 19 i rzadko kto mnie odwiedza, wszyscy pracują.
Co jest do licha?
Czy któryś Maluch zasypia teraz bez problemu? Bo z tego co czytam, to same kłopoty z zasypianiem. U nas też.
I ja cały dzień sama - od 7ej do 18ej. Kontakt ze światem łapie na spacerach i czasem na gg ze znajomymi. Ale mi to odpowiada. Dobija mnie jedynie to, jak szybko czas płynie.
ps. macie pomysł na jakieś danie na ciepło dla osoby, która nie je mięsa ani ryb?