reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
U nas te skoki się nie zgadzają. Zresztą jakoś sceptycznie do tego wykresu podchodzę.Choć jak nocki się nie unormują, to może zacznę wierzyć.

Ja to lubię taką pogodę :) mój dzieć też zdecydowanie preferuje chłodek, nawet deszcz niż upały :)

U nas skoki się też nie zgadzają, bo u nas był skok właściwie przez cały drugi miesiąc życia i kawałek trzeciego... chyba, że nam się coś miejscami pozamieniało i ten długi już za nami :)

Ostatnia edycja:
ja też wolę jak jest chłodniej niż upał, ale bardziej mi chodziło o ten wiatr z każdej strony.. bo mi wiało w gondolę więc się musieliśmy do domku schować ;-/ upałów natomiast nie lubię, bo Filipek wtedy bardziej marudny jest..

witamy wieczornie
u nas chyba skok 12 tygodnia sie zaczyna bo mala drze sie glosniej niz wczesniej nie je i nie spi za dobrze normalnie dopiero teraz zauwazam skoki aprzy starszej jakos nam ucieklo to

Ostatnia edycja:
A My nie lubimy tylko deszczu... Niezależnie jednak od pogody wychodzimy na dłuugie spacerki i to często 2 razy dziennie :) Ogólnie to chyba już pisałam że przesiedliśmy się do spacerówki więc mały teraz chętniej na spacery chce i co najlepsze to cieszy sie nimi :) Jak tylko wsadzam Go do wózka to od razu uśmeich na twarzy i nawet jak pada deszcz to nie przeszkadza mu folia :) - w gondolce jak tylko budka była przysłonięta to zaraz był płacz. Teraz maluch na spacerze raczej nie usypia tylko ogląda wszystko dookoła... Ostatnio zaczoł zwracać nawet uwagę na duże psy - patrzy na nie ze zdziwieniem. Później wracamy do domku (czasem nawet po 3 godzinach) i mały dopiero idzie w kime :) a ja wtedy mam czasu a czasu... bo po takim spacerku to minimum 2 godzinki śpi :)

Oczywiście oparcie w spacerówce rozłożone jest na płasko więc mały sobie po prostu leży, no czasami lekko mu uniose na kilkanaście minut - wtedy ma pozycje podobną do tej w leączku. :)

reklama
Witam sie dziewczynki po bardzo długiej przerwie ale niestety ok 3 tyg temu padł nam komp poprostu pewnego dnia nie odpalił noi niestety jak narazie nie udało sie go reanimowac i zostalismy zmuszeni zakupic nowy ehhh i kasa poszła:wściekła/y:

Ja do pracy wracam dopiero 04 stycznia ale jak juz pomysle o powrocie to płakac mi sie chce bo nie lubie tej pracy:-(

My równiez mamy mały problem z usypianiem Nikusia bo albo tylko na rekach uśnie albo we wózku:zawstydzona/y:w dzien nie spi w łozeczku bo mam je na górze i wole go miec jednak koło siebie a poza tym on w dzien ma drzemki ok 30 min wiec zaraz wstaje. Ale o 19 jak juz zasnie to odkładam go odrazu do łozeczka i śpi w nim juz do rana wiec nie jest chyba az tak źle:-)

Do góry