reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

ja podobnie jak ligotka malej nic nie bylo i bakteri w moczu tez nie ma bo ostatnio robilam wyniki
Moja maruda przysnela sobie (ciekawe na jak dlugo)

reklama
moja poplakiwala sobie to wzielam ja na rece wlaczylam piosenke dla dzieci zasnela na rekach odlozylam do lozeczka na brzuch i kima

no my juz tez glowka wyzej niz byla szczegolnie u pediatry trzyma tak jak powinna (chyba popisowke wali ze potrafi wtedy) a w domu czasem wysoko a czasem sie nie chce

dzień dobry :-)

U nas białe było, ale ostatnio jakoś nie ma. Ale od czasu do czasu muszę tam wytrzeć, bo przecież uwalanie się po pępek to specjalność naszego dziecka ;-)

Pytanie do Dziewczyn, których Maluchy idą do żłobka. Czy i kiedy zacząć przygotowania? I jak w ogóle miałoby to wyglądać? Na razie wiem, że muszę za jakiś czas wprowadzić karmienie mieszane. A co z rytmem dnia? Coś będziecie robić w tym kierunku?
Rany, jak ja się boję września. Już ryczę na samą myśl.

Witam po przerwie
U nas w miare spokojnie tylko ostatnie nocki mala ma niespokojne. Nie placze ale duzo sie krecie i musze ja poglaskac albo potrzymac za raczke zeby znowu zasnela.

W temacie tej bialej wydzieliny to ja tez nie wymywam do konca. Przy kupce sprawdzam czy nic tam nie ma a jak jest to wymywam tylko to zabrudzone.

Zrobila sie nam ostatnio brzydka sucha skora wiec przerzucilam sie na kapiele w Oillan-mam nadzieje ze pomoze. Na szczescie ciemieniucha juz za nami-pomogla parafina, oliwka nie dawala rady.

Ligotka gratuluje glowki.
Moj leniwiec dalej nie bardzo wie jak sie za to zabrac. Za to w pionie pieknie sobie radzi.

Viki my tez coraz czesciej na butli. Pediatra nam kazala bo mala slabo przybiera a ja pomimo staran nie mam na tyle pokarmu zeby ja zaspokoic.

reklama
hehe ano tak :p widzisz a u nas bidulka nawet swojego pokoju nadal nie ma bo tata uparty :p

rachell ja chce moja poslac do zlobka jak skonczy rok, od wrzesnia pojdzie na dwie godzinki do babci (ja chce wrocic na pol etatu od 7 do 11, maz pracuje od 9) boje sie tego jak nie wiem bo tesciowa starej daty i ma swoje nawyki ktore wprowadza wiec pewnie spiec bedzie co niemiara, maz obiecal ze pierwsza klotnia i szukamy niani, tylko nie jest to takie proste bo musialabym placic jej wiecej niz zarabiam chyba :/ no wiec tez juz mi sie koszmary snia :(

Do góry