reklama
bobomama24
Mama Izy i Martynki
moja kima twardo od 20
ligotka
Fanka BB :)
rachell u nas tez powiedzialam mezowi ze jak wysiadzie mi suszarka to stawia mi nowa
ligotka
oj to ja suszarke wole bo na laptopie to siedze a ta suszarka to minimum pol godziny bo jak wylacze to sie budzi
GosiaLew
Mój śpi od 19.30, ale już właśnie zaliczył jedną pobudkę na jedzenie, od kilku dni budzi się o 22 i teraz będzie co 2h. Narobił mi nadziei jak przez 3 dni spał po 6h. Coś mu się jednak odwidziało szybko. Dobrze, że przynajmniej suszarki nie musimy używać ;-)
u nas to nawet suszarka nie działa. Dzisiaj zasnela po 19 po karmieniu bo byla bardzo zmeczona. Po pol godziny sie obudzila i dopiero teraz przy 2 dostawieniu do piersi zasnela. Ja chyba jakas beznadziejna mama jestem bo codziennie zasypia inaczej i codziennie prawie o innej porze od 20 do 22. Czasem nie wiem juz jak mam ja uspic. Chyba wszystko probowalam. I tak do ponad dwoch miesiecy.......
margoz ale masakraaaaa, dochodź szybko do siebie.
viki zdrówka.
u nas na chrzcinach Maja nie chciala spac w kosciele.Byla zmeczona ale nie umiala zasnac. Przy samym sakramencie sie krecila chociaz jak ksiadz jej robil te wszystkie obrzadki kolo glowy to byla bardzo zaciekawiona. Na sam koniec zaczela juz tak krzyczec i piszczec na cały kosciol. Wszyscy wiedzieli ze to Maja. Ksiadz na koniec skladał życzenia nam, żeby dzieci byly zdrowe i grzeczne i dodał "i Maja tez". A ona zaraz po tym padla mi na rekach......
co do jedzonka dla dzieci to kiedys tab wrzucila fajny link do potraw dla maluchów
przypominam Przepisy kulinarne dla niemowląt
tu jest wprowadzanie od 4 m-ca. Ja zaczne po 5, bo na razie karmie piersia. Na innym rozkladzie mam napisane, że od 5 zupka raz dziennie i deserek czyli np. jabluszko.
margoz ale masakraaaaa, dochodź szybko do siebie.
viki zdrówka.
u nas na chrzcinach Maja nie chciala spac w kosciele.Byla zmeczona ale nie umiala zasnac. Przy samym sakramencie sie krecila chociaz jak ksiadz jej robil te wszystkie obrzadki kolo glowy to byla bardzo zaciekawiona. Na sam koniec zaczela juz tak krzyczec i piszczec na cały kosciol. Wszyscy wiedzieli ze to Maja. Ksiadz na koniec skladał życzenia nam, żeby dzieci byly zdrowe i grzeczne i dodał "i Maja tez". A ona zaraz po tym padla mi na rekach......
co do jedzonka dla dzieci to kiedys tab wrzucila fajny link do potraw dla maluchów
przypominam Przepisy kulinarne dla niemowląt
tu jest wprowadzanie od 4 m-ca. Ja zaczne po 5, bo na razie karmie piersia. Na innym rozkladzie mam napisane, że od 5 zupka raz dziennie i deserek czyli np. jabluszko.
genialny tort a jak tak patrze na te fajną fotke to ta polewa mi sie z matczynym mlekiem skojarzyła
ale ja teraz wszędzie widzę mleko .. jak jem banany i pije mleko sojowe to mam wrażenie ze mi sie to zaraz na mleko przerabia ..taka pozytywna psychoza :-)
mam bzika na punkcie karmienia , uwielbiam to a szczególnie teraz jak juz wreszcie przestały mnie bolec sutki.
Ja to mam tak, że jak coś jem to tłumaczę młodemu, że za jakiś czas to ode mnie w mleczku dostanie
Chyba o ten link do suszarki chodziło: suszarka
Właśnie go słucham od godziny, bo dzieć chyba kolejny skok zalicza i dziś już 5 razy go usypiałam. Od 20 minut śpi, ale niespokojnie, więc na wszelki wypadek suszarka jeszcze "gra"
Margoz zdrowia dużo!
ligotka
Widze ze wiekszosc tych naszych dzieciakow ma jakies anomalie, nasza od urodzenia praktycznie nie robila nam problemow z wieczornym zasypianiem, a teraz sie jej odwidzialo ... a w nocy to wstaje jak chce - tzn tydzien ma taki sam a potem znow inaczej :/
reklama
Podziel się: