JoasiaW
Początkująca w BB
Dobra dziewczyny dajcie już spokój z tym smakowaniem. Ja dziecku swojemu daję posmakować i już! Każdy robi tak jak uważa. Ja byłam też tak wychowana a np. vegety czy bardzo solonych rzeczy nie lubię. Myślę że każdy ma swoje preferencje smakowe niezależnie od tego kiedy zaczął dostawać jedzenie do smakowania.
A co do szyneczki to mała dostała do polizania szyneczki swojskiej także bez chemii.
Moja mała pije bardzo mało mleka mm od kilku dni. Przed wczoraj wypiła w ciągu doby 560 ml, wczoraj 490 ml a dzisiaj jak narazie to 360 ml a do spania będą jeszcze dwa karmienia więc jak dobrze to uzbiera się 550 ml. Może pije tak mało ze względu na to że jest tak ciepło?
Jak było chłodniej to wypijała zawsze powyżej 600 ml a czasem dobijała do 800.
Nie wiem czy mam już zacząć się martwić czy jeszcze chwilkę poczekać
A co do szyneczki to mała dostała do polizania szyneczki swojskiej także bez chemii.
Moja mała pije bardzo mało mleka mm od kilku dni. Przed wczoraj wypiła w ciągu doby 560 ml, wczoraj 490 ml a dzisiaj jak narazie to 360 ml a do spania będą jeszcze dwa karmienia więc jak dobrze to uzbiera się 550 ml. Może pije tak mało ze względu na to że jest tak ciepło?
Jak było chłodniej to wypijała zawsze powyżej 600 ml a czasem dobijała do 800.
Nie wiem czy mam już zacząć się martwić czy jeszcze chwilkę poczekać