ligotka
Fanka BB :)
Anija mnie wnerwia ze jednym sie daje a drugim nie... poza tym tak jak pisala ewuska czemu winne sa dzieci ze je pierwszy maz byl tyranem i nie moze przyjmowac sakramentow bo kosciol nie uznaje rozwodow...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
melduje sie rocznik 86Ligotka, też miałam pisać, że to jeszcze nic straconego chyba że formatowałaś dysk bo wtedy to już du*a. Ja bym się cyba zapłakała, jak bym straciła zdjęcia Filipa..
Jak już piszemy o rocznikach to może jest mamusia z 86-tego?
-/
Nasza tez wystawia język i też krzywo leży. Pediatra nic nie zauważyła. Muszę pomęczyć ja następnym razem.Mnie złości takie podejście księży, bo znam przypadek, że ksiądz jeździ na wakacje z konkubiną... ale mam też przyjaciela księdza, który naprawdę jest księdzem z powołania i ochrzci dziecko, jeśli rodzice są bez ślubu kościelnego... albo kolejny przypadek - nie chcieli ochrzcić dziecka, bo rodzice nie mieli ślubu kościelnego, bo tata był innej wiary (prawosławny) - i czy to jest ok?
A my po badaniu bioderek i jest ok :-) tylko pani dr coś tam zauważyła, że Gabcio jakoś krzywo leży i wystawia język i nas wysyła do neurologa - ktoś wie o co chodzi?
Pewnie zależy od księdza, ale dobrym przykładem jest mój tata - rodzice nie mają ślubu kościelnego z różnych powodów (mimo to jestem ochrzczona, ale mama się wtedy nasłuchała). Tata wiele razy chodził do spowiedzi, ale nie dostał rozgrzeszenia za ten brak ślubu... i ksiądz mu powiedział, że nigdy nie dostanie rozgrzeszenia... no i przestał chodzić...dziewczyny jeszcze takie skromne pytanie- bez ślubu kościelnego ksiądz nie udzieli mi spowiedzi ani nie da komuni?