rachell
Fanka BB :)
No właśnie. tez mi się wydaje trochę na wyrost to pieluchowanie skoro jest wynik prawidłowy. Więc będzie na żabkę, ale bez pieluch.Moja tez ma marude... nie chce zasnac w lozeczku (zasypia juz tak od conajmniej trzech tygodni i nigdy problemu nie bylo)...
Szczerze mowiac ja bym nie pieluchowala szeroko gdybym miala 1b lub 1a... Czytalam u Zawitkowskiego ze on tego nie zaleca i chyba jemu wierze. Ale to oczywiscie tylko moja opinia, nie chce podwazac zdania lekarza, ale to chyba zalezy na kogo sie trafi... My pielu****emy bo niestety mamy 2b Ale we wtorek kontrola
rachell szczepienie przezywalysmy we wtorek, strasznie sie czulam!
Powrot do pracy tez mi sie wydaje ciezki... ale juz postanowilam ze wroce tylko na cztery godzinke, jak skonczy roczek moze zmienie na 6...
A co do szczepienia. Następnym razem mąż będzie miał Małą na rękach. Bo ja wymiękam. A to już za dwa tygodnie (pneumo).
Do pracy wracam niestety we wrześniu. Będę korzystać z godzinnej przerwy na karmienie, czyli wrócę na 7 godzin. No i chyba ostatecznie Mała pójdzie do żłobka. Nie mamy nikogo zaufanego, żadnej babci pod ręką, a tam jednak jeden drugiemu patrzy na ręce, będzie pielęgniarka. A serce mnie boli już na samą myśl. Już mi się nawet śniło, że szłam do pracy, a Martynka do żłobka. Poryczałam się we śnie.