Olcia_87
Fanka BB :)
tak jak pisalam Nadusia sie obudzila zjadla , ale za nic zeby poszla spac :-( maruda sie jej wlaczyla i histeria, smok pomaga tylko na chwile , co kilka sekund wrzask w niebo glosyyy... szybko spac nie pojdziemy ojjj...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Muszę się wyżalić- Byłam wczoraj w parafii w sprawie chrztu... proboszcz mi odmówił bo nie mamy ślubu kościelnegopoczułam się jak szmata, jak najgorszy grzesznik, mówił strasznie niemiłe rzeczy, że mój Mąż nie jest moim mężem, że grzeszymy, że jaki zły przykład dajemy dziecku, że moje podejście do sakramentów jest niekatolickie itd. Zwłaszcza jak powiedziałam, że dla mnie najważniejsze jest dziecko a nie Bóg, a on na to że dziecko zawsze mnie może porzucić a Bóg nie...Powinnam mu była odpyskować i wyjść, a ja się tylko poryczałam na końcu...
Spróbuję jeszcze w innej parafii (teściowa pójdzie tam pogadać bo ja nie zamierzam się nikogo prosić) a jak nie to ochrzcimy małą u mnie w rodzinnej miejscowości, tam nie będzie problemów.