reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

mieliśmy iść na spacer, ale znowu wiuwa :(( 3 dzień z rzedu w domku siedzimy
mojej też charczy, wpsikuję marimar, odciągam fridą,a i termometrem czasem zmierzę :) ot, przewrażliwione mamusie z nas :)))

dziewczyny karmiące mieszankami, co ile wasze dzieci jedzą i ile na jedną porcję?

reklama
witam się dziewuszki :-)

u nas typowa huśtawka, wczoraj masakra, a dzisiaj pięknie spał w nocy i teraz też jest cudowny
ciekawe kiedy i czy się to unormuje :confused:
ale chuśtawka Fisher Price'a jest zbawienna na kolki, gdy mamusia zje niechcąco np. cebulkę :zawstydzona/y:

mój też kiedyś charczał i sapał, zaczęłam zakraplać mu nosek i ściągać Fridą i jest już czysty oddech, ale i tak regularnie pojawiają się jakieś 'babki' w nosie mojego syna ;-)

mam pytanie czy któraś w was oglądała może ostatni odcienek Usta Usta? jeden tatuś miał tam takie połączenie chusty i nosidełka, chcę też takie! wiecie może jak to się nazywa :-)?

Margoz, mój różnie, przeważnie z 90 ml tak co 2-3 godz, dziś rano dawałam mu po 60 ml bo ulewał za bardzo. Przed chwilą dałam już 90 i zobaczymy na ile mu starczy :)

Sonia, mówisz o tej kolorowej co miał ten tatuś który z Wilczakiem gadał? Mi też się spodobała, ale niestety nie wiem gdzie można taką kupić ani jak się nazywa, jak się dowiesz to możesz się podzielić :)

anusiak tak o tą mi chodzi, świetne połączenie i myślę, że też można karmić dzięki takiej chuście w miejscach publicznych, na pewno znajdę :-)

jak dla mnie to też była super wizualnie i na pewno jest też praktyczna, ja na razie nie mam jeszcze żadnej chusty planuję zakup takiej elastycznej firmy pentelka z allegro, droga nie jest a przynajmniej zobaczę, czy się u nas sprawdzi.

witam się dziewuszki :-)

u nas typowa huśtawka, wczoraj masakra, a dzisiaj pięknie spał w nocy i teraz też jest cudowny
ciekawe kiedy i czy się to unormuje :confused:
ale chuśtawka Fisher Price'a jest zbawienna na kolki, gdy mamusia zje niechcąco np. cebulkę :zawstydzona/y:

mój też kiedyś charczał i sapał, zaczęłam zakraplać mu nosek i ściągać Fridą i jest już czysty oddech, ale i tak regularnie pojawiają się jakieś 'babki' w nosie mojego syna ;-)

mam pytanie czy któraś w was oglądała może ostatni odcienek Usta Usta? jeden tatuś miał tam takie połączenie chusty i nosidełka, chcę też takie! wiecie może jak to się nazywa :-)?

Soniu, czy to przypadkiem nie było cos takiego:
Chusta, nosidełko N11 Zaffiro firmy WOMAR (1551325905) - Aukcje internetowe Allegro
PREMAXX CHUSTA NOSIDEŁKO DLA MALUSZKA (1539753896) - Aukcje internetowe Allegro
nosidełko - chusta Premaxx Baby-Bag OKAZJA !!! (1549994615) - Aukcje internetowe Allegro

A mnie rozwaliła ta piosenka o kaczuszkach. Normalnie śpiewamy Małej. Mąż już nawet jakieś chwyty wymyślił i na gitarze dogrywa.
Nad strumyczkiem, gdzie pływają kaczuszki...

Ostatnia edycja:
reklama
A my się dziś do kościoła wybraliśmy. Pierwszy raz po porodzie byłam, bo męża nigdy nie ma w niedzielę i nie udało mi się wybrać. Młody akurat wytrzymałby całą mszę, ale z racji tego, że są rekolekcje to ksiądz się "nieco" rozwinął z kazaniem, młody już był głodny i wyszliśmy po godzinie. Nie wiem ile dzisiejsza msza trwała, ale chyba długo, bo my wyszliśmy po tacy.
matki boskiej krolowej polski????

Do góry