krótkie pytanko- bo mi znowu enter nie dziala - czy karmicie rowno dwoma cycami? bo mi z jednego to juz prawie wcale nie leci - a Viki jak go widzi to sie wygina i marudzi ze nie chce z niego pic - a z drugiego wtedy cyca normalnie - wczoraj sciagalam lakatorem i przez pol godz zeszlo mi chyba 10ml!!! czy mam przestac nim karmic calkowicie - dodam ze z kuba tez tak mialam - tylko to bylo jak mial prawie rok ...przez to mi sie taka niesamowita roznica w wielkosci zrobila - bo drugi non stop nabrzmiewal - teraz tez tak jest - ten z ktorego cycca nabiera normalnie, a ten drugi prawie wcale...ktos tez tak ma? moze isc do poradni laktacyjnyjnej - tylko nie wiem co to da - bo przeciez jak bede robic cos na zwiekszenie mleka - to w tym dobrym tez mi bedzie sie zwiekszac - a wtedy to chyba peknie
niestety to są skutki dokarminia,wiedziałam że w koncu tak napiszeszTo co wypija sztucznego piłaby z 2 piersi.
musisz jak najwiecej przystawiać do tej malej piersi,dokarmiać druga,jesli oczywiście chcesz karmić.Albo karmić tą co wolisz,a z drugiej zawsze tyle samo odciagać,aż dojdzie do sprawnośći.Mi np latwiej jest karmić na prawa strone,w nocy też,ale przekładam bo mialam taka biedę z Krzysiem.Wyrównalo się.
Anusiak- jestem za tą drugą zabawką.
włosy i cera teraz bledną,za to w ciazy byłysmy piekne.Bedzie ok.
POLIS-te mrowienie nie zbiega Ci się w czasie w porach karmienia?
łaziłyśmy 3 godzinki,wracając znów karmilam na ławcezawsze pół km od domku dzierun się drze.
Nasia- moja Zuzia też często je,to normalne przy cycaniuciesz się że nocą długo śpi.Czasem w nocy karmię co 1,5-2 h,czesem śpimy nawet 4zawsze razem,więc wyspane.
Ostatnia edycja: