reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Witam popołudniowo

Kubuś wczoraj miał mega problem brzuszkowy, że jeszcze nigdy tak nie płakał. Męczyło go do dziś w sumie. Najpierw go męczyło po jogurcie, bo zjadłam troszkę (ciągle nie mogę jeść nabiału:-() a potem to już nie wiem po czym. Całą noc spał nerwowo, wiec spał przy mnie, bo mu rękę na brzuszku trzymałam, przez całą noc nie zrobił kupy tylko baki puszczał a rano jak już w końcu wszystko zeszło z niego to aż się roześmiał. Potem jeszcze w dzień też go męczyło i nie za wiele mi spał w dzień, godzinę na spacerze i teraz mi usnął, ale pewnie zaraz się obudzi, przynajmniej obiad zjadłam w spokoju.

A pogoda przepiękna, pospacerowaliśmy sobie dziś ładnie, szkoda, że na weekend ma się załamać.

no i nie pojechałam do lekarza, bo znowu mi coś zaczęło lecieć... niedużo, ale jednak wolę miec czysto jak mi będzie zerkał :))
no nic... wizyta poczeka..
za to zaliczyliśmy drugi raz spacer, i mała trochę marudziła bo była wyspana i jej się nudziło w wózku

Ja dziś zaliczyłam z Karolkiem 2 spacery, bo przedpołudniowy był krótki ze względu na wizytę położnej ale po powrocie tatusia z pracy poszliśmy drugi raz na zakupy do lidla :-). Teraz małego męczę aby nie spał to po kąpieli będzie spokój :tak:.
Chyba zaczynają mu się kolki bo mamy ciężkie noce....zobaczymy jak ta będzie....trzymajcie kciuki.
Co do trądziku o którym rano pisałam, położna potwierdziła i taki trądzik to nawet 3 miesiące może się utrzymać:szok:. Nic mam z nim nie robić, tylko przemywać wodą buźkę 3 razy dziennie.
Zmykam nakarmić Karolka.
Miłego wieczoru.

Dzień dobry!
A co tu taka cisza od wczoraj?? :szok:
Ja już nie śpię od 4:00 :-(...Karolek znów nie robił kupki w nocy i się męczył...ale już idą pierwsze bączki więc mam nadzieję,że się odblokuje. Zaraz zabieram się za prasowanie jak Karol pozwoli a potem długi spacer....

dzien dobry.. dziś poleciała Filipowi pierwsza łza. Wczoraj zaczęły przy płaczu wilgotnieć mu oczka a dziś łza.. nie wiem czemu ale momentalnie poleciały i mnie..
milego dnia

reklama
Hej anusiak17, no mój też nie śpi ale z doskoku z rana mogę zajrzeć...potem jest gorzej, bo mały jest bardziej wymagający i chce aby się nim zajmować ;-)

Do góry