reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
bobomama-hehe,wiosne,nareszcie:)
u nas przymrozek rano był
Ewitka- dobrze,że już to macie za sobą.
Sonia- moja gwiazda też ma takie dni,wczoraj miała dzień pdt"zajmujcie się mną" i tak od 177 do 21,jak odkladam to skrzeczy,pokrzykuje jęczy....Jak się wpieni to bordowa,więc zabawiam księżniczkę:)

Ostatnia edycja:
Witam również w pierwszy dzień wiosny:-)
U nas pogoda piękna,chociaż na razie tylko 2 stopnie.Może uda nam się dziś na spacer nad morze pojechać jak nie będzie wiało:tak:
Co do spania,to Kacper dużo śpi.Ma takie pory,że leży i patrzy,albo grymasi i płacze,ale nie za dużo.W nocy budzi się ok 3-4 i wtedy ok7-8,także nie jest źle,właściwie jedno karmienie:-DA wiecie,że on robi kupkę raz na 2 dni i to przeważnie o tej samej godzinie:szok::szok: Myślałam,że może będzie brzuszek go bolał,ale nic takiego się nie dzieje(bączki to puszcza lepsze od taty):rofl::rofl::rofl:

Witamy sie i my :)
Moja do 23 wczoraj nie spala i w sumie nie wiadomo co chciala, w koncu byla tak zmeczona ze nie mogla zasnac - Soniu wtedy moja tez ma opuchniete i czerwone oczka...
A my zaczynamy tydzien przygotowan do chrztu :) Od jutra maz ma urlop i bedziemy zalatwiac. Fajnie ze bedzie z nami w domku czasem odciazy mnie bo niekiedy wysiadam :( Co mnie martwi cierpliwosc mam juz coraz mniejsza :( Niestety cierpi na tym maz bo wyzywam sie o byle co :/ WIedzma sie zrobilam i tyle!
Kurde Ewitko wspoczole... biedna taka mala ja wylam z bolu przy sciaganiu szwow!
Milego dnia Wam zycze!!!

Witam o ja w pierwszy dzień wiosny,
Niestety nie mam jak przeczytać zaległości bo mały niespokojny o soboty i wymaga 200% uwagi a dziś mąż poszedł do pracy więc nie mam jak :-(. Mam pytanie, mój Karol dostał trądziku chyba i nie wiem czy mogę go smarować kremem na wyjście na spacer, a może sobie darować dziś krem bo on natłuszcza przecież troszkę ?
ligotka, mój synek też prawie nie śpi i nie wiem co chce :-(

Becioo ja małego smaruje tylko po kąpaniu,a trądzik sam schodzi.A raz posmarowałam mu te krostki kremem nivea s.o.s. i zrobiła mu sie taka skorupka jakby,także juz nie smarujemy w ogóle,tylko balsam po kąpieli:-)

Witam sie i ja hura WIOSNA:-):-)u nas sloneczko pieknie swieci to pojdziemy dzis wreszcie na spacer bo trzy dni siedzielismy w domu,przez brzydka pogode.U nas tez bączki konkretne,kupki to kilka na dzien mamy,kolek nie mamy:tak:ja jeszcze na dietce,karmimy sie tylko cycem, w nocy pobudka zawsze ok.3 i pozniej o 7. dzis powitalismy dzien pieknymi usmiechami. mój synus nienawidzi lezenia na brzuszku jako tylko obroce bek. MILEGO DNIA MAMUSIE

reklama
Do góry