reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
bobomama-hehe,wiosne,nareszcie:)
u nas przymrozek rano był
Ewitka- dobrze,że już to macie za sobą.
Sonia- moja gwiazda też ma takie dni,wczoraj miała dzień pdt"zajmujcie się mną" i tak od 177 do 21,jak odkladam to skrzeczy,pokrzykuje jęczy....Jak się wpieni to bordowa,więc zabawiam księżniczkę:)

Ostatnia edycja:
Witam również w pierwszy dzień wiosny:-)
U nas pogoda piękna,chociaż na razie tylko 2 stopnie.Może uda nam się dziś na spacer nad morze pojechać jak nie będzie wiało:tak:
Co do spania,to Kacper dużo śpi.Ma takie pory,że leży i patrzy,albo grymasi i płacze,ale nie za dużo.W nocy budzi się ok 3-4 i wtedy ok7-8,także nie jest źle,właściwie jedno karmienie:-DA wiecie,że on robi kupkę raz na 2 dni i to przeważnie o tej samej godzinie:szok::szok: Myślałam,że może będzie brzuszek go bolał,ale nic takiego się nie dzieje(bączki to puszcza lepsze od taty):rofl::rofl::rofl:

Witamy sie i my :)
Moja do 23 wczoraj nie spala i w sumie nie wiadomo co chciala, w koncu byla tak zmeczona ze nie mogla zasnac - Soniu wtedy moja tez ma opuchniete i czerwone oczka...
A my zaczynamy tydzien przygotowan do chrztu :) Od jutra maz ma urlop i bedziemy zalatwiac. Fajnie ze bedzie z nami w domku czasem odciazy mnie bo niekiedy wysiadam :( Co mnie martwi cierpliwosc mam juz coraz mniejsza :( Niestety cierpi na tym maz bo wyzywam sie o byle co :/ WIedzma sie zrobilam i tyle!
Kurde Ewitko wspoczole... biedna taka mala ja wylam z bolu przy sciaganiu szwow!
Milego dnia Wam zycze!!!

Witam o ja w pierwszy dzień wiosny,
Niestety nie mam jak przeczytać zaległości bo mały niespokojny o soboty i wymaga 200% uwagi a dziś mąż poszedł do pracy więc nie mam jak :-(. Mam pytanie, mój Karol dostał trądziku chyba i nie wiem czy mogę go smarować kremem na wyjście na spacer, a może sobie darować dziś krem bo on natłuszcza przecież troszkę ?
ligotka, mój synek też prawie nie śpi i nie wiem co chce :-(

Becioo ja małego smaruje tylko po kąpaniu,a trądzik sam schodzi.A raz posmarowałam mu te krostki kremem nivea s.o.s. i zrobiła mu sie taka skorupka jakby,także juz nie smarujemy w ogóle,tylko balsam po kąpieli:-)

Witam sie i ja hura WIOSNA:-):-)u nas sloneczko pieknie swieci to pojdziemy dzis wreszcie na spacer bo trzy dni siedzielismy w domu,przez brzydka pogode.U nas tez bączki konkretne,kupki to kilka na dzien mamy,kolek nie mamy:tak:ja jeszcze na dietce,karmimy sie tylko cycem, w nocy pobudka zawsze ok.3 i pozniej o 7. dzis powitalismy dzien pieknymi usmiechami. mój synus nienawidzi lezenia na brzuszku jako tylko obroce bek. MILEGO DNIA MAMUSIE

reklama
Do góry