hej
ale dzis miałam dzien - zachcialo mi sie firme otwierac a raczej starac sie o dotacje na nia - bo dzis byl ostateczny termin zlozenia wnioskow - no to sobie zlozylam...zobaczymy co z tego wyjdzie - a tak w ogole to powiedzcie mi - jak chetnie chodzilybyscie do miejsc gdzie mozna nie tylko znalezc rozrywke dla waszego dziecka ( zjezdzalnie, dmuchance, domki, tzw malpi gaj, pileczki i dla lodszych pchacze, chodziki, pluszaki, bujaki itp- ale tez dowiedziec sie czegos od fachowcow rzecz jasna (czyli specjalisci od laktacji, żywienia, dermatolodzy, fizjoterapeuci , psycholodzy itp)- na temat wychowania dzieci, pielegnacji i aranżowania ich wolnego czasu itp, a jednocześnie zwyczajnie pogadac przy kawce z innymi mamami - odraz zaznacze ze chce by bylo to miejsce przyjazne dla matek z niemowlakami i do tego przystosowane - chodzilybyscie? kupiłybyscie karnet do takiego klubu (jak do siłowni) gdyby jego cena wahala sie w granicach 50-70zł? Uczeszczalybyscie na warsztaty o w/w tematyce - i jaki musialby byc koszt takiego warsztatu by zachecic i nie zniechecic? i jaki powinien byc koszt pojedynczej wejsciowki by bywac w takim miejscu conajmniej raz na 2 tygodnie, a moze tydzien
jestem ciekawa jak to bedzie - na razie mam fuksa- skladalam w ostatniej chwili- o dziwo znalazlam miejcse parkingowe w scislym centrum w godzinach jescze pracy, i udalo mi sie ominac kolejke osob oddajacych- na pewno ponad 50 osob
dzieki Viki oczywiscie - bo musialam ja zabrac ze soba
tak wiec zlozyc wniosek mialam - to zlozylam - ciekawe co dalej
a teraz pozdrawiam i nadrabiam lekture bb - bo przez caly tydzien nie czytalam
ps. widze ze tradzik szaleje - najlepiej to chyba nie robic z tym nin - bo jak sie rozgrezbie to dopiero bedzie problem skórny
ps2: moja mi ostatnio takiego focha szczelila przy przebieraniu, że szok- darla sie wnieboglosy az dostala bezdechu i zrobila sie czerwona jak truskaweczka - a jak tylko zaprzestalam i przytulilam to usmiech na twarzy - oj, chyba konkretna dziewucha z niej bedzie i nie da sobie w kasze dmuchac - tylko jak ja to zniose