reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

Kfiatek wypalanka?? Ja mam spora nadżerke od dawna, do tego teraz krwawi, a mój gin powiedział, że jakby mi zrobił wypalankę to mogłabym go zaskarżyć, bo to błąd w sztuce. W sumie, może przez to, że dzieci masz już więcej niż jedno :).
Do kogo Kwiatuszku chodzisz?? Ja w Szcz żyłam pzrez ostatnie 5 lat i troche ginów się przez ten czas przewinęło. Pytam tak z ciekawości, czy przypadkiem nie trafiłaś na tą która prowadziła moją ciążę :)

reklama
Byłam dziś u gina na szczęście już ostatni raz u niego-poszłam tylko po to żeby dokumentacje od niego wyciagnać co i tak mi sie nie udalo:angry:.
Zrobil mi cytologie, potem badanie i sie mnie pyta: mowilem juz pani ze ma pani nadzerke?. ja zdiwiona bo poraz pierwszy wogole o tym slysze! odp: nie, a on: no to ma pani ale mala prosze sie nie przejmowac. No myslalm ze go udusze!!! Za chwile a kiedy pani rodzila w zeszlym roku? koeljen pytanie ktorym mnie dobil bo tyle razy bylam u niego i w szpitalu pod jego teoretycznie opieka i dodatkowe powiklania ktore niby tez nadzorowal a on nie wie czy w tym roku rodzilam... A na sam koniec: a jak to ciecie? no wtedy juz przeszedl samego siebie i wytlumaczylam mu ze to tylko bielizna mi sie odgniotla. Co za konowal po czym powiedzial mi 130zl. Nie mialam drobnym, mialam tylko 120 lub 150 to powiedzial zebym zostawila 150 a przy nastepnej wizycie odliczy gdzie go poinformowalam ze juz nie przyjde do niego wiecej. Co za kawal sk****poszlam do auta i do nioslam mu te 10zl....

O matko co za konował :szok:

A ja mam pytanie do dziewczyn które mówiły o krwawiącej nadrzerce... jak wygląda to krwawienie?? Bo wiem że mam nadżerkę po poprzedniej ciąży i lekarz stwierdził że skoro chcemy 2 dziecko to nie ma sensu się jej pozbywać bo znowu się pojawi... i teraz nie wiem...nadżerka krwawi czy okres dostałam... bo tak skąpo krwawi, raczej brązowo niż na czerwono no i są skrzepiki.... Mam nadzieję że to @ i że takia skąpa zostanie już na zawsze... to by był coś :-D!!!!!

Byłam dziś u gina na szczęście już ostatni raz u niego-poszłam tylko po to żeby dokumentacje od niego wyciagnać co i tak mi sie nie udalo:angry:.
Zrobil mi cytologie, potem badanie i sie mnie pyta: mowilem juz pani ze ma pani nadzerke?. ja zdiwiona bo poraz pierwszy wogole o tym slysze! odp: nie, a on: no to ma pani ale mala prosze sie nie przejmowac. No myslalm ze go udusze!!! Za chwile a kiedy pani rodzila w zeszlym roku? koeljen pytanie ktorym mnie dobil bo tyle razy bylam u niego i w szpitalu pod jego teoretycznie opieka i dodatkowe powiklania ktore niby tez nadzorowal a on nie wie czy w tym roku rodzilam... A na sam koniec: a jak to ciecie? no wtedy juz przeszedl samego siebie i wytlumaczylam mu ze to tylko bielizna mi sie odgniotla. Co za konowal po czym powiedzial mi 130zl. Nie mialam drobnym, mialam tylko 120 lub 150 to powiedzial zebym zostawila 150 a przy nastepnej wizycie odliczy gdzie go poinformowalam ze juz nie przyjde do niego wiecej. Co za kawal sk****poszlam do auta i do nioslam mu te 10zl....
O matko...co za dureń :szok:...Kingunia wystaw mu opienię na necie, niech mu to płazem nie ujdzie...:tak:

A ja mam pytanie do dziewczyn które mówiły o krwawiącej nadrzerce... jak wygląda to krwawienie?? Bo wiem że mam nadżerkę po poprzedniej ciąży i lekarz stwierdził że skoro chcemy 2 dziecko to nie ma sensu się jej pozbywać bo znowu się pojawi... i teraz nie wiem...nadżerka krwawi czy okres dostałam... bo tak skąpo krwawi, raczej brązowo niż na czerwono no i są skrzepiki.... Mam nadzieję że to @ i że takia skąpa zostanie już na zawsze... to by był coś :-D!!!!!

Aga nie pomoge, bo moja nie krawawi.

A tak w ogóle jakies dwa tygodnie odstawilam cerazette, wkurzalo mnie to,że komlpetnie nie pamiętam i zapominam brac, nawet przypomnienie w telfonie nic nie dawało, na razie @ brak i z tego się ciesze:-), niech wróci dopiero jak karmic przestane :tak:

A prpos nadzerek, dziewczyny z tego co wiem wypakanie moze powodowac problemy z donoszeniem ciąży, podobno juz sie nie wypala tylko zamraża. Moja kokeżanka przez to,że miala wypalaną po pierwszej ciazy, straciła dwójkę dzieciaczków. Dwa razy dodnosila dzieci do ok 5 m-ca i koniec. Lekarz powiedzial,że wlasnie przez wypalona nadżerkę. także nie dajcie sobie wypalac jak chcecie jeszcze dzieci...

Kinguunia - lekarz straszny.
Faktycznie wystaw mu opinie, bo to juz przegiecie by miec takie podejscie do pacjenta.

dlaczego tacy ludzie zostają lekarzami ? dlaczego ?????

moja @ jest skąpa, bezbolesna i trwa 3 dni max. :-) miałam już 2 po ciąży i na razie tak to wygląda :-) oby jej się nie odmieniło :-)

no to liczę Monia, że u mnie też tak zostanie... bo przed ciążami miałam dłuugie (7 dni) i mega bolesne @. Po pierwszej ciąży były tylko dłuuugie (6 dni)... fajnie by było mieć krótkie i mało bolesne :-D

No i u mnie tez sie cos dzieje. Ze dwa miesiace po porodzie pojawilo mi sie bardzo skape krwawienie i zniknelo po dniu. We czwartek ( to juz ponad 5 miesiecy po porodzie) znowu mi sie pojawilo skape krwawienie i na drugi dzien zniknelo. Czuje w podbrzuszu cos. Nie jest to bol jak przy miesiaczce tylko podobny rodzaj uczucia bo jakies sto razy slabszy.

reklama
Do góry