reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

Ella chyba przejęłam twoją alergię od wczorajszego wieczora kicham jak szalona :tak: znowu mnie dopadło to cholerstwo a już 2-3 miesiące miałam spokój ehhh
Ja odkad dowiedzialam sie o ciazy tez odstawilam claritine, i stale kicham i smarkam. Mam alergie na kurz, pylki, siersciucha swojego... No ale coz, jeszcze troche sie przemecze...

reklama
Witajcie dziewczyny,
wczoraj byłam na glukozie, jakoś przeżyłam (to siedzenie jest najgorsze, no i myślałam, że będą 2 pobrania a nie 3) jutro jadę po wyniki:-) chciałabym, żeby było dobrze :-)miłego wieczorku ;-)

Witajcie,
Dziś odebrałam wynik cytomegalii i się przeraziłam
Co prawda IgM ujemne,ale zato IgG dodatnie i to sporoponad normę :(, na poziomie 6 jeszcze noprma,a ja mam 49!!
Aż boję się sprawdzać na necie co to znaczy :(. Wizyta u gin na 4 stycznia zaplanowana i nie mam mozsliwości iść do niej wczesniej, bo jestem u rodziców w innym mieście do końca grudnia.
I tak w sumie pewnie nic taka wizyta by nie zmieniła. bo cytomegalii o ile wiem się nie leczy.
Któraś z Was wie coś bliżej o co kaman z takim wynikiem?? :(:(:(

Kochane ja chodziłam na wizytę raz na dwa tygodnie ale to dlatego ze brałam te zastrzyki i miałam jeszcze lekkie upławy a teraz mam wizyty co miesiąc ale mam też numer telefonu więc jak się coś będzie działo to mam dzwonić od razu martwie się moją szyjką bo jak byłam na ostatnim usg to mała tak mnie kopie że otworzyła mi się szyjka od wewnątrz nie za dużo podobno ale zawsze coś i ginka kazała dzwonić jak by cokolwiek się działo jak robiła usg to szyjka była zamknięta i długa więc zobaczymy we wtorek mamy usg połówkowe więc mam nadzieję że wszystko tam jest dobrze:-):-).

Karola mnie tez sie otworzyla szyjka od wewnatrz i zalozyli mi szew mcdonalda w zeszly wtorek.
Poprzedni porod przedwczesny tak oto wlasnie mi sie zaczal.
Radze nie ignorowac tego i upewnic sie u innego specjalisty.

A ja a właściwie my wróciliśmy ze szpitala:confused2: miałam bolesne skurcze co 15-20 minut, po 3 no spach nie przeszły wiec zadwoniłam do gina ale myślałam że powie "wziąść jeszcze 3 no spy i odpoczywać". Zadzwoniłam dla swiętego spokoju -ale gin kazał mi jechać do szpitala -jak ja sie bałam że będe musiała tam zostać:szok:
Ale Pani doktor zbadała mnie i malutką -mała pcha sie w szyjkę i głową i nogami i jak nie fika to tam ładuje... poza tym szyjka długa, zamknięta -macica co jakiś czas sie napręża i tyle. Dostałam końską dawkę magnezu i wizyta w środę -jeśli do środy nie przejdzie mam przyjechać znowu do szpitala...
Gdybym coś robiła co wymaga wysiłku -wiedziałabym od czego te bóle i skurcze -ale gniłam cały dzień (ubrałam tylko malutką choinkę do pokoju) i jadłam -nic wiecej:confused2:

Uciekam spać... dobranoc dziewczyny

13x13 dbaj o siebie i wize Cie przez cały dzien z zielona kropka, zebys mi nigdzie nie latala i sie nie forsowała ( to byl moj najgrozniejszy ton;-))

13x13 dbaj o siebie i wize Cie przez cały dzien z zielona kropka, zebys mi nigdzie nie latala i sie nie forsowała ( to byl moj najgrozniejszy ton;-))

Hehehe rozkaz!!!
tylko ze ja teraz muszę jechać oddać krew i siuśki do badania;-) nie robiłam wczoraj nic na co mogłabym zrzucić te skurcze i powiem szczerze przez jakiś czas to lekceważyłam myśląc -przejdzie... ale jak zauważyłam w nich pewną regularność -łoooo to już mi się rajtuzy zatrzęsły:no: ważne że wszystko jest ok.

reklama
13x13 proszę mnie nie denerwować takimi informacjami!! Leżeć grzecznie i słuchać lekarzy! I nie ignorować niepokojących objawów!!!

Do góry