reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

reklama
kamisia1101 pomyliłaś się to dla basi wycieka a nie dla mnie ;-) jak do tej pory nie miałam żadnych wycieków i mam nadzieje że jeszcze długo nie będę miała;-);-)

A mnie kompletnie nic nie wycieka z piersi...oby w swoim czasie zaczęło ;-)

Za to mam alergie- mogę odstąpić jak ktoś chętny :-) a tak na poważnie, to znów rano mnie wysypało nowymi bąblami i już się załamałam bo kompletnie nie wiem co to i co jest powodem bo odstawiłam wszystko.:szok: najgorsze, że wygląda na to że lekarze też nie wiedzą :-( coż...zobaczymy co wyjdzie w badaniach w poniedziałek...:sorry:

Co do wizyt u gina to ja mam co 2 tyg. bo taką ma zasade pan dr. no i co 2 tyg daje L4.

Co do wizyt u gina to ja mam co 2 tyg. bo taką ma zasade pan dr. no i co 2 tyg daje L4.
Na miejscu tego doktorka stosowalabym taka sama zasade - kaska co 2 tygodnie, a kaska co miesiac - duza roznica;-);-)

Ella - mam nadzieje, ze ta alergia szybko minie. Musisz sie z tym czuc potwornie!

Na miejscu tego doktorka stosowalabym taka sama zasade - kaska co 2 tygodnie, a kaska co miesiac - duza roznica;-);-)

Ella - mam nadzieje, ze ta alergia szybko minie. Musisz sie z tym czuc potwornie!

Tu raczej chodzi o kontrole ZUS tak mi moja tłumaczyła ( a ja u niej nie płace ) bo skoro daje komuś L4 to przeciez z jakiegoś powodu ta osoba nie może pracowac , a skoro nie może bo coś się dzieje to trzeba to kontrolowac i dla ZUS wizyty raz na miesiąc to mało i się czepiają jak sprawdzają dokumentacje medyczne . Tak mi to moja wyjasniła.

aga002, ja bylam u GP dopiero 2 razy - raz na samym poczatku i teraz w 24tym tyg 2gi raz. W 20tym tyg bylam w szpitalu u poloznej. Zbadali mi krew, mocz i ciesnienie. Zadnego listu nie dostalam, wiec zakladam, ze wszysto ok:-p
co do USG, to mi GP mowila, ze jest tylko raz - wlasnie ok 20go tyg ciazy. Robia jeszcze pozniej? moze to od szpitala zalezy?

wogole to mi piersi malo urosly, moze jeden rozmiar tylko:-(
i moim zdaniem jest do powod do szczescia, bo mi urosly z DD do FF-G i wcale nie jestem tym zachwycona, bo najpierw ida moje piersi, a dopieto potem ja:-( wcale bym sie nie obrazila, jakby wcale sie nie powiekszaly i zostaly caly czas takie, jak przed ciaza:tak:

Ella1 wspolczuje bardzo tej Twojej alergii, musi byc okropna. Mam nadz,ze w pon powiedza Ci co to za cholerstwo tak Cie urzadzilo i wyrzucisz to na zbity... :-)

aga byłam 3 razy , choć powinnam 4 bo miałam iść przed świętami , pomiędzy wizytami w szpitalu tj.27.11 a 29.12 jednak czuje sie dobrze a aparat do mierzenia ciśnienia mam w domu wiec stwierdziłam ,że jak mam siedzieć w poczekalni , gdzie wszyscy kichają i smarkają :zawstydzona/y: to wolę nie. Tak widziała w dokumentach , które położna drukowała około 32 tyg. było jakieś badanie i skan. Ta moja przyjaciółka , która teraz rodziła , rodziła w tym samym szpitalu i też miała 2 skany. Nie wiem czy u mnie nie dlatego ,że Młodego rodziłam w 36 tyg. i chcą zobaczyć czy temu też nie będzie spieszno :cool2::cool2:
a co do piersi to się nie wypowiadam , bo ja już nie mam siły , przysparzają mi więcej kłopotu niż brzuch :no: mam nadzieję ,że już nie urosną :tak:

reklama
Ella chyba przejęłam twoją alergię od wczorajszego wieczora kicham jak szalona :tak: znowu mnie dopadło to cholerstwo a już 2-3 miesiące miałam spokój ehhh

Do góry