Ilona1985
Fanka BB :)
hejka.
Mi tez siara wycieka.nie mocno i nie codziennie.
Mi tez siara wycieka.nie mocno i nie codziennie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na miejscu tego doktorka stosowalabym taka sama zasade - kaska co 2 tygodnie, a kaska co miesiac - duza roznica;-);-)Co do wizyt u gina to ja mam co 2 tyg. bo taką ma zasade pan dr. no i co 2 tyg daje L4.
Na miejscu tego doktorka stosowalabym taka sama zasade - kaska co 2 tygodnie, a kaska co miesiac - duza roznica;-);-)
Ella - mam nadzieje, ze ta alergia szybko minie. Musisz sie z tym czuc potwornie!
i moim zdaniem jest do powod do szczescia, bo mi urosly z DD do FF-G i wcale nie jestem tym zachwycona, bo najpierw ida moje piersi, a dopieto potem ja:-( wcale bym sie nie obrazila, jakby wcale sie nie powiekszaly i zostaly caly czas takie, jak przed ciazawogole to mi piersi malo urosly, moze jeden rozmiar tylko:-(