reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza

Katik - no plan dokladnie wykonany, bo takie bylo zalozenie, najpierw dwoch synkow, a potem coreczka
wiem, wiem, pamietalam o tym Waszym planie ;-) Komu jak komu, ale Tobie po tych 2 chlopakach zyczylam coruni!!!!

Ja bardzo chce córkę gdyż więcej pociech już nie planuje ale jeśli będzie chłopak to trzeba się będzie starać do skutku a wtedy poproszę o przepis na dziewczynkę
Aga, ale te starania to przeciez najwieksza przyjemnosc :-D:-D:-D

Kochana moja ja tez mam takie marzenie.Bo w domku mam juz dwóch urwisów no i oczywiscie mój M i jakos nie wyobrażam sobie być czwarty raz w ciązy.Śmiac mi się tylko chce bo jak byłam z Emilkiem w ciązy fakt ze było to 7 lat temu i sprzęt wtedy tez był innej jakości to miałam cztery razy robione usg i zawsze wychodziła dziewczynka.nawet na ostatnim usg miesiac przed porodem dwie lekarki były na 100% pewne ze to dziewczynka więc my ciagle do brzuszka mówilismy Emilka.Nie zapomne miny mojego M jak przy porodzie okazało sie ze to chłopak.Opowiadał potem znajomym ze dobrze ze był przy porodzie bo inaczej stwierdziłby ze podmienili mu dziecko:-D
to tez za corcie trzymam!!!!
A taka "pomylke" to znajoma tez zaliczyla. Tylko w druga strone. Caly czas bylo, ze chlopak. No i byl - chlopiecy pokoik, chlopiece ciuszki, wozek.... A potem wyskoczyla corunia :szok::szok::-D:-D:-D

reklama
Ja dziś byłam na wizycie i na USG .. lekarka zła he he bo dzieć sobie wsadził pępowine między nogi to wszystko nakrył kolanem i dupa .. Kombinowała chyba z 15 min z kazdego kierunku ale się nie dało nic zobaczyć . .. Mam negocjowac z dzieckiem żeby na połówkowym pokazało .:tak: A tak wszystko poza tym jest ok:tak:

Ja polowkowe usg bede miec 2.12 i mam nadzieje ze sie dowiem jakiej plci jest moj maluszek.Mnie sie wydaje ze to dziewczynka ale 100% pewnosci nie mam:-)

Maluszek zaczal sie ruszac w zeszlym tygodniu i czuje ze te ruchy zaczynaja przybierac na sile:-D

Co zz ja jestem na NIE, wytrzymala pierwszy porod bez znieczulenia to i dam rade po ra z drugi i mam nadzieje ze sprawdzi sie to ze drugi porod ponoc jest latwiejszy i krotszy:-)pozyjemy zobaczymy;-)

iza,w takim razie ja tez muszę zapisać się na usg na początek grudnia...:-):-):-) poprzednie usg też chyba miałyśmy tego samego dnia:-):-):-)

Ja dziś byłam na wizycie i na USG .. lekarka zła he he bo dzieć sobie wsadził pępowine między nogi to wszystko nakrył kolanem i dupa .. Kombinowała chyba z 15 min z kazdego kierunku ale się nie dało nic zobaczyć . .. Mam negocjowac z dzieckiem żeby na połówkowym pokazało .:tak: A tak wszystko poza tym jest ok:tak:
hehe, nastepny uparciuch na zlosc zrobil ;-)

Az sie zastanawiam jaka ja tam mam bezwstydnice w brzuszku, jak tylko zaczelo sie usg od razu posladki bylo widac wypiete i co jest miedzy nogami :-D:-D:-D

może urodzimy tego samego dnia,tak jak nam to zapisano,iza...
ja już nie mogę się doczekać wizyty u nowego lekarza we wtorek.tyle się namęczyłam z tą okropną babą,wrrrr... zaufanie to według mnie bardzo istotna kwestia, a ja nie wierzyłam jej w ani jedno słowo...
spać oczywiście nie mogę.mężulek tak chrapie,wrrrrrrrrrrr............:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kobieta ciężarna powinna mieć spokój!!!rano się z nim rozmówię...;-)

hehe, nastepny uparciuch na zlosc zrobil ;-)

Az sie zastanawiam jaka ja tam mam bezwstydnice w brzuszku, jak tylko zaczelo sie usg od razu posladki bylo widac wypiete i co jest miedzy nogami :-D:-D:-D

Moja lekarka się śmieje że jak ktoś nie chce znać płci to jak tylko przykłada sonde to od razu widzi ostatnio powiedziała babie które była w 35tyg bo była przekonana że tamta już dawno wie . Przylazła do niej na pierwszą wizyte właśnie w tym 35 .. No i jej ginka wygadała a tamta chciała miec niespodziajke .

reklama
Mojej przyjaciółce też powiedzieli chociaż nie chciała, chciała do końca mieć nadzieję ze będzie dziewczynka a wszystko jej popsuli:dry: Ma dwóch chłopaczków.:tak:

Do góry