Katik
...jestem mamą...
wiem, wiem, pamietalam o tym Waszym planie ;-) Komu jak komu, ale Tobie po tych 2 chlopakach zyczylam coruni!!!!Katik - no plan dokladnie wykonany, bo takie bylo zalozenie, najpierw dwoch synkow, a potem coreczka
Aga, ale te starania to przeciez najwieksza przyjemnosc
to tez za corcie trzymam!!!!Kochana moja ja tez mam takie marzenie.Bo w domku mam juz dwóch urwisów no i oczywiscie mój M i jakos nie wyobrażam sobie być czwarty raz w ciązy.Śmiac mi się tylko chce bo jak byłam z Emilkiem w ciązy fakt ze było to 7 lat temu i sprzęt wtedy tez był innej jakości to miałam cztery razy robione usg i zawsze wychodziła dziewczynka.nawet na ostatnim usg miesiac przed porodem dwie lekarki były na 100% pewne ze to dziewczynka więc my ciagle do brzuszka mówilismy Emilka.Nie zapomne miny mojego M jak przy porodzie okazało sie ze to chłopak.Opowiadał potem znajomym ze dobrze ze był przy porodzie bo inaczej stwierdziłby ze podmienili mu dziecko
A taka "pomylke" to znajoma tez zaliczyla. Tylko w druga strone. Caly czas bylo, ze chlopak. No i byl - chlopiecy pokoik, chlopiece ciuszki, wozek.... A potem wyskoczyla corunia