M
Mka10
Gość
katik bardzo sie ciesze ze z dzidzia wszystko oki!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej włąśnie wróciłam z USG . Dzidzia jest śliczna:-). Napatrzeć się nie mogliśmy. Kruszek taki ruckliwy że aż lekarz się śmiał że musi go tak gonić. No i przedewszystkim jest zdrowiuśki, wszystko w jak najlepszym porządku:-). Bardzo mi ulżyło a doktorek powiedział że możemy spać spokojnie;-), uffffffff;-).
Katik bardzo się cieszę że u Was też wszystko dobrze.
dziewczyny, powiedzcie mi, bo juz zglupialam, jak to jest z tymi badaniami genetycznymi. Bo ja dzis umawialam sie na USG 3D wlasnie w celu wykrycia tych wad mozliwych i laska mi powiedziala, ze to usg to podstawa i dopiero jezeli ono wyjdzie nie tak jak powinno, to robi sie inne badania (krwi itd). A w necie widze, ze usg i badanie krwi powinny byc robione razem i podiero one razem daja jakis obraz rzeczy. Jakies sugestie od Was?