Dziewczyny a Wy już wszystkie dostałyście okres??? U mnie jeszcze nic, kompletnie. Nie narzekam w sumie, bo ja też z tych cierpiących raz w miesiącu
nie mam tyż i tabsow nie biore, karmir trybem mieszanym i wcale nie tesknie za okresem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a Wy już wszystkie dostałyście okres??? U mnie jeszcze nic, kompletnie. Nie narzekam w sumie, bo ja też z tych cierpiących raz w miesiącu
z kazdymi ktore kiedys bralam robilam przerwe, ale przy Cerazette wlasnie sie nie robi...
Nie wiem czy to czasem nie ma wplywu na to, ze to najlepsza tabletka dla karmiacych, i dlatego nie robi sie przerwy??... Po skonczeniu karmienia nalezy ja zmienic na inna.
A tak wogole dla tych, ktore uparcie twierdza, ze hormony z tabletki przenikaja do mleka:
Od 2 lat dostępna jest w Polsce tabletka antykoncepcyjna nie zawierająca estrogenów - Cerazette. Jest ona przeznaczona dla kobiet karmiących piersią i tych, u których stosowanie estrogenów jest niewskazane. Ze względu na unikalny skład Cerazette chroni kobietę przed nieplanowaną ciążą nie wpływając na jakość i ilość pokarmu oraz rozwój dziecka.
ja Hanie karmilam rok i dwa miesiace okres dostalam bodajze po 12 miesiacachDziewczyny a Wy już wszystkie dostałyście okres??? U mnie jeszcze nic, kompletnie. Nie narzekam w sumie, bo ja też z tych cierpiących raz w miesiącu
śniło mi się ze mówił "gratuluję jest pani w ciąży"
oby to tylko był sen...