e.salamandra
Mama pełną parą
paulka miałaś tyle różnych akcjii, że przez mysl mi nie przechodzi,że do maja masz wytrzymać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to Wam dziewczyny zazdroszcze bo u mnie klapa:-(
napisze tak w skrocie bo jestem mega zmeczona i uciekam do wanny i spac.
ktg rano nie wykazalo ani jednego skurcza, nastepne mam w srode,
na wizycie u gin uslyszalam ze szyjka dluga i nic tam sie nie zapowiada i ze mamy jeszcze termin z usg na 4 maja wiec do niego bedziemy czekac a nie wywolywac..
pocieszyla mnie ze i tak moze sie zaczac w kazdej chwili , tyle ze u mnie nic na to nie wskazuje:---(
tak wiec zostane zapewne majówką....
ech a dziś był dzien mojego terminu :-(
annaoj kce - najważniejsze, że mała ma się dobrze. może musisz jej coś obiecać to chętniej wyjdzie;-)
ja jeszcze ani razu KTG nie miałam.. myślicie, że gdybym podjechała do szpitala i powiedziała, że od 1:00 w nocy jakoś mniej Małą czuję to mi zrobią?
annaoj kce - najważniejsze, że mała ma się dobrze. Może musisz jej coś obiecać to chętniej wyjdzie;-)
ja jeszcze ani razu ktg nie miałam.. Myślicie, że gdybym podjechała do szpitala i powiedziała, że od 1:00 w nocy jakoś mniej małą czuję to mi zrobią?