reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

reklama
i mój Kubuś :-)

a podobno w Polsce wiecej chłopców się ostatnio rodzi...jakoś po naszym forum tego nie zauważyłam. Ale dobrze dobrze :D Moj Gabriel będzie miał większy wybór na polowaniu jak dorośnie :laugh2:

Ja mam trzech chłopaków na składzie do wzięcia:-D Al bwdzie miała moja córcia obstawe :tak: trzech braci:-D

Uprzejmie proszę dopisać kolejną królewnę do grona forumowych maluszków:-):-):-)
Bez wątpliwości będzie dziewuszka. Ależ się cieszę. Dwie królewny moje najdroższe:-):-):-)
Zdrowiutka, ziewała, machała łapkami.
Cudowny prezent na święta dostałam

Gratulacje ..
Normalnie szaleństwo z tymi babami;-)

magda,fajowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!:-)

byłam dziś u hematologa na kontroli i tak mnie nastraszył tymi wirusami różnymi,że aż mi słabo...:-:)-:)-(
dziewczyny,jak dajecie sobie radę z wiadomościami,które was przerażają?ja już pewnie nie zasnę dziś.powiedział,że ciężarna to prawie jak człowiek po przeszczepie szpiku...wszystko dookoła może być niebezpieczne...mówił to taaaakim tonem...jejuuuuu,boję się okropnie...

magda,fajowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!:-)

byłam dziś u hematologa na kontroli i tak mnie nastraszył tymi wirusami różnymi,że aż mi słabo...:-:)-:)-(
dziewczyny,jak dajecie sobie radę z wiadomościami,które was przerażają?ja już pewnie nie zasnę dziś.powiedział,że ciężarna to prawie jak człowiek po przeszczepie szpiku...wszystko dookoła może być niebezpieczne...mówił to taaaakim tonem...jejuuuuu,boję się okropnie...

Chyba deczko przesadził swoimi opowieściami:wściekła/y::no:
Bez przesady sa kobiety co w ciazy więcej łapia ale bez przesady :no:
Zgłupiał żeby Cię tak straszyć czy co ?

zawsze mu ufałam,bo miał dobrą opinię i nie bagatelizował niczego....ale dziś to się przestraszyłam...znów panika w domu,bo mi słabo i duszno................chyba przez to niedługo będę rozwódką...:-( piotrek więcej nie wytrzyma...

Po prostu nie słucham

A lekarz to jakiś dziwadło dla mnie -ja nigdy nie przeszłam okresu jesiennego bez choroby -teraz jestem zdrowa tfu tfu
Nie unikam autobusów i marketów -a tam wszyscy kichają i kaszlą -ale bez przesady.

To może ten Pan by ciężarne do izolatki kładł???

Ostatnia edycja:
reklama
zawsze mu ufałam,bo miał dobrą opinię i nie bagatelizował niczego....ale dziś to się przestraszyłam...znów panika w domu,bo mi słabo i duszno................chyba przez to niedługo będę rozwódką...:-( piotrek więcej nie wytrzyma...

Dziewczyno wyluzuj .
Wiadomo mamy odpoczywac nie dźwigac jak się pójdzie w duże skupisko ludzi to większe ryzyko ze coś złapiesz ale kazdy może złapac taka nie w ciązy tez .
Więc bez przesady .. Może Twój gin miał zły dzień , albo mu żona z rańca nie dała i powiedział to takim tonem jakim nie powinien nie wiem .. Ale nie przesadzajmy .. Ja mam np. przychodnie w centrum handlowym a dziś cały dzień laziłam po mieście i sklepach , w poprzedniej ciązy też tak robiłam .. Mam się dobrze ja , moje dziecko tez . Dodam jeszcze że tydzień przed porodem wróciłam autem z katowic sama jako kierowca .
Ciąza to nie choroba i nie daj sobie wmawiac że jest inaczej
Meliska na noc , głowa do góry i ciesz się brzuszkiem a nie zamartwiaj !!
To rozkaz !!

Po drugie lekarz to nie wyrocznia pamiętaj o tym zdrowy rozsądek tez się przyda choćby doktor był najlepszy . Ty sama wiesz najlepiej na co sobie możesz pozwolić , oczywiście mówie tu o ciązy bez zagrożeń a nie o takiej że każą lezec a my łazimy bo nam tak pasi.

Ostatnia edycja:
Do góry