reklama
i mój Kubuś :-)
a podobno w Polsce wiecej chłopców się ostatnio rodzi...jakoś po naszym forum tego nie zauważyłam. Ale dobrze dobrze Moj Gabriel będzie miał większy wybór na polowaniu jak dorośnie
Ja mam trzech chłopaków na składzie do wzięcia Al bwdzie miała moja córcia obstawe trzech braci
Uprzejmie proszę dopisać kolejną królewnę do grona forumowych maluszków:-):-):-)
Bez wątpliwości będzie dziewuszka. Ależ się cieszę. Dwie królewny moje najdroższe:-):-):-)
Zdrowiutka, ziewała, machała łapkami.
Cudowny prezent na święta dostałam
Gratulacje ..
Normalnie szaleństwo z tymi babami;-)
iza813
mama Szymka i Samuela
magda ciosek[/BGRATULUJE!!!!!:-):-):-):-)]
magda,fajowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!:-)
byłam dziś u hematologa na kontroli i tak mnie nastraszył tymi wirusami różnymi,że aż mi słabo...:---(
dziewczyny,jak dajecie sobie radę z wiadomościami,które was przerażają?ja już pewnie nie zasnę dziś.powiedział,że ciężarna to prawie jak człowiek po przeszczepie szpiku...wszystko dookoła może być niebezpieczne...mówił to taaaakim tonem...jejuuuuu,boję się okropnie...
byłam dziś u hematologa na kontroli i tak mnie nastraszył tymi wirusami różnymi,że aż mi słabo...:---(
dziewczyny,jak dajecie sobie radę z wiadomościami,które was przerażają?ja już pewnie nie zasnę dziś.powiedział,że ciężarna to prawie jak człowiek po przeszczepie szpiku...wszystko dookoła może być niebezpieczne...mówił to taaaakim tonem...jejuuuuu,boję się okropnie...
magda,fajowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Chyba deczko przesadził swoimi opowieściami
Bez przesady sa kobiety co w ciazy więcej łapia ale bez przesady
Zgłupiał żeby Cię tak straszyć czy co ?
zawsze mu ufałam,bo miał dobrą opinię i nie bagatelizował niczego....ale dziś to się przestraszyłam...znów panika w domu,bo mi słabo i duszno................chyba przez to niedługo będę rozwódką...:-( piotrek więcej nie wytrzyma...
Po prostu nie słucham
A lekarz to jakiś dziwadło dla mnie -ja nigdy nie przeszłam okresu jesiennego bez choroby -teraz jestem zdrowa tfu tfu
Nie unikam autobusów i marketów -a tam wszyscy kichają i kaszlą -ale bez przesady.
To może ten Pan by ciężarne do izolatki kładł???
Ostatnia edycja:
reklama
zawsze mu ufałam,bo miał dobrą opinię i nie bagatelizował niczego....ale dziś to się przestraszyłam...znów panika w domu,bo mi słabo i duszno................chyba przez to niedługo będę rozwódką...:-( piotrek więcej nie wytrzyma...
Dziewczyno wyluzuj .
Wiadomo mamy odpoczywac nie dźwigac jak się pójdzie w duże skupisko ludzi to większe ryzyko ze coś złapiesz ale kazdy może złapac taka nie w ciązy tez .
Więc bez przesady .. Może Twój gin miał zły dzień , albo mu żona z rańca nie dała i powiedział to takim tonem jakim nie powinien nie wiem .. Ale nie przesadzajmy .. Ja mam np. przychodnie w centrum handlowym a dziś cały dzień laziłam po mieście i sklepach , w poprzedniej ciązy też tak robiłam .. Mam się dobrze ja , moje dziecko tez . Dodam jeszcze że tydzień przed porodem wróciłam autem z katowic sama jako kierowca .
Ciąza to nie choroba i nie daj sobie wmawiac że jest inaczej
Meliska na noc , głowa do góry i ciesz się brzuszkiem a nie zamartwiaj !!
To rozkaz !!
Po drugie lekarz to nie wyrocznia pamiętaj o tym zdrowy rozsądek tez się przyda choćby doktor był najlepszy . Ty sama wiesz najlepiej na co sobie możesz pozwolić , oczywiście mówie tu o ciązy bez zagrożeń a nie o takiej że każą lezec a my łazimy bo nam tak pasi.
Ostatnia edycja: