reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

Wrocilam wlasnie z USG i na 100% Bede miec synusia:-D widzialam jego jaderka wiec nawet sie nie ludze ze lekarz sie pomylil
Super, gratulacje dla Mamusi, Tatusi i braciszka!

Dzisiaj mam mało sympatyczny poranek... :-(
najpierw w drodze do pracy widziałam śmiertelny wypadek... ktoś potrącił kobietę uciekł z miejsca wypadku, a kobiecie nikt nie pomógł od razu i jak ją mijaliśmy to już była martwa a karetki dalej nie było... miała taką blado siną skórę... cały czas mam ją przed oczami... tragedia...
później przyszłam do pracy poszłam do toalety siusiu i się dziwie, bo po zrobieniu siusiu widzę krew... serce pod gardłem, mroczki przed oczami, ale sprawdzam siebie - podcieram,a tam czysto... wymuszam kilka kropelek i tam też czysto... dotarło do mnie, że jakaś panna przede mną nie spóźniła wody, a podcierała się mając okres... :eek::eek::eek:

CZY LUDZIE NIE MYŚLĄ!!!???!!!
Tez bym sie zdenerwowala ogromnie w tej toalecie... Ale tak to jest czasami z wychowaniem innych :no:
za to ja też mam małą "fobię" sprawdzania, czy przypadkiem nie plamie, albo coś...:eek: Nawet papier toalet. muszę mieć biały w ciąży :eek: -wariatka :-):-D:sorry:
Taaaaa, ze mnie tez taki zryty beret jest;-)

reklama
Widzę, że pisałyście o ruchach Maleństw. Mnie odkąd brzuszek wywaliło mniej wyraźnie czuję Dzidziunię pewnie dlatego, że ma więcej miejsca(chyba się zdenerwowała bo właśnie konkretnie zaczęła dawać o sobie znać:-)).

Z tym papierem w ubikacji też tak mam, przynajmniej już wiem że nie jestem sama:)

iza813 - GRATULACJE !!!:)

No właśnie Aniam... brak słów... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:... Dlatego ja nie zamierzam rodzić we Wrocławiu- to będzie OSTATECZNA OSTATECZNOŚĆ!

reklama
Do góry