reklama
a przetykacie tą dziurę po kolczyku??? bo ja nie wiem co z nią robić -tak się trochę boję ruszać.... ściągnęłam kolczyk w lutym
czasami tylko przemywam jakimś alkoholem i tyle
a przetykacie tą dziurę po kolczyku??? bo ja nie wiem co z nią robić -tak się trochę boję ruszać.... ściągnęłam kolczyk w lutym
ja nic z nią nie robię. jeśli miałaś kolczyk przekuty dawno temu, to jest małe prawdopodobieństwo że Ci zarośnie... możesz jak się obawiasz czasami z jednej i z drugiej strony kolczykiem przesunąć, ale tak jak pisałam nie ma takiej potrzeby.
Co do przemywania to tylko jeśli widzisz, że coś się tam dzieje, bo jeśli chodzi o przepłukanie to jak bierzesz prysznic to woda z mydłem wystarczą :-)
Ja swój kolczyk wyjęłam około 3 lat temu i do tej pory dziurka nie zarosła. Kiedyś słyszałam coś takiego, że dziurka się mocno powiększa w ciąży ale to chyba była jakaś bzdura bo ja nie widzę żadnej różnicy.
Ewka- gratuluje syneczka
kici69- jak tam twoja nereczka nadal boli? czy jest już ok?
Ewka- gratuluje syneczka
kici69- jak tam twoja nereczka nadal boli? czy jest już ok?
iza813
mama Szymka i Samuela
Poszlam do szpitala zaniepokojona rzadszymi ruchami dziecka i sie dowiedzialam ze bede
BEDE MIEC SYNKA:-):-):-)
Poszlam do szpitala zaniepokojona rzadszymi ruchami dziecka i sie dowiedzialam ze bede
NO prosze jaki to los łaskawy :-) GRATULUJE!
Iza gratuluję synka.
Czy ja dobrze zrozumiałam? dziecko się ruszało tylko rzadziej a Ty pojechałaś do szpitala??
Marlenka 2233
Fanka BB :)
Iza813 ale jazda, gratulacje:-).
reklama
iza813
mama Szymka i Samuela
tak 13 x 13 zaniepokoilo mnie to i poszlam do szpitala lekarz mi zrobil usg i przy okazji zdradzil plec dziecka,mimo ze go o to nie prosilam