reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

Na tym etapie ciąży takie "ciche dni" są normalne, pod koniec mogłoby to zaniepokoić. Są dni, że wcale nie czuję ruchów i nie przyszło mi do głowy lecieć z tym do szpitala. Iza chyba trochę uległaś panice

reklama
Witajcie! Właśnie wróciłam od gina, dostałam skierowanie do szpitala na czwartek. Będę maiła założony szew:szok: a później bedę musiała poleżeć w nim jeszcze kilka dni:-(. Strasznie się boję tego zabiegu i przezywam już jak to będzie wszystko wyglądalo później.
Miałam tyle pytań do gina ale jak mi powiedział o tym szwie to wszystko mi wylecialo z głowy ale nic wypytam o wszystko w czwartek.
Zmykam teraz, zajrzę do Was później.

hej dziewczyny, no super ze u was wszystko ok, i znowu nasze grono powiekszylo sie o dwoch chlopcow hihihi, trzeba jednak policzyc kto teraz przewaza chlopcy czy dziewczyny? gratuluje dziewczyna ktore juz wiedza kogo maja w brzuszku i ciesze sie z wami:-)

Witajcie! Właśnie wróciłam od gina, dostałam skierowanie do szpitala na czwartek. Będę maiła założony szew:szok: a później bedę musiała poleżeć w nim jeszcze kilka dni:-(. Strasznie się boję tego zabiegu i przezywam już jak to będzie wszystko wyglądalo później.
Miałam tyle pytań do gina ale jak mi powiedział o tym szwie to wszystko mi wylecialo z głowy ale nic wypytam o wszystko w czwartek.
Zmykam teraz, zajrzę do Was później.

Nie denerwuj się- trzymam kciuki:-)i wierzę że wszystko będzie ok

ja jednak wczoraj sie wybralam do innego lekarza, bo juz mnie denerwowal ten ciagly bol brzucha, i sie okazalo ze mam zapalenie pecherza jeszcze mocniejsze i dostalam antybiotyki, i mam jeszcze duzo wiecej zelaza przyjmowac i magnezu, hemoglobina u mnie mocno spadla i dlatego to zelazo mam brac...a tak poza tym to widzialam dzidzie i z tego sie najbardziej ciesze, w czartek jade do szpitala na to duze przebadanie i wymierzenie wszystkich czesci ciala mojej dzidzi i sie w koncu dowiem czy to chlopiec czy dziewczynka...bo ten lekarz wczoraj nie chcial mi powiedziec, bo taka ma zasade:eek: nie skumalam tego...obojetnie, czekam do czwartku...

Justa24 o widzisz to jednak bardzo dobrze zrobiłaś że poszłaś do innego lekarza:-), szkoda tylko że nie chciał ci powiedzieć kto w brzuszku siedzi ale do czwartku szybko zleci i wtedy na pewno się dowiesz:-):tak:.

Moze i jestem panikara,moj problem. Tylko ze jak sie ruchow nie czuje od pewnego czasu wg mnie lepiej isc do lekarza tak dla swietego spokoju,bo czasami brak ruchow plodu nie oznacza niczego dobrego.Poczytajcie na temat ja sie ciesze ze poszlam przynjamniej mam spokojne sumienie ze wszystko jest ok,a jakbym nie poszla to bym pewnie byla klebkiem nerwow
I ja do lekarza prowdzacego nie moge isc kiedy mi sie chce MUSZE czekac na wyznaczony termin!!!

reklama
Poszlam do szpitala zaniepokojona rzadszymi ruchami dziecka i sie dowiedzialam ze bede
BEDE MIEC SYNKA:-):-):-)

GRATULACJE!!!!!!!!! :-D:-D:-D

Chyba jednak wciąż mamy więcej kwietniowych chłopaczków nie??? ;-)

Ja też dziś prawie nie czuję mojej Dzidzi... chyba śpi cały dzień dla odmiany..? ;-)

Do góry