reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

reklama
to teraz ja sie bede bezczelnie chwalić, byliśmy wczoraj na usg, wsio dobrze, prawidłowego, zdrowego siusiaka mamy i inne części ciałka też:-) mój malusi Hubertusek:):)

Drugie jajka no ładnie to bedziesz miała samców w domku :-D
Ale co tam mój J ma już trzech .. ciekawe czy będzie czwarty ale widzę że on nic oprócz chłopaka nie umie zrobić

Ewcia- Gratuluję Syneczka!!!!! :-):-):-)

Co do siusiana to ja mam to samo- latam co godzine :eek::confused2: A jeszcze jak Maleńka zaczyna tańczyć po pęcherzu to już w ogóle jest ciekawie:sorry::-D Jak siedzę czy leżę to dłużej wytrzymuję, ale np jak ide na spacer to ledwo wyjdę z domu a już mam uczucie że muszę wracać lub szukać WC :cool:

Ewka - gratuluje Hubercika :-):-):-)

Wesola24 - ja tak gonie w dzien, jak gdzies jade to toaleta musi byc w poblizu, na szczescie w nocy jeszcze mnie nie goni

Miałaś z pępku kolczyk ? Ja miałam i juz mam wyjety jakiś czas temu:tak:

no tak kolczyk w pępku nosiłam jakieś 6 lat, i wyjęłam niedawno jak mi brzuch wywaliło do przodu i pępek się wysunął. wyjęlam, żeby kolczyk nie blokował pępka. Moja koleżanka nosiła kolczyk do 8 m-ca bo jej pępek siedział w środku a skóra przykolczyku się nie rozciągnęla i nie blokowała ruchu kolczyka.

mnie drugi dzień boli prawa nerka? nie wiem czy to nerka ale w prawym boku lekko z tyłu. dzisiaj wypiłam już 1,2 l wody i łyknęlam vit C żeby zakwasić mocz... chyba troche mniej boli... heh... w czwartek oddaje mocz na badanie zobaczę, czy któryś parametr bardzo odstaje od normy.

a apropo siusiania to ja nie chodze tak czesto, nie pije dziennie 2l wody czy cos, tylko wtedy jak zaczyna mnie "suszyć" to obalam jednym lykiem 1 liter butli :).... ale tak to wypije moze z 3 szklanki herbatki i to mi starczy, a w nocy siku tylko raz wstaje....

reklama
no tak kolczyk w pępku nosiłam jakieś 6 lat, i wyjęłam niedawno jak mi brzuch wywaliło do przodu i pępek się wysunął. wyjęlam, żeby kolczyk nie blokował pępka. Moja koleżanka nosiła kolczyk do 8 m-ca bo jej pępek siedział w środku a skóra przykolczyku się nie rozciągnęla i nie blokowała ruchu kolczyka.

Ja mam w sumie już go 9 lat , i jakoś mi łyso bez niego:-(

Do góry